.

Виж резултатите на анкетата: В какво у-ще ви приеха?

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Езиково

77 58,78%
  • НТБГ/НФСГ *прохесионално*

32 24,43%
  • МГ

16 12,21%
  • Кварталното

1 0,76%
  • У-ще по изкуствата

3 2,29%
  • Друго*не съм кандидатсвал*

2 1,53%
Отговор в тема
Страница 4 от 58 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 1444
    Име - Мати
    Бал (за ЕГ) - 29.25

Ужасно се изложиих

АКО НЯКОЙ КАНДИДАТСТВА В НЕМСКИТЕ, ДА СИ КАЖЕ ВЕДНАГА!!

btw..melinor, ти да не си Миши от 2-ро?!

Цитирай Първоначално написано от 1488
    Браво на кифлите дето само реваха за оценките, сега казаха по новините, че ще държим още един изпит!
    Абе, я стига глупости.

Ели
    БЕЛ: 5,661
    Математика: 4,143
    (най-накрая се реших)

Току-що по НТВ го дадоха казаха, че ще обсъждат дали да има още един изпит през лятото

Току-що по НТВ го дадоха казаха, че ще обсъждат дали да има още един изпит през лятото
    Няма да има стига глупости!!!!!

Господин Донмайкъде ли го каза?

Цитирай Първоначално написано от matty7
    Име - Мати
    Бал (за ЕГ) - 29.25

Ужасно се изложиих

Аз ще кандидатствам в НЕГ.

Ама наистина ли ще има още един изпит. не мога да повярвам! по-скоор не искам.

Заповядайте в моя WebBlog!

Браво на кифлите дето само реваха за оценките, сега казаха по новините, че ще държим още един изпит!

АМА КАКА ТАКАААА
    И ас мраза кифли, даже най - ме е яд, че цяла година зубрих като идиот, а2 от наще си мъкнеха гъзищата по НДК и накрая си купиха изпититее. Де***а

Абе не може да направи още един изпит. Вече има оценки, подават се документи за първо класиране, ще се записват приетите. От къв зор ще прави. този, който го каза, или не е разбрал добре, или ни будалка. Дайте направо да изкараме 7 клас пак.

Голям фен Аватара на joannalof
    Казаха по БТВ, Че най-труда задача се оказала 35 Отговорили вярно една 11% За какво се разправяше в 35?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Казаха по БТВ, Че най-труда задача се оказала 35 Отговорили вярно една 11% За какво се разправяше в 35?
    Онази с дължената на диагонала. Тя пък е супер елементарна, въпреки че не я реших.Ама се сетих за решението вкъщи!

абе какви са тея глупости,пак изпит...някой май си няма работа

Задача 35 беше една от малкото 3-точкови ,които успях да реша.Много е лесна, просто трябва да се съобразиш със това че сбора на две от страните в триъгълник е по-голям от третата.

Град
    Асеновград
    Какво точно са казали? Дай линк плсс.
    Glory, Glory Man. United

стига сте се връзвали бе,ей ... :P

Значи чух, че ще се ОБСЪЖДА а нe, че ще държим. Вие май четете измежду редовете.. Може да не съм чул правилно, без грам шега го казвам!

Ами да държим по математика да видим кви задачи ще дадат. Някви от висша математика.

Ако някой може да ми обясни как по-точно се пишат желанията, много ще съм му блатгодарна. Всмисъл може ли да съкръщаваме, как отделяме паралелката от името на училището и такива неща.

и един въпрос:Ако на първо желание пиша АЕ с немски, а на второ немски с АЕ имам бал 31. Някой обаче е написал на първо желание немски с Ае, но има бал, по-малък от моя-30. Ако той е приет със своето първо желание, а аз не съм, но балът очевидно ми стига за второто желание-влизам ли и аз в тази паралелка, въпреки че ми е на второ желание?

Как само го обясних.

Български език и литература
    5.393
    Математика
    3.821

Теодора

Цитирай Първоначално написано от damdam
    Ами да държим по математика да видим кви задачи ще дадат. Някви от висша математика.

Ако някой може да ми обясни как по-точно се пишат желанията, много ще съм му блатгодарна. Всмисъл може ли да съкръщаваме, как отделяме паралелката от името на училището и такива неща.

и един въпрос:Ако на първо желание пиша АЕ с немски, а на второ немски с АЕ имам бал 31. Някой обаче е написал на първо желание немски с Ае, но има бал, по-малък от моя-30. Ако той е приет със своето първо желание, а аз не съм, но балът очевидно ми стига за второто желание-влизам ли и аз в тази паралелка, въпреки че ми е на второ желание?

Как само го обясних.

Дори да ти стига за второто желание, пак няма да се получи. При всички случаи се гледа първо първото желание, и ако имаш бал за там, там и влизаш, дори и второто желание да е с по-висок бал и дори пак да успееш за него, повтарям, компютърът автоматичон те класиар на първото!

Заповядайте в моя WebBlog!

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Милена:

математика - 4.821
    БЕЛ - 5.411
    НПМГ химия - 5.650
    НПМГ биология - 5.650
    НПМГ физика - 5.100
    НПМГ математика - 5.150
    НПМГ география - 5.760

бал за езикова: 32.464
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Цитирай Първоначално написано от matty7
    Име - Мати
    Бал (за ЕГ) - 29.25

Ужасно се изложиих

Аз ще кандидатствам в 73, ама май ще ми е второ желание
    Ето и моите резултати

Български език и литература
    5.625

Математика
    4.857

Колко е минималния бал за 9 ФЕГ за момичета, че в моя справочник нищо не пише

Цитирай Първоначално написано от Ton4o13

Как само го обясних.

Дори да ти стига за второто желание, пак няма да се получи. При всички случаи се гледа първо първото желание, и ако имаш бал за там, там и влизаш, дори и второто желание да е с по-висок бал и дори пак да успееш за него, повтарям, компютърът автоматичон те класиар на първото!
    А ако не ми стигне за първото желание, стигне ми за второто, но и на другия му сигне за повече, само че ан мен с повече бал. Кого приемат-мен или него?

Цитирай Първоначално написано от Ton4o13

Как само го обясних.

А ако не ми стигне за първото желание, стигне ми за второто, но и на другия му сигне за повече, само че ан мен с повече бал. Кого приемат-мен или него?
    Имаш предвид, че ако теб не те приемат на първо желание, но за второ ти стигне, обаче има друг който го е писал това твое второ желание на първо, но е с по- малък бал от теб кой ще приемат ли?

Да, това имам предвид.

ХАхахАХХАхХахха
    На пръв поглед като прочетох заглавието на темата ми се стори някво ебати доброто поетично някво. После се загледах "Лято, аре..." и ми се стори още по-добро мн ме радва
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    ХАхахАХХАхХахха
    На пръв поглед като прочетох заглавието на темата ми се стори някво ебати доброто поетично някво. После се загледах "Лято, аре..." и ми се стори още по-добро мн ме радва
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си