.

Виж резултатите на анкетата: В какво у-ще ви приеха?

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Езиково

77 58,78%
  • НТБГ/НФСГ *прохесионално*

32 24,43%
  • МГ

16 12,21%
  • Кварталното

1 0,76%
  • У-ще по изкуствата

3 2,29%
  • Друго*не съм кандидатсвал*

2 1,53%
Отговор в тема
Страница 26 от 58 ПървиПърви ... 1622232425262728293036 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 1444
    TheMostBestest - Ами мерси,че отдели внимание на нас,бъдещите зайци.

Цитирай Първоначално написано от Proudly1912
    хаха а знаете ли дали в НТГ има повече момичета от момчета да не стане нещо от рода на 6-7 момчета да сме в клас
    Аз за НТГ нищо не мога да ти кажа,не съм запозната с училищата в София,но не се стресирай дори да сте 6-7 момчета.Не си виждал клас само с две,нали?

Град
    ПЛОВДИВ -- БУЛ.ИЗТОЧЕН 10 - ст.ХРИСТО БОТЕВ
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    хаха а знаете ли дали в НТГ има повече момичета от момчета да не стане нещо от рода на 6-7 момчета да сме в клас
    Аз за НТГ нищо не мога да ти кажа,не съм запозната с училищата в София,но не се стресирай дори да сте 6-7 момчета.Не си виждал клас само с две,нали?
    тва е в Пловдив

Добре,де.. И с училищата в Пловдив не съм запозната.
    УПС!
    ми..пак същата работа.

Радвам се на свястни зайчета като теб. Много е сладко как се вълнувате по това време на годината Лично на мен твоите постове ми направиха впечатление. Успех и да се похвалиш като си разбереш резултатите
    О б и ч а м.

disappointed. aggrieved.
    Hope.
    U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.

Цитирай Първоначално написано от TheMostBestest
    Радвам се на свястни зайчета като теб. Много е сладко как се вълнувате по това време на годината Лично на мен твоите постове ми направиха впечатление. Успех и да се похвалиш като си разбереш резултатите
    Благодаря ти.
    Мисля,че всички ще се хвалим после.Щом сме учили..няма как да останем недоволни.

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз може би ще дочакам второ класиране
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Тука май съм единствената, която задава толкова въпроси, но не искамч да объркам нещо накрая, та ще моля да ме изтърпите.

Някой каза, че ни трябва бележка от старото даскало за преместване. Тя откога докога може да се вземе, всмисъл може лие ся да отида, без да знам в кое у-ще са ме приели, или сле като науча трябва? И от директора ли се взима... от кого?

Град
    Цитирай Първоначално написано от damdam
    Тука май съм единствената, която задава толкова въпроси, но не искамч да объркам нещо накрая, та ще моля да ме изтърпите.

Някой каза, че ни трябва бележка от старото даскало за преместване. Тя откога докога може да се вземе, всмисъл може лие ся да отида, без да знам в кое у-ще са ме приели, или сле като науча трябва? И от директора ли се взима... от кого?
    като те приемат в училището където искаш отиваш при директора и ти пише отпусното за съотвеното училище..така мисля че е дано да не бъркам

Eй,може ли да попитам..за второ класиране какви документи се подават и къде (тоест в училището,където съм подавала и за първо ли) ?

Аз... не се записах в Пловдив. Баща ми не ми позволи. Явно ще си остана в Пазарджик...
    i'd like to change the world.

Град
    Цитирай Първоначално написано от lyyly
    Eй,може ли да попитам..за второ класиране какви документи се подават и къде (тоест в училището,където съм подавала и за първо ли) ?
    документи за всички класирания се подават в училището-гнездо...а иначе документите мисля че са като за 1-во..

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lunatique
    Аз... не се записах в Пловдив. Баща ми не ми позволи. Явно ще си остана в Пазарджик...
    Спокойно, всичко ще се нареди. Може това да е за добро. До Пловдив как щеше да ходиш - всеки ден с влак или някой да те кара или автобус или щеше да спиш там?

Цитирай Първоначално написано от lyyly
    документи за всички класирания се подават в училището-гнездо...а иначе документите мисля че са като за 1-во..
    Ок,благорадя
    А иначе,успех на всички и дано ви приемат,където искате!

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Цитирай Първоначално написано от Lunatique
    Спокойно, всичко ще се нареди. Може това да е за добро. До Пловдив как щеше да ходиш - всеки ден с влак или някой да те кара или автобус или щеше да спиш там?
    Щях да съм на общежитие.
    i'd like to change the world.

^Сериозна стъпка е това.
    Но..няма какво да му мислиш.
    Свършено е вече.

Град
    познавам хора от Първенец и Асеновград дето всяка сутрин с влака до Пловдив за даскало

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз може би ще мина и през 2ро класиране
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    София
    Ще успееш! Спокойно. Още нищо не се знае.

Град
    ааа ше полудея нямам никво търпение да дойде 15-ти септември

Град
    София
    Пф, чак 15. Нямам търпение да замина на мореее! Да вляза в някое училище....

Град
    София

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    оохх и аз нямам търпене да замина къде отиваш на морее :]] :P

Град
    на море никога не ми е харесвало..нз що..иначе на акваленд си ходим през ден

Офф аз заминавам чак август .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си