- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Име - Мати
Бал (за ЕГ) - 29.25
Ужасно се изложиих![]()
![]()
![]()
![]()
АКО НЯКОЙ КАНДИДАТСТВА В НЕМСКИТЕ, ДА СИ КАЖЕ ВЕДНАГА!!
btw..melinor, ти да не си Миши от 2-ро?!
Абе, я стига глупости.Първоначално написано от 1488
![]()
Ели
БЕЛ: 5,661
Математика: 4,143
(най-накрая се реших)
Току-що по НТВ го дадоха казаха, че ще обсъждат дали да има още един изпит през лятото![]()
Няма да има стига глупости!!!!!Първоначално написано от 1488
Първоначално написано от 1488
Господин Донмайкъде ли го каза?
Първоначално написано от 1488
АМА КАКА ТАКАААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ас мраза кифли, даже най - ме е яд, че цяла година зубрих като идиот, а2 от наще си мъкнеха гъзищата по НДК и накрая си купиха изпититее. Де***а![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе не може да направи още един изпит. Вече има оценки, подават се документи за първо класиране, ще се записват приетите. От къв зор ще прави. този, който го каза, или не е разбрал добре, или ни будалка. Дайте направо да изкараме 7 клас пак.
Казаха по БТВ, Че най-труда задача се оказала 35Отговорили вярно една 11%
За какво се разправяше в 35?
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Онази с дължената на диагонала. Тя пък е супер елементарна, въпреки че не я реших.Ама се сетих за решението вкъщи!Първоначално написано от joannalof
![]()
Задача 35 беше една от малкото 3-точкови ,които успях да реша.Много е лесна, просто трябва да се съобразиш със това че сбора на две от страните в триъгълник е по-голям от третата.
Какво точно са казали? Дай линк плсс.Първоначално написано от 1488
![]()
![]()
![]()
Glory, Glory Man. United
Значи чух, че ще се ОБСЪЖДА а нe, че ще държим. Вие май четете измежду редовете.. Може да не съм чул правилно, без грам шега го казвам!
Ами да държим по математика да видим кви задачи ще дадат. Някви от висша математика.
Ако някой може да ми обясни как по-точно се пишат желанията, много ще съм му блатгодарна. Всмисъл може ли да съкръщаваме, как отделяме паралелката от името на училището и такива неща.
и един въпрос:Ако на първо желание пиша АЕ с немски, а на второ немски с АЕ имам бал 31. Някой обаче е написал на първо желание немски с Ае, но има бал, по-малък от моя-30. Ако той е приет със своето първо желание, а аз не съм, но балът очевидно ми стига за второто желание-влизам ли и аз в тази паралелка, въпреки че ми е на второ желание?
Как само го обясних.![]()
Български език и литература
5.393
Математика
3.821
Теодора![]()
Първоначално написано от damdam
Дори да ти стига за второто желание, пак няма да се получи. При всички случаи се гледа първо първото желание, и ако имаш бал за там, там и влизаш, дори и второто желание да е с по-висок бал и дори пак да успееш за него, повтарям, компютърът автоматичон те класиар на първото!
Милена:
математика - 4.821
БЕЛ - 5.411
НПМГ химия - 5.650
НПМГ биология - 5.650
НПМГ физика - 5.100
НПМГ математика - 5.150
НПМГ география - 5.760
бал за езикова: 32.464
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Аз ще кандидатствам в 73, ама май ще ми е второ желаниеПървоначално написано от matty7
Ето и моите резултати
Български език и литература
5.625
Математика
4.857
Колко е минималния бал за 9 ФЕГ за момичета, че в моя справочник нищо не пише![]()
А ако не ми стигне за първото желание, стигне ми за второто, но и на другия му сигне за повече, само че ан мен с повече бал. Кого приемат-мен или него?Първоначално написано от Ton4o13
Имаш предвид, че ако теб не те приемат на първо желание, но за второ ти стигне, обаче има друг който го е писал това твое второ желание на първо, но е с по- малък бал от теб кой ще приемат ли?Първоначално написано от damdam
Да, това имам предвид.
ХАхахАХХАхХахха
На пръв поглед като прочетох заглавието на темата ми се стори някво ебати доброто поетично някво. После се загледах "Лято, аре..." и ми се стори още по-добромн ме радва
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Първоначално написано от afterforever
![]()
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.