- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
абе хора кво толкова ви харесват тия езикови само ви изпиват мозъка с по 4 часа език на денПървоначално написано от Mastta
![]()
Езикът е по-висок приоритет.Първоначално написано от Proudly1912
Той ще ти трябва много повече в живота, навсякъде се иска знание на език.
+ Т'ва, повече хора ги бива да учат език, отколкото да решават задачи.
Поне не се иска талант.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от GbSy
Да,но ака не успееш да се реализираш с този език кво става?
Така имам въпрос тъй като в петък на обяд заминавам за Париж няма да мога да си видя резултатите което е гадно но въпроса ми е ако случайно не ме приемат на първо класиране автоматично ли се прехвърлям за второ или пак трябва да подавам документи и ако случайно ме приемат в училище което искам да уча какво правя .... защото днес като се записвах тя жената обесни но не ми стана пределно ясно >... ?
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Лоша дата сте си избрали за заминаване...Като си видиш резултатите, ако си харесваш постигнатото, подаваш документи в училището, в което си приета. Ако не си доволна, подаваш документи за второ класиране. Ако не подадеш документи, отпадаш от "надпреварата" и мисля, че караш осми клас в старото си училище.Първоначално написано от FancyGirl
![]()
Male
Една приятелка иска там с банково дело ти с какво си писал?Първоначално написано от Proudly1912
Glory, Glory Man. United
оперативно счетоводствоПървоначално написано от mellina13
![]()
Ами ако не успееш да се реализираш например като счетоводител?? GbSy си е права винаги ще ти потрябва език и при това знаенето на езици увеличава шанса ти за по-добра работаПървоначално написано от Sometimes233
Ами ако отидеш да учиш в чужбина например??? Ще ти трябва език, нали така?
Тъй че изобщо не е излино да знаеш езици.
Glory, Glory Man. United
Остана по малко от 40 часаДа се надяваме,че всички сме приети по 1во желание 1во класиране
Ест толкова ли няма някой за НЕГ който да пише![]()
ох нямам търпение ..на първо желание писах НЕГ .. [ от бс съм]
Ааааа, ще изкукуригам вече, ама наистина. Който не се притеснява, така му завиждам,че се късам. Най-голям наплив от столицата има за испанската, немската, английската, втора испанска(да се бутат там, колкото си искат, не ме бърка, ако иска с бал 31-32 да ходят, да ми освободят място)СМГ, НТБГ, НФСГ и втора немска(мамка му)
Интересното е, че не виждам фрeнската, което добре. Надявам се да се освободи едно местенце за моята особа.![]()
аз съм същата .. постоянно проверявам сайта въпреки че е прекалено раноПървоначално написано от elito6754
даже баща ми сега звъни и вика : провери ли класирането
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
приемат ли ме 1-во желание 1-во класиране ще го полеем мощно !!!![]()
Днес след 13:00h почвайте да рефрешвате страницата на МОН за класирането.
П. П. Мощно поливане викаш? Какъв ти е шанса за първо класиране?![]()
приемат ли ме 1-во желание 1-во класиране ще го полеем мощно !!!![]()
Сиг инфо ?Първоначално написано от elito6754
![]()
![]()
емии за нтг имам бал 30,017 .. за моята специалност миналата година е бил 29,367... би трябвало да вляза..иначе за всеки случай съм писал още 2 специалности от тва училищеПървоначално написано от elito6754
![]()
На една приятелка са и се обадили от гнездото ли и аз не знам от къде и са я питали за входящия номер, тоест качват класиранията. А тя еше една от последните записали се, а за часа инфо пак от форума на майка ми.![]()
Къф е тоя форум?дАЙ ЛИНКПървоначално написано от elito6754
![]()
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=411172.225
Само не се плаши! Чети последната страница.
в кой сайт по-точно? http://7klas.mon.bg ?![]()
Сигурно от форума на бг мамите: http://forum.bg-mamma.com/index.php?...sg11816036#new
в кой сайт по-точно? http://7klas.mon.bg ?![]()