- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Не знам за вас, ама аз тука се скъсвам да пея и както съм музикален инвалид скоро ще трябва да плащам вредни на съседитеА бтв пак да попитам има ли някой за английската в Пловдив с немски
![]()
Glory, Glory Man. United
банково делоПървоначално написано от Proudly1912
![]()
![]()
п.п. аз писах и двете английски с немски език ама към последните щото не съм много навита за езикова![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
аз пък съм писал само и единствено НТГ сички специалности без банково делоПървоначално написано от MaRtYty
![]()
http://www.kadedaucha.com/?id=1327&aid=5575
Четете и се кефете.![]()
Абе софиа на кафевопри нас ше е по-рано
пък дано да ги чакаме към 4-5 в нета
ОМГ!!! След 20 часа абе тия луди ли са?? Ние ще изперкаме дотогава! Еххх значи на всичко са готови, за да ни побъркат![]()
![]()
![]()
![]()
Бe нали знаеш, че софиянци винаги са привилегииАбе софиа на кафевопри нас ше е по-рано
пък дано да ги чакаме към 4-5 в нета
![]()
![]()
тъй че не е ясно
Glory, Glory Man. United
а то в гнездата ще има ли списъци? И там само за града ли ще ги има или за цялата област в която си?
А, и още ново - учебниците за осми клас - над 100 лв. като по езика, който ще се изучава усилено - 120 лв. НО без ДДС.Но това ще го преглътна ако ми излязат резултатите по-бързо.
Току що -- официална информация от РИО Стара Загора по телефона -
по входящ номер. Писмено - след 17ч.
ами дано в интернет да излязат по скороПървоначално написано от elito6754
![]()
да бе,точно за да ви побъркат го правят
това е зъл план на Вълчев,казвам ви![]()
оставете хората да си вършат работата,както ви казах ако сте приети или не това няма да се промени,щом го разберете 10 часа по-рано
Не знам, дано. Аз засега ви оставям, след час ще съм тука обратно.
Списъците, ако не се лъжа, се излагат само в гнездата, където сме си подали документи, а не в цялата област. Така че търсиш или в гнездото, или в нета.
И, Елито, те всяка година учебниците струват по толкова +/-. Ти нямаш какво да го преглъщаш, родителите ти най-много, но предполагам са предвидили, че нищо не е евтино напоследък, а още по-малко учебниците и то от години.
Добро утро драги съмъченици!![]()
Ох, днес е.. мда
за жалост няма да съм вкъщи след обяд, така че ще си видя резултатите вечерта.. така май ми е най-добре!!
ако съм приета на първо класиране, ще пея химна пред НДК от кеф![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
А как ще можем да си видим резултатите?![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Добро утро и от мен...
И аз днес няма да съм в нас...Така че ще видя къде съм приета чак към довечера...
Ама май ще си ходя до даскалото, както гледам.
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
ПЛОВДИВ!ЕТО ЗА НАС !
Днес, след 15:00 часа ще излезе първо класиране за кандидатстващите в елитните гимназии, научи Plovdiv24.bg.
В същото време стана ясно, че през учебната 2009-2010 година осмокласниците ще продължат обучението си по действащото до момента учебно съдържание.
По български език и литература нито една творба и нито един автор не са „съкратени" от учебното съдържание, изучавано досега.
Припомняме, че в програмата за 8. клас, е предвидено изучаването на творби, които са в часовете за ЗИП или СИП. В публикацията като отпадащи от задължителното учебно съдържание са цитирани произведенията на Христо Смирненски „Цветарка", „Братчетата на Гаврош" и „Приказка за стълбата", на Никола Вапцаров „Прощално" и „Борбата е безмилостно жестока", на Йордан Радичков „Педя земя" и на Павел Вежинов „Бариерата". Всъщност те никога не са били част от задължителното учебно съдържание.
Утвърдената през 2003 г. учебна програма по математика за 5. - 8. клас влиза в сила поетапно от учебната 2006-2007 г. Математика (алгебра и геометрия) според тази учебна програма се изучава по теми, а не като отделни дисциплини. През учебната 2008-2009 г. темите в 7. клас са 6 и се редуват алгебра и геометрия в зависимост от вътрешнологическите връзки и от единството на предмета математика. По същия начин е структурирана и учебната програма по математика за 8. клас. Учебното съдържание е разпределено в 8 теми, от които 5 са алгебра и 3 геометрия и те се редуват в логическа последователност. И досега в класовете от прогимназиалния етап алгебра и геометрия не са се изучавали по учебни срокове, а се е редувало учебното съдържание.
Учебното време по история и цивилизация в 8. клас е в съответствие с поетапното въвеждане на новия учебен план в прогимназиалния етап. Утвърдената през 2003 г. учебна програма и заложените в нея очаквани резултати са разработени на основата на държавните образователни изисквания по история и цивилизация и съответстват на регламентираните в учебния план 51 часа.
Учебното съдържание в 8. клас проследява епохата на Средновековието в периода IV-ХV век. Учебното съдържание е структурирано от гледна точка на европейската представа за света. Поставен е акцент върху динамиката на онези културни, политически и стопански процеси, които са залегнали в основата на формиране на облика на европейската цивилизация.
А към колко часа трябва да излязат резултатите?
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
абе ти не четеш ли ?????????Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
УРААААААА!!!Първоначално написано от Proudly1912
![]()
![]()
![]()
![]()
Glory, Glory Man. United