- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква е вашата мечта?
Театър...Малко се плаша от тази си мечта.Ако някой ме избута от облаците,много ще боли.
Писането донякъде.
Що се отнася до семейството...деца и още деца, и още деца.Много малки усмихнати личица.А,татко им трябва да е много специален,защото ако не е,мога и без него.![]()
От малка си мечтая да стана актриса в hollywood :} i da wi e smeshno i da ne wi e.. az shte si postigna mechtaata ;]
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
На този етап мечтая да ме приемат Политология в СУ( реална възможност!)
Искам да пътувам из Европа и да има с кого да споделя тези мечтани моменти. В този ред на мисли искам и ясно отношения с този субект наречен мой приятел.![]()
мечта ми е да свиря с групата цял живот... да свиря пред 50 000 човека...
това е мечта![]()
толкова пари че чак да не ми прави впечатление![]()
Нямам мечти.
Ето на това му се вика човешки отпадък ^^Първоначално написано от LiSicHkAa
Мечтата ми е нещо много реално и същевременно доста недостижимо с лични средства. Иска ми се да се събера отново с любимия човек. Всичко останало ще го постигна лесно![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Мечтая мечтите ми да се превърнат в реалност, а те хич не са малко![]()
![]()
[b/]![]()
Nightmarish Mushroom ... Yeah! That's me... That's Oli =) [b/]
Първоначално написано от EarthShaker
доста сходни мечти![]()
Мечтая да летя,да чувам мисли,да бъда адски силна,да си намеря приятели вампири...се такива реални неща![]()
Моята е същата ;]Първоначално написано от EarthShaker
Мечтая да отида в Париж,Москва,NY и Сидни и животът ми да бъде пълен с екскурзии веселие,здраве и щастие![]()
Humans need fantasy to be human.