- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
здравейте редовниии![]()
гледам сте го обърнали на чат - лошо няма.
Не си мислете, че сте едиствените изперкали. Аз сънувах че съм влезнала във френската и там едно момиче от блока (живея в младост) да ми се кара, че съм се държала лошо с брат си, а и старата ми класна беше тамТа такам. Дано излезнат днес де
Абе я се успокойте малко.. Ходете гледайте някоя тъпа американска дивория, натъпчете се с вредни храни и не мислете затова..Или пък най-добре излезте навънка.
писна ми от тъпото седене вкъщи на компа в очакване на нещо, което няма да излезе днес...
ухх, ходи ми се някъде..
ходи ми се на кино![]()
![]()
от скука май ще си подредя стаята, а това е състояние, в което изпадам супееер рядко![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
аз сега излизам малко да се поразсея, че ще полудеяянадявам се като се прибера да е излезнало нещо
![]()
Чудя се какво да правя и нападнах прасковите!Ще чакам резултатите, ако трябва утре сутринта ще стана и ще чакам, но....искам ги проклетите резултати по-раноооо
![]()
и аз ги искам по-ранооО...Първоначално написано от elito6754
![]()
![]()
ама... ще има да си почакамее![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
О, не, аз след малко се махам от нас, далеч от компютъра. Че накрая и аз ще изперкам![]()
i'd like to change the world.
ох хора и аз излизам ... пак ще ви помоля, надявам се да не е напразно, ако излезнат резултатите някой да ми звънне .. няаа да ви набутвам .. ше затворя .. само искам да знам че са излезнали за да се прибирам със 100км/чайде чао ви за сега и .. вие знаете .. ДАНО ИЗЛЯЗАААААААААААААААААААА АТ
![]()
![]()
![]()
едит : не е лошо да ви кажа и номера0878 / 28 15 35
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Оххх вече не издържам тука съм изпаднала в нянакъв транс и постоянно сменям страницата на мон с тази на рио пловдив!!Вече почва да ме боли глава от висене на компа
![]()
![]()
![]()
Как може толкова да се бавят беее??
![]()
Glory, Glory Man. United
никой не се бави
10 са казали хората,така че не са длъжни да ги изкарват преди тази дата
успокойте се малко,ако (не)сте приети това няма да се промени,ако го разберете 10 часа по-рано
![]()
всички заминиаха некъде аз оставам май сам
![]()
Първоначално написано от Mastta
Не си сам.Аз също съм тук, но гледам филми, че да не мисля само за тези резултати
. Сега си пускам втори филм
, имам още един и след това се отдавам на любимият ми сериал Вероника Марс и ще гледам 3-тият сезон /отново/
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Ей споко и аз стоя в сайта и само чакам от някъде да разбера,че са излези в интернет резултати от първо класиране.Май ще изперкам,докато разбера.
оо и аз съм туукПървоначално написано от smiLexaga1n
![]()
![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
и аз съм тук![]()
леле, каква скука ме тресе..
зомбирах се пред тоя комп...![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Хора, хлопат ви дъските!![]()
![]()
ПП Маста вече е с 400 мнения надолу.![]()
Male
естествено!Първоначално написано от faststep
![]()
Jeff Hardy forever!!
ми от скука....сама ли съм? кой остана?Първоначално написано от faststep
Аз съм тука, ама за малко. Сега се прибрах вкъщи и си викам дай да проверя форума, да не би да има нещо ново.![]()
абре народе.... някой да ми обясни плс
как става работата с 2-ро класиране?
1. кви документи се подават
2. къде се подават тия документи - в училището гнездо или в училището в което сме приети от 1-во класиране
3. а утре като излязат резултатите в училището гнездо кво трябва да вземем от там?
Ама верно ли на десети ще изрязат след 22 часа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
http://bulgarski.pogled.info/article/2753
Излиза, че сме чакали напразно. НО има НОВИНА
Да успокоя хората от ВАРНА: Резултати на сайта на РИО-Варна утре след обяд.
След това утре ще правят равносметка кои паралелки ще бъдат закрити, но ще се закриват след трето класиране.
Всички резултати утре след обяд.
И още нещо да успокоя хората, които са искали испанската(говоря за 164 ГПИЕ)но няма да могат да влязат там.
Търсят се двама учители по БЕЛ, двама по испански, двама по английски, един по информатика и един по математика.
03.07.2009г.
164 ГПИЕ 164 ГПИЕ 164 ГПИЕ 164 ГПИЕ
Учител по математика
Учител по ИТ
Учител по ИЕ – 2 места
Учител по АЕ – 2 места
Учител по БЕЛ – 2 места
9461322; 9461822
От 01.07.2009 г.
Днес като се размотавах и минах покрай НТБГ, ми много хубава е сградата. Чак им завидях, една ремонтирана, сменени дограми, фасада. Въпреки всичко продължавам да си искам ФЕГ и втора немска и НТБГ. Дано да ме огрее нещо. Препоръчвам ви да вземете да се махнете от компютъра, защото резултатие днес няма да има. Само ще си изхабите нервите, легнете поспете, пък утре с нови сили(боже, като в някоя приказка)ще проверяваме резултати.Това е от мен засега, отивам да се изкъпя.
![]()
Говоря като .....![]()
вие още ли сте тука бе![]()
много ме е яд че си пропилях деня ама карай утре пак така
![]()
Утре е най-важния ден - по-важен дори от обявяването на резултатие. Само ако някой се покрие.....![]()
Еми да.
Аз утре имам натоварена програма...така че, ако не ги пуснат преди обяд, ще мога да ги видя привечер.
![]()
Елито, тази информация я взе от бгмама, нали?![]()
И такам... Пропилях си деня, ама утре съм на купонче...![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]