- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търсим работа за лятото .. ;))
Ако някои има идеи .. къде може да се работи това лято .. да каже .. защото имам нужда от такава[работа :Д].. ! И ако може да е нещичко за 2ма..) мс мн предварително ..
))
Ако някои също си търси работа .. като мен бедното дете .. :д може да сподели ..)"Д"))
Бау .. Бау ..xD
И за други работи не ставате май.. има си сайтове за тая работа
Това тук да не ви е бюро по труда
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ми Волф тогава.Първоначално написано от Immortalia
Интересно .. Нямате ли си приятели .. родители .. да им се праите на интересни .. !!! ако не намерете си .. !!! Задавам въпрос .. които искаа да отг .. да дава .. които иска да се отваря .. на МАМА и ТАТИ не на мен ..))) ..
Бау .. Бау ..xD
Там и на непълнолетни даватПървоначално написано от KiSsMyAsS
![]()
Години, град ?
Ако нямате 18 доста трудно ще можете да си намерите работа... особено по време на тази криза.Малко биха рискували да наемат непълнолетни и неопитни по това време... особено, че глобите са доста солени...
![]()
И все пак може да потърсите в jobs.bg bestjobs.bg и pozvanete.bg (последния ако сте от Варна, София или Пловдив)![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Не стига че сте прости ами сте и супер нагли. Не знам какво очаквате да ви предложат тук.. вие си знаете какво можете и какво не. Отивате, питате.. така се търси работа.. не по форумите, пък и да недоволствате после, че хората не могли да ви намерят нещо подходящо..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Тая па пикла