- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]
Добро утро на всички.
Аз след малко ще отида до гнездото,за да проверя пак за всеки случай и да се разходя.Те резултатите и там вече са излезнали.
Майка ми пък не искала да ходим да пишем желанията на трети,защото било петък-нещастния й ден.РОФЛ.Тази жена ме убива.Какво да се прави...Значи най-вероятно ще отидем на 4-5-6ти..
И ако имаме късмет до 10ти сме готови.
: ))
Петък? - Ден на майстора!Аз още утре ще отида до гнездото за класацията, а пък днес ще отида до 18 да си видя теста по математика, защото мисля, че имам една тъпанарска грешка. После ще отида до гнездото да си видя и там резултата и да взема нещо, ако има.
На 3-ти и без това няма смисъл да се ходи - само ще се редите на опашки.Първоначално написано от YouCantStopMe
Бал 30.822 дали ще ми стигне за някоя специалност в Руската или Английската в Пловдив? (момиче съм)![]()
i'd like to change the world.
Мисля, че в софия са :
БЕЛ - 2 СОУ
Математика - 18 СОУ
Но все пак не съм много сигурна.
Ако си от София - 18-то по математика и 1-во по български. Ама може и да е обратното, не помня...![]()
и аз таакаПървоначално написано от Mastta
![]()
Офф...и аз искам да си видя работите....За всеки случай.![]()
П.П. Добро утро!
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Не че нещо мога да променя, но искам да си видя математиката. БЕЛ съм доволна от него пък и не ми се ходи до 1 или до 2 СОУ.
Някой знае ли, дали могат да се видят някъде всички резултати. В смисъл без входящ номер и ЕГН !?![]()
Урааа!Първоначално написано от Lunatique
Още един за Английската! Не знам дали си видяла баловете от миналата година. Ако не си можеш да ги видиш тук
http://rio-plovdiv.com/ влизаш в кандидатстване след 7клас и там 2008/2009 и гледащ статистиката
![]()
Glory, Glory Man. United
Добро утро. ( Добър ден.)
Днес и аз ще ходя до мойто любимо даскало да си взема бележката с резултатите. Искам да попитам: Оттук кой е за ИЕГ, АЕГ или ФЕГ? За София става въпрос.
бтвв... форумът гъмжи от еднотипни теми, свързани с тва кандидатстване...![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
аз (:
Първоначално написано от Enitto
Добър ден.От изброените аз съм за АЕГ-то :P .
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
ох, по дяволите...
балът ми стига за испанската, за АЕГ и за ФЕГ
не искам испанската..
ох, АЕГ или ФЕГ
![]()
плз помощ, искам да попадна със свястни хора, а не някакви изроди
като среда, коя е по-добра?
ПП: добър ден![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Може, може.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
и мен ми е интересно .... а и как трябва да разберем на кое място сме ???Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
И аз искам АЕГПървоначално написано от smiLexaga1n
![]()
Да си кажа и аз резултата:
Калина - БЕЛ 5.286 - Мат. 4.786 - Бал 32.144![]()
П.С.: добро утро![]()
За ИЕГ и ФЕГ.Първоначално написано от Enitto
Milen4etyy - бих избрала ФЕГ.