- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Вас яко ви тресат хормоните.
Не че мен-не,нооо..не го показвам.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=G-HaIGTCOgQ
поздрав към изперкалите![]()
Лелел като четох ... гледам всички колко са притеснени ужас само аз ли не се притеснявам ни най малко все пак има 2-3 класиране вие се притеснявате сякаш идвва края на света, а аз се притеснявам как ще си оправя багажа до 5 за да отида на концерт![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Това са последствията,от слушането на некачествена музикаПървоначално написано от YouCantStopMe
...
мразя ги тея дни в чакане на разултати ...![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
и кво никой ли няма вярна информоция кога ще излезнат.. поне да не чакам ..![]()
никой ся викам да звънна един на дани вълчев той мой човек,само дето се прави на г-ъ-з не искаше да ми каже изпитите
![]()
Първото класиране за езиковите и професионалните гимназии в София излиза в петък вечерта. Списъците с новоприетите осмокласници ще бъдат разлепени в училищата гнезда след 20 ч.Първоначално написано от Mastta
Това съобщи вчера Галя Лилова, експерт в Регионалния инспекторат по образованието в столицата.
"В четвъртък ще вкараме в компютърната система последните документи, подадени до сряда вечерта, с желанията за прием на децата. Данните трябва да бъдат обобщени и затова ще раздадем списъците с класираните в 20 часа на 10 юли, след което те ще бъдат разлепени в училищата гнезда", уточни Лилова. Отсега е ясно, че местата са с около 2000 повече от кандидатите
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
тогава защо чакаме днес![]()
ми..де да знамПървоначално написано от Mastta
![]()
Уфф.. май скоро няма да излязат.Писна ми вече да чакам, както и на всички предполагам.
Да се надяваме, че ще стане както с оценките и ще излязат дооста по-рано.
Че ми писна да рефрешвам сайта на мон, рио-софия /град/ и http://7klas.mon.bg
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Щото надеждата умира последна
Днес трябва да е ... днес ... дори го сънувах през ноща![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Побъркали сте се![]()
Първоначално написано от The_Demon_Girl
![]()
Ако излязат днес, трябва задължително да се явиш на "Ясновидци 3" /май 3 следва /
.
п.п - conquiztador rlz :P
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Първоначално написано от smiLexaga1n
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле,като гледам колко сте изписали, си мислех че е излязло класирането. Сега ще ни мотаят до утре, казвам ви, за да можем абсолютно да се пошашкаме.![]()
Мисля,че няма да е днес.
След малко отивам да гледам филмче и да се тъпча с праскови и шоколод.Ще чакаме до утре,май.Нищо не може да се направи.
оф и аз сънувах класиранията .. как се радвам че съм успяла там където искам![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
и аз ги сънувах, как съм с моя фр и тя е приета в някоя гминазия /квартална/ а аз в рускатаПървоначално написано от MaRtYty
нямам търпение да се появат в нета
![]()
Края,края от тоя сайт дето се гледаха оценките сигурно ще ме баннат неска съм влизал 1000 пъти поне![]()
ще изперкам
![]()
![]()
![]()
И ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2009-2010 Г. ОСМОКЛАСНИЦИТЕ ЩЕ СЕ ОБУЧАВАТ ПО ДЕЙСТВАЩОТО ДОСЕГА УЧЕБНО СЪДЪРЖАНИЕ
9 юли 2009 г.
Във връзка с публикация в днешната преса за промени в учебната програма за 8 клас през учебната 2009-2010 г., Министерството на образованието и науката уточнява, че информацията е неточна и осмокласниците ще продължат да бъдат обучавани по действащото до момента учебно съдържание.
По български език и литература нито една творба и нито един автор не са „съкратени” от учебното съдържание, изучавано досега.
Припомняме, че в програмата за 8 клас, е предвидено изучаването на творби, които са в часовете за ЗИП или СИП. В публикацията като отпадащи от задължителното учебно съдържание са цитирани произведенията на Христо Смирненски „Цветарка”, „Братчетата на Гаврош” и „Приказка за стълбата”, на Никола Вапцаров „Прощално” и „Борбата е безмилостно жестока”, на Йордан Радичков „Педя земя” и на Павел Вежинов „Бариерата”. Всъщност те никога не са били част от задължителното учебно съдържание.
Утвърдената през 2003 г. учебната програма по математика за 5-8 клас влиза в сила поетапно от учебната 2006-2007 г. Математика (алгебра и геометрия) според тази учебна програма се изучава по теми, а не като отделни дисциплини. През учебната 2008-2009 г. темите в 7 клас са 6 и се редуват алгебра и геометрия в зависимост от вътрешнологическите връзки и единството на предмета математика. По същия начин е структурирана и учебната програма по математика за 8 клас. Учебното съдържание е разпределено в 8 теми, от които 5 са алгебра и 3 геометрия и те се редуват в логическа последователност. И досега в класовете от прогимназиалния етап алгебра и геометрия не са се изучавали по учебни срокове, а се е редувало учебното съдържание.
Учебното време по история и цивилизация в 8 клас е в съответствие с поетапното въвеждане на новия учебен план в прогимназиалния етап. Утвърдената през 2003 г. учебна програма и заложените в нея очаквани резултати са разработени на основата на държавните образователни изисквания по история и цивилизация и съответстват на регламентираните в учебен план 51 часа.
Учебното съдържание в 8 клас проследява епохата на Средновековието в периода IV-ХV век. Учебното съдържание е структурирано от гледна точка на европейската представа за света. Поставен е акцент върху динамиката на онези културни, политически и стопански процеси, които са залегнали в основата на формиране на облика на европейската цивилизация.
Като влязох в мон го помислих за резултатите даже не прочетох кво пише като разбрах кво е се отчаях![]()
![]()
и аз такаПървоначално написано от SlaveMachine
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Хора, не се надявайте много днес да излязат резултатите. По-спокойно. Ще изперкате на тез компове.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]