- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
TheMostBestest - Ами мерси,че отдели внимание на нас,бъдещите зайци.![]()
Аз за НТГ нищо не мога да ти кажа,не съм запозната с училищата в София,но не се стресирай дори да сте 6-7 момчета.Не си виждал клас само с две,нали?Първоначално написано от Proudly1912
![]()
тва е в ПловдивПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Добре,де.. И с училищата в Пловдив не съм запозната.
УПС!![]()
![]()
ми..пак същата работа.![]()
Радвам се на свястни зайчета като теб. Много е сладко как се вълнувате по това време на годинатаПървоначално написано от YouCantStopMe
Лично на мен твоите постове ми направиха впечатление. Успех и да се похвалиш като си разбереш резултатите
![]()
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
Благодаря ти.Първоначално написано от TheMostBestest
Мисля,че всички ще се хвалим после.Щом сме учили..няма как да останем недоволни.![]()
Аз може би ще дочакам второ класиране![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Тука май съм единствената, която задава толкова въпроси, но не искамч да объркам нещо накрая, та ще моля да ме изтърпите.![]()
Някой каза, че ни трябва бележка от старото даскало за преместване. Тя откога докога може да се вземе, всмисъл може лие ся да отида, без да знам в кое у-ще са ме приели, или сле като науча трябва? И от директора ли се взима... от кого?
като те приемат в училището където искаш отиваш при директора и ти пише отпусното за съотвеното училище..така мисля че е дано да не бъркамПървоначално написано от damdam
![]()
Eй,може ли да попитам..за второ класиране какви документи се подават и къде (тоест в училището,където съм подавала и за първо ли) ?![]()
Аз... не се записах в Пловдив. Баща ми не ми позволи. Явно ще си остана в Пазарджик...
i'd like to change the world.
документи за всички класирания се подават в училището-гнездо...а иначе документите мисля че са като за 1-во..Първоначално написано от lyyly
Спокойно, всичко ще се нареди. Може това да е за добро. До Пловдив как щеше да ходиш - всеки ден с влак или някой да те кара или автобус или щеше да спиш там?Първоначално написано от Lunatique
![]()
Ок,благорадяПървоначално написано от Proudly1912
![]()
А иначе,успех на всички и дано ви приемат,където искате!![]()
Щях да съм на общежитие.Първоначално написано от elito6754
i'd like to change the world.
^Сериозна стъпка е това.
Но..няма какво да му мислиш.
Свършено е вече.
познавам хора от Първенец и Асеновград дето всяка сутрин с влака до Пловдив за даскало![]()
Аз може би ще мина и през 2ро класиране![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
ааа ше полудеянямам никво търпение да дойде 15-ти септември
![]()
Пф, чак 15. Нямам търпение да замина на мореее!Да вляза в някое училище....
![]()
Пф, чак 15. Нямам търпение да замина на мореее!Да вляза в някое училище....
![]()
оохх и аз нямам търпене да заминаПървоначално написано от elito6754
къде отиваш на морее :]] :P
на море никога не ми е харесвало..нз що..иначе на акваленд си ходим през ден![]()
Офф аз заминавам чак август.