- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
сляпа ли сиПървоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
и аз т'ва питамм ?!Първоначално написано от MaRtYty
![]()
аама.. май не чете![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Може да не е разлиствала назад, какво й скачате, не мога да разбера? И без това се разтягат 20 пъти едни и същи локуми, какво ви бърка да отговорите на момичето?
май май ...
нали Мирко ся има една песен Август е Септември ... е при нас е "10ти е 11ти"![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Еми то пише ПЛОВДИВ ето и за нас и аз си помислих, че е само за Пловдив![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Първоначално написано от MaRtYty
![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
ама не уе виж какви въпроси задава .. още от първата страница може да го види тва .. да върне и 1 страница и ще разбере че никой не знае в колко часа ще е и всички чакаме ... сяяяя извинявай ама ...Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
днес, след 15:00ч на http://7klas.mon.bg/Първоначално написано от sladkata_mucunka
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Еби го, и аз преди питах по 20 пъти как се приема в училищата.![]()
Току-що прочетох в сайта на Русе, че можело и "най-късно в събота" да се изложат резултатите. Егати гаврата аз! Не знам какво стана, ама такава невроза ме хвана... през 5 минути си вися в сайта и си набирам входящия номер и ЕГН-то. Имам още мнооого време, докато дойде време да излизам на разходчица, та сигурно ще полудея дотогава.
Защо не влезете тук, вместо да обръщате темата на чат. Много скучно е да ровя в последните страници и да търся нещо важно като информация, а само да намирам някакви глупости като "айм коминг".![]()
Male
Какъв ти е проблема, същото това "важно" се повтаря по 20 пъти в 3 страници. Забавно ми е, че пълним темата, пък дори и със спам да е. Тя съвсем замря инак. Пък и няма лошо от малко флудец, заслужили сме си правото.![]()
Re: СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - големият ден или Първо класиране
« #54 Петък, 10 Юли 2009, 10:36 »
Отговори с цитат
Цитат на: mesina в Петък, 10 Юли 2009, 10:33
Обадих се в РИО Благоевград и от там ми казаха ,че списъците с резултатите са готови, но от МОН са им казали да не ги разлепват до второ нареждане!!!Шефката на комисията каза след 17 ч.
WTF?!?!
Само ни мъчат на бавен огън...![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Едни мои съученички имали познати и вече знаят, че са приети.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах, ами няма лошо. То и аз знам вече, че съм приета, ама искам да се уверя и писмено.![]()
Не си намирам място,ох още малко и край на мъките вековни![]()
vol.6 или след като пуснат РЕЗУЛТАТИТЕ ще я пускаме новата тема![]()
По-добре като излизат,щото пак ще го обърнем на пълен чат там и докато излязат тъпите класирания,ще трябва да правим вол 7![]()
![]()
http://forum.bg-mamma.com/index.php?...411884.new#new
Защо не ги пускат като са готови ????
Защото им е все тая дали чакаме на тръни или не![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
именноПървоначално написано от Millen4ety
Какъв е телефонът на Рио Стара Загора, че може и аз да звънна, ако не изтърпя.