.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    22
    133
    7
    31

Град
    София
    Аз бях в 31во и сега пак ме приеха там и съм мн доволна.

В 31 мноого ги натискат да учат...верно си е девиза "Ако оцелееш тук ще оцелееш навсякъде".С оглед на това по-добре 7мо.
    Грешка. 7мо е мн ама мн зле в сравнение с бастилията. 1во-въобще не е като затвор и тн, вярно-има някви гадни учители, които те карат да зубриш, ама къде ги няма?!

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Цитирай Първоначално написано от tedsSs
    Моята подредба е
    1. 31 СУЧЕМ - чувала съм хубави неща
    2. 22 СОУ - може да си избереш италянски, а това е мн хубав език
    3. 7 СОУ - доста мой приятелки го пишат, така че сиг е хубаво
    4. 133 СОУ - познавам 2-3 момичета от там и по тяхни думи не е от най-добрите и организирани училища

Ти си решаваш, но нали знаеш, че което и да избереш трябва учене.
    Колкото до 133 - не знам кои са тия момичета, но ще ти кажа, че много бъркат.
    7мо е най-голямата дупка в София.
    31во също не ми харесва.. там може да влезе всеки..

Аз бих подредила така:

1. 133 СОУ - учителите са супер сериозни, има страхотни екскурзии всяка година.. тази например френските паралелки бяхме във Франция, Швейцария, Германия, Италия... а английската отиде до Англия до колкото знам.
    2. 31 СУЧЕМ
    3. 22 СОУ
    4. 7 СОУ
    ti v 133 li si men me prieha tam

в 35то съм.
    Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Добре, вие не сте в ред, с 30 бал можете да влезнете в доста добри гимназии, а вие се бутате по СОУ-тата..!?
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Добре, вие не сте в ред, с 30 бал можете да влезнете в доста добри гимназии, а вие се бутате по СОУ-тата..!?
    Изреждай! Кажи в кои гимназии можем да влезем, да знаем да не се бутаме в СОУ-тата (: Професионални? НТБГ и НФСГ (където бал 30 излиза 27-2? Или в някоя ПГЕБ, ПГИЧЕ (btw измислям си тия съкращения ;d)? Какво значение ще има ако влезеш в някоя езикова, на която и липсват тези сложни съкращения и някоя която си има такива? Например - 133 СОУ (руската) и 9 ФЕГ ?! ;d

Град
    гр. София
    Изреждай! Кажи в кои гимназии можем да влезем, да знаем да не се бутаме в СОУ-тата (: Професионални? НТБГ и НФСГ (където бал 30 излиза 27-2? Или в някоя ПГЕБ, ПГИЧЕ (btw измислям си тия съкращения ;d)? Какво значение ще има ако влезеш в някоя езикова, на която и липсват тези сложни съкращения и някоя която си има такива? Например - 133 СОУ (руската) и 9 ФЕГ ?! ;d
    Оmg, ще ти го обясня по друг начин.
    НФСГ и НТБГ са много добри гимназии с огромен шанс за реализация, мои приятели ги завършиха и постоянно ги пращаха по Франция и т.н.. С едно основно образование, с дипломка за ИНТЕНЗИВНО изучаване на Англ.ез. примерно, каква реализация имаш?? Как да е, 35 СОУ е отвратително училище, материалната база е пълна гавра, цяла стена в прозорци и само един отваряем, щорите (където ги има) са изпотрошени, изкривени и т.н., дъските надупчени и омацани, вратите се отварят на обратно wtf, В ТАКИВА УСЛОВИЯ ЛИ ВИ СЕ УЧИ!?.. АЕГ да не би да е по-зле от тия СОУ-та които изредихте?? 22 СОУ и 7 СОУ са под всякаква критика, няма да обяснявам защо.. 31 СУЧЕМ* е едно от малкото добри СОУ-та, заедно с него върви и 21 СОУ, което е доста добро смятайки този ранг. ИМА ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ дали ще изучаваш един език в СОУ или в ЕГ!!!
    И, ДА - ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ГИМНАЗИИ *СА МНОГО ПО-ДОБРА АЛТЕРНАТИВА ОТ СОУ!
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

31во е СУЧЕМ ,а не СОУ. Съгласна съм с теб!
    ROCK
    ON!

Em az tazi god shte ucha v 22ro ..

inache za drugite uchilishtaa .. za 31 sum chuvala hubavi neshtaa.. V 133 uchi eidn fr .. i e nqkav kupon .. za 7mo sa mi kazvali che e super propadnalo daskalo..

22 СОУ и 7 СОУ са под всякаква критика, няма да обяснявам защо..
    Ъм..А може ли да обясниш? Обстойно,моля те. Защото никой не ми помага.

