- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
леле... резултатите го прочетох като избории се чудя сега за политика ли ще си говорим
![]()
ехх, ще дочакам до утре.. няма да ми се стори дълго, след като спя до обяд![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
абе утре ако ги няма до 17 в нета отивам пред училището-гнездо и ако трябва ще спя там![]()
хах .. кажи кое ти е училището-гнездо .. ако и аз съм там отиаме и ше прайм протестПървоначално написано от Proudly1912
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Дам, от бг мама.Юхууу, палатков лагер пред гнездото с лозунги: "Искаме си резлутатите, долу министъра! " или в новините: "Ученик ще се подложи на глад, ако не му бъдат обявени резултатите още тази вечер" или "Ученици протестират срещу забавянето на обявяването на резултатите". Кви дивотии ми ражда главата.
Утре ще влизам доста честичко....така да се кажа, смисъл не цял ден, а 90% от деня.
онова на гарата - климент охридскиПървоначално написано от MaRtYty
Предлагам да направим vol.6 скоро време, при обявяването на резултатите?
по-добре да направим тема кой къде е приет че може и съученици да се намерятПървоначално написано от elito6754
![]()
Подкрепям.Първоначално написано от Proudly1912
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Да де, това имах предвид.Сега като си помисля, май ни есме си виновни, че чакахме резултатите днеска, щото то си е казано на 10.
![]()
Първоначално написано от elito6754
Или аз съм кьорава, или просто пише до 10, но никой не е пояснил дали до 10 включително.
Това чакане изобщо не ми влияе добре
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
в моя справочник пише точно 10-тиПървоначално написано от smiLexaga1n
и после записването/подаване на документи от 13ти до 15ти
yes of courseПървоначално написано от smiLexaga1n
![]()
аз тука има един съучилищник ако всичко мине както трябва ... ДЕМЕК () да ни приемат
![]()
п.п. да ви кажа не само ние не сме добре днесбаща ми си направи салата с домати краставици, сИрИнИ и, забележете, НАСТЪРГАН ЧЕСЪН
![]()
![]()
![]()
![]()
баща ти е новобранецдедо яде по 3 глави чесън на час
![]()
![]()
![]()
![]()
ама ти виж на кво го слага тоя чесън![]()
![]()
Аа, тоя номер със слагането на чесън в шопска салата и аз съм го правила.Разсеяна бях, ако това ще ме оправдае.
Иначе къде в Интернет можем да си видим къде сме приети? Може ли директен линк? Знам, че става дума за утре, но просто отсега да си го имам.
целата раута става във http://7klas.mon.bg ейй тоя сайт докато съм жив ше го запомняПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
и аз изтрещях днеска заради тия резултати ;хх изядох цяло руло 7 дейс, скарах се с едни фрии ся се прибрах ии мисля да гледам филм
струва ми се че тва лято ще е адски тъпо а на всичкото отгоре не се знае дали ще ме приемат и на 2-ро класиране ;хх
Чат отвсякъде.
Което не е лошо,амааа чак пък до това,че на някой дядо му яде по три глави чесън...![]()
Карай.Да се развеселяваме поне.![]()
Някой опитвал ли е БОЖЕСТВЕНАТА комбинация: лимон и течен шоколаааад? /спам,тип-кофата/
Respect - South Central![]()
![]()
поЖдраФФ![]()
всъщност песента е само на Насио..Първоначално написано от MaRtYty
нещо не ме кефят как забиват на английски
Respect Records - Парче от мен
Министъра така и така ще го махнат...Първоначално написано от elito6754
Вижте, не знам кой от вас постоянно ми иска пълномощно в скайп и не знам от кого го има, но искам да престане. Мерси.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
аз сега се прибрах и минах покрай училището-гнездо да видя случааайно да не е изнесено нещо там, но уви имаше само списък на първокласниците.... е явно ще си чакаме до утре по обяд
![]()
п.п MaRtYty ти в кое даскало си се записала, аз съм в хуманитарната![]()
Йее, тука се събрахме доста от пловдив![]()
![]()
Пловдив е един бом-бок със татусиПървоначално написано от Mastta
![]()