.

Виж резултатите на анкетата: В какво у-ще ви приеха?

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Езиково

77 58,78%
  • НТБГ/НФСГ *прохесионално*

32 24,43%
  • МГ

16 12,21%
  • Кварталното

1 0,76%
  • У-ще по изкуствата

3 2,29%
  • Друго*не съм кандидатсвал*

2 1,53%
Отговор в тема
Страница 7 от 58 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1444
    Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Предполагам, че проверяващите са объркали нещо при преразказа ми, защото има много голяма разлика с очакванията ми, а не мисля, че съм се справил толкова зле, колкото са ми писали. Какво мога да направя?
    Етоо.. Етоо.. един като мен.. ии аз мисля че са ми объркалиии !!
    Не сте само вие

Цитирай Първоначално написано от Tutmanik
    Някой може ли да ми каже кога трябва да се подават документи и как точно става...
    ПОЛУЧАВАНЕ НА СЛУЖЕБНА БЕЛЕЖКА С ОЦЕНКИТЕ ОТ ПРИЕМНИТЕ
    ИЗПИТИ.
    03.07. - 07.08.2009 Г.

ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ В ПЪРВИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ. 03 - 08.07.2009 Г.

ОБЯВЯВАНЕ НА СПИСЪЦИТЕ С ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ НА ПЪРВИ ЕТАП НА
    КЛАСИРАНЕ.
    ДО 10.07.2009 Г.

ЗАПИСВАНЕ НА ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ НА ПЪРВИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ
    ИЛИ ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ВТОРИ ЕТАП НА
    КЛАСИРАНЕ.
    13.07. - 15.07.2009 Г.

ОБЯВЯВАНЕ НА СПИСЪЦИТЕ С ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ НА ВТОРИ ЕТАП НА
    КЛАСИРАНЕ.
    ДО 17.07.2009 Г.

ЗАПИСВАНЕ НА ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ НА ВТОРИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ. 20.07. - 21.07.2009 Г.

ОБЯВЯВАНЕ НА ЗАПИСАЛИТЕ СЕ УЧЕНИЦИ И БРОЯ НА НЕЗАЕТИТЕ МЕСТА
    СЛЕД ВТОРИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ.
    ДО 23.07.2009 Г.

ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ В ТРЕТИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ. 24.07. - 27.07.2009 Г.

ОБЯВЯВАНЕ НА СПИСЪЦИТЕ С ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ НА ТРЕТИ ЕТАП НА
    КЛАСИРАНЕ.
    28.07.2009 Г.

ЗАПИСВАНЕ НА ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ НА ТРЕТИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ. 29.07. - 30.07.2009 Г.

ОБЯВЯВАНЕ НА ЗАПИСАЛИТЕ СЕ УЧЕНИЦИ И БРОЯ НА НЕЗАЕТИТЕ МЕСТА
    СЛЕД ТРЕТИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ.
    31.07.2009 Г.

ПОПЪЛВАНЕ НА НЕЗАЕТИТЕ МЕСТА СЛЕД ТРЕТИ ЕТАП НА
    КЛАСИРАНЕ И ЗАПИСВАНЕ.

ОПРЕДЕЛЯ СЕ ОТ ДИРЕКТОРА НА УЧИЛИЩЕТО ДО 10.08.2009 Г.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Какво ще кажете за една форумна среща на всички седмокласници?
    aко я правите в пловдив идвам
    ми туу ама аз и сф мога да се дотътря

хъх...сега пък и проверяващите са ви виновни...
    малко вероятно наистина да е станала някфа грешка,понеже преразказите се проверяват по точно определена скала и по вероятно е вие да сте сбъркали а не проверяващите
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    малко вероятно наистина да е станала някфа грешка,понеже преразказите се проверяват по точно определена скала и по вероятно е вие да сте сбъркали а не проверяващите
    Почти всеки учител проверява по тази скала. При мойте учителки по БЕЛ винаги съм изкарвала около 20-24т. сега изведнъж 10 или 9т. на преразказа, как става това подяволите

Не ти ли омръзна да се заяждаш!? Гледай си работата и не си завирай носа в хорските работи!

ПП Мисля, че ми е сгрешен, защото имам 15 точки на преразказа...на такъв елементарен текст си давам най-малко 20.
    Male

брехххххх заяждала съм се...
    гледам си я аз работата,ама явно ти не си мн в час
    ти ако искаш и 30 точки си дай на преразказа,пък за колко си в действителност никой не знае
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    Почти всеки учител проверява по тази скала. При мойте учителки по БЕЛ винаги съм изкарвала около 20-24т. сега изведнъж 10 или 9т. на преразказа, как става това подяволите
    Това, че при учителката си в училище изкарваш 24 точки не ти дава гаранция, че ще имаш толкова и на изпита...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lovebug
    Това, че при учителката си в училище изкарваш 24 точки не ти дава гаранция, че ще имаш толкова и на изпита...
    тая в даскало ни подарява много и ни дава супер лесни тестове, но тази на уроците ми даваше само някви супер гадни на който изкарвах минимум 18т. а максимум-24т.

Е, добре де, пак казвам - това колко си изкарала в училище или в школата няма никакво значение.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    ми туу ама аз и сф мога да се дотътря
    Една в София и една в Пловдив
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Хора как си смятате БАЛ-а?

