.

Виж резултатите на анкетата: В какво у-ще ви приеха?

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Езиково

77 58,78%
  • НТБГ/НФСГ *прохесионално*

32 24,43%
  • МГ

16 12,21%
  • Кварталното

1 0,76%
  • У-ще по изкуствата

3 2,29%
  • Друго*не съм кандидатсвал*

2 1,53%
Отговор в тема
Страница 27 от 58 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 1444

Град
    Пловдив
    ima li takiva deto sa pisali plovdivsko mg s angl i mat. trudno 6e vlezete po4ti si4ki mom4eta ot tozi klas kandidastvat tam (sry 4e pi6a na latinica v momenta ne moga na drugo)
    Why so British??

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Proudly1912
    Цитирай Първоначално написано от puxi95
    Хора искам да попитам на нас, тези които са за чуждоезиков профил. кога ще ни дават дипломите? ...щото на другите ще им ги дават в 8-ми, ание тогава ще учим мн малко предмети и основно езици

А тези удостоверения, които ще ни ги дават за завършен 7клас, само на нас ли ще ги дават А дали ще вършат работа на диплома Абе нео много съм объркана...

П.П: Аз имам също и свидетелство за завършен първи клас и за завършено основно образование в 4-ти клас

Моля някой да ми обесни как седят нещата, защото съм непросветена
    мисля че се взима след завършен 9ти..а 8ми клас е нулева година и е подготвителен клас ама не съм много сигурен
    Да, предполагам, че се взимат след завършен девети клас, защото аз бях осми в подготве и дипломи не са ни дали (:
    Колкото до удостоверенията за 7 клас.. как така само на вас ли?! Всеки седмокласник, който кандидатства получава такова удостоверение.

Град
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Аз имам един въпрос ....след като завърша нтбг или нфсг например нали ще мога да кандидатствам навсякъде?
    Ти още не си влязла там, а вече се притесняваш за след това ;d

Хора, по-спокойно. Като сте под напрежение и го чакате ще умрете от притеснение. Успокойте се просто, още 1 ден и половина ;d

Град
    абе като вляза има ли някъв начин да видя с кои хора ше съм в един клас или не ?
    Миналата година беше станал един гаф, предполагам, че е било гаф де..

В първите минути след като качиха резултатите от 1 класиране можеше да си свалиш списък с имената на всички кандидатстващи от твоя регион (напр. от София) и да видиш кои са в твойта паралелка. Разбира се това ставаше с много нерви.
    За жалост не всички успяха да го видят, защото около 20 мин. след като резултатите бяха качени списъците се промениха - останаха само входящите номера, без имена.

Е, аз бях една от щастливките, които знаеха съучениците си ;d

Град
    Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    07.07.2009г.

ДО
    ДИРЕКТОРИТЕ
    НА СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА С ПРИЕМ
    СЛЕД ЗАВЪРШЕН VІІ КЛАС ПО НАРЕДБА 11

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Получаването на списъците с класираните ученици от първия етап на класиране в профилираните или професионални паралелки на Вашето училище ще е на 10.07.2009г. в 20:30часа в НПГПТО „М.В.Ломоносов”(ул.”Св.Св. ирил и Методий”,14.

Моля за Вашето присъствие и точност!

ВАНЯ КАСТРЕВА
    НАЧАЛНИК РИО, СОФИЯ – ГРАД

Уоу, това значи че в петък по нощите ще излязат резултатите! Тази тема много замря бе, не може така....няма сама да си пиша....

Абе то и за резултатите така беше, след 20:00 и дори по-късно пък излязоха 14:30 - 15:00 /но в интернет, в гнездата не знам в колко за излезли /
    Късметлии.. миналата година чакахме до 22:30 да разберем какви са ни оценките. За сметка на това класирането беше готово 12 и нещо на обяд..

Здравейте и от мен!
    Успех на всички дано да влезете там където искате

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    На Китен, ти къде ще си?

Има ли някой за 91 НЕГ

тва беше леко смешен въпрос! ест 4е има (не съм аз) но все пак това е най-желаното училище от години. кажи кви са ти оценките и да преценя горе-долу дали имаш шансове :P

Цитирай Първоначално написано от edi_koq_si
    тва беше леко смешен въпрос! ест 4е има (не съм аз) но все пак това е най-желаното училище от години. кажи кви са ти оценките и да преценя горе-долу дали имаш шансове :P
    Бала ми е 33.530 (не съм сиг за последните две цифри ) и имам шанс.И да повторя редактирания ми вече въпрос Кой е за НЕГ ?

