- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
ima li takiva deto sa pisali plovdivsko mg s angl i mat. trudno 6e vlezete po4ti si4ki mom4eta ot tozi klas kandidastvat tam(sry 4e pi6a na latinica v momenta ne moga na drugo)
Why so British??
Да, предполагам, че се взимат след завършен девети клас, защото аз бях осми в подготве и дипломи не са ни дали (:Първоначално написано от Proudly1912
Колкото до удостоверенията за 7 клас.. как така само на вас ли?! Всеки седмокласник, който кандидатства получава такова удостоверение.
Ти още не си влязла там, а вече се притесняваш за след това ;dПървоначално написано от elito6754
Хора, по-спокойно. Като сте под напрежение и го чакате ще умрете от притеснение. Успокойте се просто, още 1 ден и половина ;d
Миналата година беше станал един гаф, предполагам, че е било гаф де..Първоначално написано от Proudly1912
В първите минути след като качиха резултатите от 1 класиране можеше да си свалиш списък с имената на всички кандидатстващи от твоя регион (напр. от София) и да видиш кои са в твойта паралелка. Разбира се това ставаше с много нерви.
За жалост не всички успяха да го видят, защото около 20 мин. след като резултатите бяха качени списъците се промениха - останаха само входящите номера, без имена.
Е, аз бях една от щастливките, които знаеха съучениците си ;d
Късметлии.. миналата година чакахме до 22:30 да разберем какви са ни оценките. За сметка на това класирането беше готово 12 и нещо на обяд..Първоначално написано от smiLexaga1n
Здравейте и от мен!
Успех на всички дано да влезете там където искате![]()
Има ли някой за 91 НЕГ![]()
тва беше леко смешен въпрос! ест 4е има (не съм аз) но все пак това е най-желаното училище от години. кажи кви са ти оценките и да преценя горе-долу дали имаш шансове :P
Бала ми е 33.530 (не съм сиг за последните две цифриПървоначално написано от edi_koq_si
) и имам шанс.И да повторя редактирания ми вече въпрос
Кой е за НЕГ ?
Той/Тя сигурно вече си е направил/а сметка дали влиза или не!
Във форума на майка ми излезе една информация, която не мога да кажа истина ли е или не, но ще я постна.
Минимален бал момичета, 9 ФЕГ, първо класиране - 31.64
Минимален бал момчета 1 АЕГ , първо класиране - 31.2
Минимален бал момчета 91 НЕГ, 32.00 - първо класиране
Минимален бал момичета 91 НЕГ, - 32.5- първо класиране
Пак казвам не знам дали е така.![]()
На мен пък в гнездото ми казаха, че за трето класиране се отива вече в училището, където искаш да кандидатсваш.Първоначално написано от Proudly1912
![]()
Glory, Glory Man. United
Аз ще правя така (ако ме приемат де, но няма какиначе, защото съм писала само училища в Пловдив)Първоначално написано от Proudly1912
мисля, че родителите са се организирали и са наели някакъв рейс, който да ни вози право в английската ( и руската ест.)
П.П. Ти къде искаш да ходиш???
Glory, Glory Man. United
Тия балове почти 100 % не са истински. То сега свършва записването, пък балове.. И не са реални![]()
Първоначално написано от lisi4ety
Сега ми се поразясниха нещата , значи некандидатстващите след 7-ми клас не получават удостовеления![]()
Много благодаря![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
аз на 1-ви заминавам за приморскоПървоначално написано от elito6754
ауу нямам търпение
![]()
аз съм писала мг-тоПървоначално написано от ThEChaZZ
![]()
мии аз първите три желания ми са за НТГ останалите за английска и руска и последното писах хуманитарна...ама най-много си искам НТГПървоначално написано от mellina13
бала ми за там е 30,018,за английската 31,303 ..
и аз ще пътувам с този рейс (както знаеш вече)Първоначално написано от mellina13
![]()
![]()