.

Виж резултатите на анкетата: В какво у-ще ви приеха?

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Езиково

77 58,78%
  • НТБГ/НФСГ *прохесионално*

32 24,43%
  • МГ

16 12,21%
  • Кварталното

1 0,76%
  • У-ще по изкуствата

3 2,29%
  • Друго*не съм кандидатсвал*

2 1,53%
Отговор в тема
Страница 33 от 58 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1444
    Тук вече спря
    i'd like to change the world.

Вас яко ви тресат хормоните.
    Не че мен-не,нооо..не го показвам.

http://www.youtube.com/watch?v=G-HaIGTCOgQ

поздрав към изперкалите

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Лелел като четох ... гледам всички колко са притеснени ужас само аз ли не се притеснявам ни най малко все пак има 2-3 класиране вие се притеснявате сякаш идвва края на света, а аз се притеснявам как ще си оправя багажа до 5 за да отида на концерт
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Вас яко ви тресат хормоните.
    Не че мен-не,нооо..не го показвам.
    Това са последствията,от слушането на некачествена музика ...

мразя ги тея дни в чакане на разултати ...
    Long Live Rock N' Roll .. !

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    и кво никой ли няма вярна информоция кога ще излезнат.. поне да не чакам ..

Град
    ПЛОВДИВ -- БУЛ.ИЗТОЧЕН 10 - ст.ХРИСТО БОТЕВ
    никой ся викам да звънна един на дани вълчев той мой човек ,само дето се прави на г-ъ-з не искаше да ми каже изпитите

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    и кво никой ли няма вярна информоция кога ще излезнат.. поне да не чакам ..
    Първото класиране за езиковите и професионалните гимназии в София излиза в петък вечерта. Списъците с новоприетите осмокласници ще бъдат разлепени в училищата гнезда след 20 ч.
    Това съобщи вчера Галя Лилова, експерт в Регионалния инспекторат по образованието в столицата.

"В четвъртък ще вкараме в компютърната система последните документи, подадени до сряда вечерта, с желанията за прием на децата. Данните трябва да бъдат обобщени и затова ще раздадем списъците с класираните в 20 часа на 10 юли, след което те ще бъдат разлепени в училищата гнезда", уточни Лилова. Отсега е ясно, че местата са с около 2000 повече от кандидатите
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    тогава защо чакаме днес

Град
    ПЛОВДИВ -- БУЛ.ИЗТОЧЕН 10 - ст.ХРИСТО БОТЕВ
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    тогава защо чакаме днес
    ми..де да знам

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Уфф.. май скоро няма да излязат. Писна ми вече да чакам, както и на всички предполагам. Да се надяваме, че ще стане както с оценките и ще излязат дооста по-рано. Че ми писна да рефрешвам сайта на мон, рио-софия /град/ и http://7klas.mon.bg .

Loko Sofia
    Manchester United

Щото надеждата умира последна

Днес трябва да е ... днес ... дори го сънувах през ноща
    Long Live Rock N' Roll .. !

Побъркали сте се

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl

Ако излязат днес, трябва задължително да се явиш на "Ясновидци 3" /май 3 следва / .

п.п - conquiztador rlz
    :P

Loko Sofia
    Manchester United

Град
    Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl

Ако излязат днес, трябва задължително да се явиш на "Ясновидци 3" /май 3 следва / .

п.п - conquiztador rlz
    :P

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Леле,като гледам колко сте изписали, си мислех че е излязло класирането. Сега ще ни мотаят до утре, казвам ви, за да можем абсолютно да се пошашкаме.

Мисля,че няма да е днес.
    След малко отивам да гледам филмче и да се тъпча с праскови и шоколод. Ще чакаме до утре,май.Нищо не може да се направи.

Град
    Plowdiw ;]
    оф и аз сънувах класиранията .. как се радвам че съм успяла там където искам
    Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MaRtYty
    оф и аз сънувах класиранията .. как се радвам че съм успяла там където искам
    и аз ги сънувах, как съм с моя фр и тя е приета в някоя гминазия /квартална/ а аз в руската нямам търпение да се появат в нета

Края,края от тоя сайт дето се гледаха оценките сигурно ще ме баннат неска съм влизал 1000 пъти поне ще изперкам

И ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2009-2010 Г. ОСМОКЛАСНИЦИТЕ ЩЕ СЕ ОБУЧАВАТ ПО ДЕЙСТВАЩОТО ДОСЕГА УЧЕБНО СЪДЪРЖАНИЕ

9 юли 2009 г.

Във връзка с публикация в днешната преса за промени в учебната програма за 8 клас през учебната 2009-2010 г., Министерството на образованието и науката уточнява, че информацията е неточна и осмокласниците ще продължат да бъдат обучавани по действащото до момента учебно съдържание.

По български език и литература нито една творба и нито един автор не са „съкратени” от учебното съдържание, изучавано досега.

Припомняме, че в програмата за 8 клас, е предвидено изучаването на творби, които са в часовете за ЗИП или СИП. В публикацията като отпадащи от задължителното учебно съдържание са цитирани произведенията на Христо Смирненски „Цветарка”, „Братчетата на Гаврош” и „Приказка за стълбата”, на Никола Вапцаров „Прощално” и „Борбата е безмилостно жестока”, на Йордан Радичков „Педя земя” и на Павел Вежинов „Бариерата”. Всъщност те никога не са били част от задължителното учебно съдържание.

Утвърдената през 2003 г. учебната програма по математика за 5-8 клас влиза в сила поетапно от учебната 2006-2007 г. Математика (алгебра и геометрия) според тази учебна програма се изучава по теми, а не като отделни дисциплини. През учебната 2008-2009 г. темите в 7 клас са 6 и се редуват алгебра и геометрия в зависимост от вътрешнологическите връзки и единството на предмета математика. По същия начин е структурирана и учебната програма по математика за 8 клас. Учебното съдържание е разпределено в 8 теми, от които 5 са алгебра и 3 геометрия и те се редуват в логическа последователност. И досега в класовете от прогимназиалния етап алгебра и геометрия не са се изучавали по учебни срокове, а се е редувало учебното съдържание.

Учебното време по история и цивилизация в 8 клас е в съответствие с поетапното въвеждане на новия учебен план в прогимназиалния етап. Утвърдената през 2003 г. учебна програма и заложените в нея очаквани резултати са разработени на основата на държавните образователни изисквания по история и цивилизация и съответстват на регламентираните в учебен план 51 часа.

Учебното съдържание в 8 клас проследява епохата на Средновековието в периода IV-ХV век. Учебното съдържание е структурирано от гледна точка на европейската представа за света. Поставен е акцент върху динамиката на онези културни, политически и стопански процеси, които са залегнали в основата на формиране на облика на европейската цивилизация.

Като влязох в мон го помислих за резултатите даже не прочетох кво пише като разбрах кво е се отчаях

Град
    Plowdiw ;]
    Цитирай Първоначално написано от SlaveMachine
    Като влязох в мон го помислих за резултатите даже не прочетох кво пише като разбрах кво е се отчаях
    и аз така
    Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!

Хора, не се надявайте много днес да излязат резултатите. По-спокойно. Ще изперкате на тез компове.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си