- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Аз да ви кажа, ако не знаете:
През 2007, когато аз бях седми клас, ПРЕДИ да излезе класирането, в РИО излезе списък с училищата и техните минимални и максимални балове. Така че някъде по обяд може да успокоите топката по-притеснителните. Иначе от училището гнездо май нищо не трябва, но ти трябва да отидеш първо в училището, което си приет, после обратно в старото ти и после пак в новото.![]()
чакайте първо да ни приемат пък после лесно![]()
Хораа отивам да си правя мини тостерчета с кашкавал и шунка![]()
![]()
ище се натъпкам, за да съм по-спокйна.
Glory, Glory Man. United
^ Аз изядох един Бейкролс с едно кафенце 3в1 и имам чувството, че малко ми остава да започна да се търкалям.![]()
аз пък съм само на една чаша водъ
а вчера беше велико![]()
![]()
Бе, като знам колко неща се слагат вътре, за да е годна за пиене,особено лятото, можеш да си спокоен, че ще си сит до обяд.![]()
Хай! Сега ще ям пред компа(на пук на майка ми)Първоначално написано от Proudly1912
Олеее боже това в Пловдив ли е било? Баща ми каза, че е било зле и че са падали клони, но пък чак наводнение
![]()
Glory, Glory Man. United
http://www.uchenik.com/2009/07/09/kl...edmi_klas.html
аз си помислих че са излезнали а то ...![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Оффф... Добре утро!!Време е и аз да се включа... Сутринта още от 8.00 проверявам и... НИЩО!!!
![]()
;( ВЕЧЕ НАПРАВО ПОЛУДЯВАМММ!! :P я да си каже някой, който ще кандидатства в 91 СОУ бала... моля!! аз кандидатствам там и в 73 и 35-то и имам бал 31,628... пишете!![/b]
KrikityYy
Момче ли си?^^
Момиче съм!!![]()
KrikityYy
Дишайте, бе, дишайте! Ще излязат. Въпреки, че това "на обяд" ми е доста разтегливо понятие.
И по дяволите, 9 и половина е, защо сте толкова НЕактивни? Скучно ми е.![]()
Да не те отчайвам, но на първо ще е трудно в 91! Аз съм учил в 73 и лично според мен по-добро държавно няма! След това бях в 1 АЕГ и там не се връщам за нищо на света. Една година изкарах и жалко.Така че, ако те приемат в 73, въобще не се замисляй!
![]()
НТГ im coming![]()
![]()
![]()
Това като заплаха ли трябва да се приеме?Първоначално написано от Proudly1912
![]()
Glory, Glory Man. United
Първоначално написано от amk933
А според теб стига ли ми за 73?? моля кажи!![]()
KrikityYy
който както иска да го приемаПървоначално написано от mellina13
айм коминг
![]()
Ми нямам идея, честно! Според мен би трябвало да ти стигне, но най-добре виж миналогодишния и прецени по него. Няма да е повече, ако съдим по воя, който вдигнахте и считайки ниските резултати на теста по математика.Първоначално написано от KristenSteward
![]()
Първоначално написано от amk933
Абе честно казано, спрямо миналогод. не ми стигат стотни... но нали тази година нивото е по-слабо... абе незнам...!!!! чакаме класирането и т'ва е!!!![]()
KrikityYy
аа и аз съм там сориПървоначално написано от Proudly1912
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
ква специалностПървоначално написано от MaRtYty
![]()
10 часа и няма нищо!!!Ама вероятно до обяд би трябвало да излязат, понеже следобед лепят списъците в училищата гнезда...
Добро утро, хора! Днес е големия ден, само как звучи.Виждам, че всички сте на линия, на мен сега ми предстои едно ходене при баба ми, но мисля, че след 1 час най-много ще съм отново на линия в очакване на тъпите рузилтати. Според мен няма смисъл от ходене до гнездото, защото резултатите излизат първо в нета. Малко се притеснявам, това е нормално заради тъпанарския ми бал, но ще видим какво ще стане. сега пробвах да видя дали е излязло, обаче не. Явно и днес целия ден ще си прекараме пред компютъра.
![]()
Да не ви отчайвам, ама преди 4 - 5 не излизат в нета. В училищата към 6, 7 и след това.Първоначално написано от Sarafina
![]()