- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое бихте избрали-да учите в България или в чужбина ?
Нека си представим,че имате реалната възможност да заминете в чужбина да учите, но можете да си останете и тук, защото имате нужния успех. Кое от 2те бихте предпочели-да отидете да учите висшето си образование в чужбина или да останете в България ?
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Предполагам, че ще си остана тук. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
В чужбина..![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
В чужбина!!!
Посочвайте на колко сте години !
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Не бих заминал за чужбина.Оставам!
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Бих останал тук за да си завърша средното образование, пък по на татък ще му мисля. Не бих загърбил приятели, познати, семейство и всички които обичам.
Ох..колебая са![]()
Тааа...са сериозно ми евентуално тук в България ше си доуча и след това ще му мисля..Просто в България,шанса да прогресираш след това е малък..
По=скоро бих заминала
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
С днешното състояние на Българското обучение просто нямам и желае да се пребирам. Не може политици да ми говорят на "кво стаа братка" и журналисти да започват изречение със "значи". Не може учители да седят по 12 часа на ден в даскало и да бъдът добри учители, всъщо така не може училище което се разпада и няма дори компютри да бъде училище. Първо България и Българите трябва да се осъзнаят малко и тогава може и да си помисля малко.
Бих заминала,но не се знае за колко дълго.Ако не мога да издържа далеч от всичко родно...ами прибирам се тук.
и бтв..
гласувах за:
ако имам възможност.
Амиии за сега смятам да си остана в България,нищо че нямам и идия кфо ще уча.
ама с годините може да се реша и в чужбина да уча,въпреки че и нашите са против това.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ако имах възможност, да. Аз уча немски език, затова бих отишла в Германия след време.
"Да, и ще замина"![]()
Определено предпочитам чужбина.
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson
Според мен тези, които се изказват като много смели, не знаят за какво точно говорят. Да, БИХТЕ заминали, но бихте ли заминали, ако знаете, че не можете да учите каквото пожелаете, примерно ? Ако в държавата обстановката там не ви допада ? Ако хората са студени и отблъскващи ? Не мислите ли, че е много определящо и в каква среда сте ? Има много условия, за да заминеш за чужбина и не се знае дали в даден момент всички те биха били изпълнени. Въпреки всичко, всички мизерии, аз си обичам България и ще остана в нея, въпреки че имам шанса да замина !
Бих избрала да отида в чужбина и да си идвам от време на време тука в България!![]()
Keep Smiling (sun)
ми да, бих, само ако знам, че там ше има и други българи с мене... иначе нямам представа как бих събрала куража да отида в чужда държава, без нито един познат![]()
Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
На 14 съм и дори сега при каквато и да е възможност се махам,без дори окото да ми мигне!![]()
![]()
бахахахахахаПървоначално написано от make_you_mine
1. не разбираш ТАМ какво ще учиш![]()
2. по- зле от тук не може да бъде
3. каква е гаранцията, че тук колегите ти ще са на ниво