Град
    Soфiiя
    Чуждоезиков профил:

БАЛ = 2хТестБел + 2хТестМАТ + 1хОценкаБЕЛдиплома + 1хОценкаМАТдиплома

Природоматематически и Технологичен профил:

БАЛ = 1хТестБЕЛ + 3хТестМАТ + 1хОценкаМАТдиплома +1хОценка Диплома /оценка от дипломата според профила/

Хуманитарен профил:

БАЛ = 3хТестБЕЛ + 1хТестМАТ + 1хОценкаБЕЛдиплома + 1хОценкаДиплома /според профила/

Специалности по професии:

БАЛ = 1хТестБЕЛ + 3хТестМАТ + 2хОценкиДиплома /две оценки от дипломата според профила/

Аз няма да мога.. за срещата,де.
    Лека.

Град
    Soфiiя
    азз съм навита за срещата ама съм сигурна че накрая нищо няма да стане ;хх смисъл няма да се съберем

http://rio-sofia-grad.com/index_files/Usp_Mat_09.RTF

хора, какво означава с нахтрупване???

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ее, гадно е така, бее!
    Я помогнете сега. Колебая се между:
    СОУЕЕ с чуждезиков профил, с изучаване на френски, испански, английски и немски
    АГ, отново профил чуждоезиков, френски, английски, немски и руски. Изключително много съм навита за АГ-то, обаче се притеснявам, че някои предмети ще се преподават и следователно разказват на английски, чувствам, че ще ми е бая трудно.
    СОУ, моето си училище, в което бях и досега, с профил информационни технологии
    ПГИУ с профил "Митническа и данъчна администрация", като точно за ПГИУ не съм много навита.

Моля някой да ме насочи, понеже ми е много, ама много трудно. Колебанията са между СОУЕЕ, СОУ и АГ.
    Никой ли няма да помогне на малкото сладко и колебаещо се момиченце?

Голям фен Аватара на joannalof
    За мен второто или третото
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    олее с бал 31,10 мога ли да се надявам, че от второ класиране ще ме вземат в английската или руската в пловдив, като имате предвид, че минималния бал миналата година е около 30,40 .. (момче)

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    ей Лека ноЩт от мен.. аз утре мисЛя да си искам преразказа
    ^ С такъв правопис,защо ще го гледаш преразказа
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Грубоо!
    Иначе това "второто или третото" за моя пост ли се отнасяше?
    Такаа..
    Никой няма да ми обърне внимание, но аз съм решила да споделя Имам чувството, че ако отида някъде - ще сгреша, а ако си остана в моето училище - че ще си пропилея шанса, така да го кажем.
    АГ-то.. трудно ще бъде това разказване и слушане на уроци на английски, просто бая усилия ще ми трябват, за да се адаптирам навреме.
    СОУЕЕ-то... пълно е с разглезени и комплексирани богаташчета, но пък паралелките стават, но пък ми е на пет минути път, не знам дали се счита за плюс.
    Икономическия (ПГИУ-то) - не, определено нямам желание за там.
    Значи, след кратка равносметка, ми остават СОУЕЕ и моето СОУ с активно изучаване на английски и информационни технологии. Трудно е, мамка му! Как всички сте си подредили приоритетите, само аз се чудя и мая още? То всъщност, няма много избор, понеже паралелките в моя град се повтарят и трябва да си избера училище, като му гледам елитността.. нещо такова.

Град
    Plowdiw ;]
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Грубоо!
    Иначе това "второто или третото" за моя пост ли се отнасяше?
    Такаа..
    Никой няма да ми обърне внимание, но аз съм решила да споделя Имам чувството, че ако отида някъде - ще сгреша, а ако си остана в моето училище - че ще си пропилея шанса, така да го кажем.
    АГ-то.. трудно ще бъде това разказване и слушане на уроци на английски, просто бая усилия ще ми трябват, за да се адаптирам навреме.
    СОУЕЕ-то... пълно е с разглезени и комплексирани богаташчета, но пък паралелките стават, но пък ми е на пет минути път, не знам дали се счита за плюс.
    Икономическия (ПГИУ-то) - не, определено нямам желание за там.
    Значи, след кратка равносметка, ми остават СОУЕЕ и моето СОУ с активно изучаване на английски и информационни технологии. Трудно е, мамка му! Как всички сте си подредили приоритетите, само аз се чудя и мая още? То всъщност, няма много избор, понеже паралелките в моя град се повтарят и трябва да си избера училище, като му гледам елитността.. нещо такова.
    не си само ти аз съм си избрала само едно място с 5-6 специалности и това е .. нямам си и на идея какво друго да записвам .. не ми се занимава с език защото ми се вижда малко трудно.. математиката - същата работа .. и сега ще си стискам палци да вляза там, където искам ( НТГ в Пловдив ) и дано стане иначе си оставам с СОУ-то

п.п.1 по темата : Български и литература - 5.089; Математика - 4.143

п.п.2 ако има някой който ще кандидатства в НТГ след 7ми клас да пише ЛС

айде това е от мен
    Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!

Град
    Асеновград
    И аз така.
    Glory, Glory Man. United

Град
    Асеновград
    олее с бал 31,10 мога ли да се надявам, че от второ класиране ще ме вземат в английската или руската в пловдив, като имате предвид, че минималния бал миналата година е около 30,40 .. (момче)
    Супееер един за английскатаа в Пловдив! Най-вероятно ще влезеш, защото тази година кандидатстващите са по-малко и бала може да падне. Не се притеснявай имаш реален шанс да влезеш. А пък си и момче... споко
    Glory, Glory Man. United

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Добро утро хора! Резултатите излязоха и сега ни остава само записване и ...чакане!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си