- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Сега да ви питам.Неска виждам къде съм класиран.В понеделник отивам и си взимам някаква бележка от гнездото,че съм класиран след което отивам в старото училище и с тази бележка ми дават отпускно и след това вече с всичките документи отивам в училището където са ме приели и се записвам.Нали така![]()
аксель :рПървоначално написано от The_Demon_Girl
оф, и мен тая анкета ме дразни
Aмии май не е точно така с тази бележка отиваш в новото ти уччилище и след това се връщаш в старото и взимаш отпусно и след това пак се връщаш в новото. Оффф ама как го обясних самооПървоначално написано от roni555
![]()
![]()
![]()
Glory, Glory Man. United
Аз съм спокойна, спокойна, всичко е наред. Вече почвам да мисля за универсисет! Поне в софия ги има бол ....
![]()
Първоначално написано от elito6754
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.pozvanete.bg/news.php?id=56177&lpa=0
Поредно мнение.....за хората от Варна
Само мога да кажа,че това в СТЗ мина всички граници.Не е нормално 1000 ученика да знаят къде ще учат,а останалите 27000 да се нервят![]()
Първоначално написано от Mastta
![]()
Икуках, какво друго мога да правя? Не бе, бъзик, да не съм ненормална да мисля за това?
![]()
има ли сайт където може да си намериш номера и да се видиш къде си приет ?
Кандидат-гимназистите от Старозагорско ще се борят за 1 743 места.Първоначално написано от roni555
Къде ги видя 28000?![]()
7klas.mon.bg
Ама класирането още не е излязло.
За вас не знам, но нямам намерение пак да се прецакам като вчера .. отивам да гледам филм![]()
![]()
![]()
![]()
Ми как .. най-добрияПървоначално написано от Slashy
![]()
фф ... и аз мисля да не чакам повече тук, а към 5 ще ида до "гнездото"![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Аз си нямам работа и май до 17 часа ще стоя и ще рефрешвам сайтовете![]()
хора след 21:00 може да отидете в гнездата ся се обадих (поне за тези който са на Клокотница 21)
След 18:00 часа днес, ще има резултати по гнезда в СОФИЯ! Което означава, че ще има в интернет по-рано днес следобед. Успех на всички!![]()
Успехххх ...!!Първоначално написано от elito6754
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Защо ли не ми се вярва....
Оф, ами това пише в Рио. Не мога да ти дам 1000000% достоверност.Все някога ще излезе.....Какво искаш? Точен час и минути? не може явно, трябва да се качват работите....
Не ми се вярва не заради теб.Просто цяла година се уверих,че РИО-тата и Мон казват едно,а правят другоПървоначално написано от elito6754
![]()
До колкото разбрах (за Плд става въпрос) проверяват втори път списъците ръчно и някъде след 17 00 часа ще излезмнат.
Why so British??
Разбрах, просто съм малко нервна.Първоначално написано от roni555
![]()
Всички сме такаПървоначално написано от elito6754
Време е за палатковия лагер пред МОН май
![]()