- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое бихте избрали-да учите в България или в чужбина ?
Средното образование ще си го завърша в България, но след 12-ти клас най-вероятно ще замина. Мен лично не ме грее толкова дали хората са ''студени и отблъскващи'' или, че няма да има българи с мене. А и Виена вече ми направи достатъчно добро впечатление и с удоволствие бих заминал.
Ако имах възможност да започна висшето си образование в чужбина, заминавам. Дори няма да се замисля.
А относно по-горното мнение за средата - това е един от рисковете, които поемаш. Пък и като имаш предвид, че в повечето страни биха ти дали много по-добро образование, отколкото тук. Не казвам, че няма да е трудно. Даже ще е отвратително, защото ще си далеч от познатата среда, близките, приятелите, но шанс. Аз бих поела риска и бих отишла.
"I make music for the glory of God and as recreation of the mind and body..."
David Coverdale (Whitesnake)
Първоначално написано от Beautyful
Съгласна съм. И аз съм на 14 (след месец, вече пълни) , и при първа възможност отивам в чужбина
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Ако имах възможност бих заминал, но засега плановете ми са за тук. На 16 години съм![]()
Бих заминал в чужбина за да работя, но не и да уча. Смятам че в Блъгария образованието е на високо ниво![]()
Аз съм 0409
Бих заминала след като завърша 12 клас. Гласувах с опцията: Ако имам възможност, да.![]()
Бих заминала![]()
След 12 клас, ако имам възмножност ^^
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
опр бих в чужбина защото дипломата там е мн по качествена![]()
сметни пакПървоначално написано от abv01
Каквото и да говорите образованието в България си е добро вие кво искате повече?!!!Първоначално написано от plmn
![]()
Аз съм 0409
up
Тука,за Щвеция няма финанси (:
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.