- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- облизване..отзад
ИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ЛЛЛЛЛЛ![]()
Т'ва пък вече е....
Ааа.. Sneki , да разбираме ли, че искаш да си ближеш задникаПървоначално написано от Sneki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тази новина ме шокира ... напълно![]()
Ужассс...
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
И на мен ще ми е странно.. пък и някак си.. ок момчето да оближе момчето ама ми се струва някак гейско момчето да бъде облизано отзад..Първоначално написано от BigFakeSmile
не знам, лично мнение
![]()
Първоначално написано от malka_sladkka
само да кажа за тая сладурана дето учила микробиология:
пиленце ти си перфЯкният пример за това как човек може
много да е учил и пак да е пълен задръстеняк
не пиела от чашата на друг.
а знаеш ли колко микроорганизма има в водата с която са мили чашата,
и колко микроба има в въздуха и тн и тн ...
със сигурност след някоя и друга година ще минеш само на анален секс
ама ся се пънеш за много гнуслива
аман от пози, стойки и чалъми
бой, йебанье и чалга
Аз нищо необичайно и неправилно не виждам..
ewwwww
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
аз лично НЕ бих дал на мен да ми го праят ... но аз бих пробвал на момиче стига да е хигиенична....![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Stela90
![]()
![]()
![]()
![]()
То гъз бе, да не е аптека...?![]()
![]()
![]()
Няма нищо гнусно в това бе хорааа........ноо зависи от половинката ти ....ако сте заедно от доста време както е при мен...не изпитваш погнуса от тези неща ....то е супер нормално...аз не бих правила тези неща с друг човек ....с момче ,с което съм да речеме от малко време,но специално с моя човек нямам задръжки.
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
За пореден път - евала за думите и мисленето. При мен е почти същото, само че само аз го правя и ми харесва точно защото харесвам абсолютно всяка част от тялото й...Първоначално написано от krem4et0
![]()
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
Това е нещо, което правя постояно
Eating isn't cheating - Arnold
Бих правил, не бих позволил да ми го правят![]()
А просто тези които смятат, че е гнусно, изваретно и т.н - ми не го правете бе, някой да ви е каралЗа какво трябва да пишете тъпи коментрати от сорта на "ОФффффф какви са тия извратени гнусотий". Това, че ти го намираш така, не означава, че наистиан е така. Някой от вас много остро реагират, аз не мога да разбера от какво я тъйте тази злоба, че и после пък я изкарвате на хората, който изобщо не са ви виновни
![]()
![]()
Ами тия, които не ги бърка да го правят, са си готови за ПАРЛАМЕНТА. Аз лично го практикувам на приятелката си това, или иначе наречено ФЕДЕРОСО, и на нея доста си и харесва!
Като си знам гъза .... Как ли пък няма някой/я да се навие![]()
![]()
Нещо не ми допада идеята ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ако ми паднеш не само ще ти чукам ануса с език дори ще ти го напълня с кремче карамелче
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
+1 нито бих го направила, нито бих дала на мен да ми го правятПървоначално написано от Biskfitka
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
според мен ша е страхотно