Определено имаш шанс! УСМЕХ!
    мдр кое даскало завърши ?

Град
    София
    Той/Тя сигурно вече си е направил/а сметка дали влиза или не!

Град
    София
    Във форума на майка ми излезе една информация, която не мога да кажа истина ли е или не, но ще я постна.

Минимален бал момичета, 9 ФЕГ, първо класиране - 31.64
    Минимален бал момчета 1 АЕГ , първо класиране - 31.2
    Минимален бал момчета 91 НЕГ, 32.00 - първо класиране
    Минимален бал момичета 91 НЕГ, - 32.5- първо класиране

Пак казвам не знам дали е така.

може ли да дадеш и за СМГ ако имаш ?

Град
    София
    Ами, не са писани. Ако излязат, ще ги пиша.

окей. Благодаря!

Град
    Асеновград
    Цитирай Първоначално написано от lyyly
    Eй,може ли да попитам..за второ класиране какви документи се подават и къде (тоест в училището,където съм подавала и за първо ли) ?
    документи за всички класирания се подават в училището-гнездо...а иначе документите мисля че са като за 1-во..
    На мен пък в гнездото ми казаха, че за трето класиране се отива вече в училището, където искаш да кандидатсваш.
    Glory, Glory Man. United

Град
    Асеновград
    познавам хора от Първенец и Асеновград дето всяка сутрин с влака до Пловдив за даскало
    Аз ще правя така (ако ме приемат де, но няма какиначе, защото съм писала само училища в Пловдив) мисля, че родителите са се организирали и са наели някакъв рейс, който да ни вози право в английската ( и руската ест.)
    П.П. Ти къде искаш да ходиш???
    Glory, Glory Man. United

Тия балове почти 100 % не са истински. То сега свършва записването, пък балове.. И не са реални

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Цитирай Първоначално написано от puxi95
    Хора искам да попитам на нас, тези които са за чуждоезиков профил. кога ще ни дават дипломите? ...щото на другите ще им ги дават в 8-ми, ание тогава ще учим мн малко предмети и основно езици

А тези удостоверения, които ще ни ги дават за завършен 7клас, само на нас ли ще ги дават А дали ще вършат работа на диплома Абе нео много съм объркана...

П.П: Аз имам също и свидетелство за завършен първи клас и за завършено основно образование в 4-ти клас

Моля някой да ми обесни как седят нещата, защото съм непросветена
    мисля че се взима след завършен 9ти..а 8ми клас е нулева година и е подготвителен клас ама не съм много сигурен
    Да, предполагам, че се взимат след завършен девети клас, защото аз бях осми в подготве и дипломи не са ни дали (:
    Колкото до удостоверенията за 7 клас.. как така само на вас ли?! Всеки седмокласник, който кандидатства получава такова удостоверение.

Сега ми се поразясниха нещата , значи некандидатстващите след 7-ми клас не получават удостовеления

Много благодаря
    Be Fresh
    НЕ съм от София!!!

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    На Китен, ти къде ще си?
    аз на 1-ви заминавам за приморско ауу нямам търпение

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ThEChaZZ
    ima li takiva deto sa pisali plovdivsko mg s angl i mat. trudno 6e vlezete po4ti si4ki mom4eta ot tozi klas kandidastvat tam (sry 4e pi6a na latinica v momenta ne moga na drugo)
    аз съм писала мг-то

Град
    ПЛОВДИВ -- БУЛ.ИЗТОЧЕН 10 - ст.ХРИСТО БОТЕВ
    Цитирай Първоначално написано от mellina13
    познавам хора от Първенец и Асеновград дето всяка сутрин с влака до Пловдив за даскало
    Аз ще правя така (ако ме приемат де, но няма какиначе, защото съм писала само училища в Пловдив) мисля, че родителите са се организирали и са наели някакъв рейс, който да ни вози право в английската ( и руската ест.)
    мии аз първите три желания ми са за НТГ останалите за английска и руска и последното писах хуманитарна...ама най-много си искам НТГ бала ми за там е 30,018,за английската 31,303 ..

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от mellina13
    и аз ще пътувам с този рейс (както знаеш вече)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си