Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
Всичко си зависи от човека.Ако влезеш в елитна и не учиш и пропаднеш каква ти е файдата... Може и да си в друго училище и да научиш език по-добре от някои хора в елитни гимназии...

От опит.
Не знам какъв ти е опитът, но не всичко е зависи от човека.В елитна не може да не учиш, защото ще изхвърчиш.Мотивацията е различна, хората са различни и точно това прави гимназията елитна.Ако имаш възможност да попаднеш в клас, в който всички знаят повече от теб, ще видиш какво значи зубрене, за да не се чувстваш глупава.В повечето СОУ-та мотивация липсва, защото всички са "от мъглата" и нямаш стимул да учиш, няма с кого да се сравняваш.

П.П.:Като прочетох няколко от горните мнения, се смях, честно!Как може човек, който ме може да пише, да дава мнение?Нека само хората от елитните гимназии да казват има ли ги, няма ли ги.

Супер правилен отговор. В днешно време на някои хора им се струва глупаво да учат, някак си тази дума става все по-голямо 'табу', а не трябва да е така .. Колкото до елитните гимназии - да, има ги. Аз лично уча в ЕГ-то на Пазарджик и мога да кажа, че разликата между нея и едно обикновено СОУ е от Земята до Космоса.. Има си елитни гимназии, винаги ги е имало. Просто много от учениците си мислят, че една гимназия не е нищо и нямат мотивация и цел да учат.