Град
    гр. София
    Кофти хора, кофти обучение, кофти учители, всичко е кофти, особено в 7-мо.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Оmg, ще ти го обясня по друг начин.
    НФСГ и НТБГ са много добри гимназии с огромен шанс за реализация, мои приятели ги завършиха и постоянно ги пращаха по Франция и т.н.. С едно основно образование, с дипломка за ИНТЕНЗИВНО изучаване на Англ.ез. примерно, каква реализация имаш?? Как да е, 35 СОУ е отвратително училище, материалната база е пълна гавра, цяла стена в прозорци и само един отваряем, щорите (където ги има) са изпотрошени, изкривени и т.н., дъските надупчени и омацани, вратите се отварят на обратно wtf, В ТАКИВА УСЛОВИЯ ЛИ ВИ СЕ УЧИ!?.. АЕГ да не би да е по-зле от тия СОУ-та които изредихте?? 22 СОУ и 7 СОУ са под всякаква критика, няма да обяснявам защо.. 31 СУЧЕМ* е едно от малкото добри СОУ-та, заедно с него върви и 21 СОУ, което е доста добро смятайки този ранг. ИМА ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ дали ще изучаваш един език в СОУ или в ЕГ!!!
    И, ДА - ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ГИМНАЗИИ ЗА МНОГО ПО-ДОБРА АЛТЕРНАТИВА ОТ СОУ!
    "Omg" май ти не ме разбра. За НФСГ и НТБГ нищо не казвам - там бал 30 ти излиза 27/28 - т.е. минимален шанс да влезеш.
    За 31во не съм съгласна, но за 7мо и 35то съм. С положението в 22 и 21 не съм запозната.
    Има значение дали ще си в ЕГ или СОУ, да, това не съм го оспорвала!!
    Какво по-точно разбираш под професионални гимназии? ТОХА? Фризьорския? От къде излизаш с някаква смотана специалност и взимаш по 300 лева на месец?
    В някое по-добро СОУ като учиш и се стягаш пак можеш да хванеш някаква диплома, стипендия, каквото искаш му кажи и да си отидеш във Франция пак?!

Каквото и да си говориме, все пак, за да стане нещо от тебе трябва да учиш.
    НО умният и сериозният и в най-тъпото СОУ да се забие като учи има възможностите на някой от НФСГ/НТБГ/Френската и т.н.

Град
    София
    Влизай в 133 СОУ. Миналата година влязох в него и съм много доволен. Учителите, поне тези които ми преподаваха на мен са страхотни, е с едно малко трътлесто русо очилато изключение, ама иначе са супер свестни останалите. На много удобно място е освен това. Учениците също са пичове. Абе по просто казано - ако дойдеш няма да съжаляваш.

Като минавам покрай 7-мо, винаги го асоциирам със Съдебната палата, толкова е масивна и грозна сградата, ама е по-малка. Отвънка се пуши и пие постоянно.

Видях, че и други в 133 има и са писали, че са ходили на екскурзия, ще допълня, че училището има връзки и в Европейския парламент, а руските паралелки редовно ходят до Русия. А зимата винаги е миним 26 градуса, дори и като беше кризата. Директорката е супер, като завършихме на другия ден организира конферентна връзка между нашето училище и някакво руско училище в Германия и беше супер яко. Връзката после се оказа, че е предавана пряко в ефира на някакво германско радио.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Супер фен Аватара на elysunny
    охх може 7-мо да прилича на затвор Ама то е важно к'во е убочението там нали така ?

За другите училища нз не съм се инт. и немога да ти кажа ма 35 е добър избор :P

Град
    гр. София
    lisi4ety, а ти наясно ли си, че когато завършиш ПГ дипломата ти е в джоба и имаш привилегии тук там? Наясно ли си че ТОЧНО СЛЕД ТОХА можеш пре-спокойно да си хванеш работа за 1000+ лв. - нищо общо с тия 300лв. за които говориш.. запознай се първо с нещата и тогава ми спори. Не се заяждам, просто ти казвам, че утайките отиват в 1, 22 и 7 СОУ, тези които не са ги приели никъде другаде, или просто са ги изключили през годината. НЕДЕЙ сега да ми спориш и за това защото 4-ма от старото ми училище ги изключиха и ги взеха там, а едно момиче което се беше надценило с желанията след изпитите никъде не го приеха и КЪДЕ ВЛЕЗЕ? В 1-ВО!! С изключение на руското, където се държи на дисциплината, в горе посочените, колкото и да учиш, околните ако са боклуци и ако вдигат шум и те разконцентрирват ВСЕ Е ТАЯ, защото учителите са свикнали когато работят с такъв клас, да речем 29 човека, а ти 1 която да учи сериозно, учителят не те забелязва а просто си казва "Пф, тия нищо не вдяват" и няма изобщо да ти обръщат внимание! А тези които имат шанс като на тези от ФЕГ, НФСГ, НТБГ - те просто си влизат там, такива деца не остават по СОУ-тата! Айде учи ми в СОУ, и ще те видя дали ще имаш възможността да те изпратят да следваш НАПРАВО във чужбина с отворени врати НАВСЯКЪДЕ.. т'ва никога не може да стане! ЕДИН ПРИМЕР: Ти искаш да ми кажеш, че е все едно дали си завършила за фризьорка или си завършила Харвърд? Дали!?Не знам каква диплома смяташ че ще вземеш от някакво пробито СОУ (без руското и ФЕГ, НЕГ и т.н.).. за интензивно изучаване на езика ли? И после какво? На стаж в "ТИТАН"?? Най-важно е какво ще следваш, висшето образование ти отваря много възможности, а в днешно време без висше си за никъде!

Град
    Wonderland
    с този си пост призовавам всички,на които не им се учи,няма да учат и не им се занимава,да не ходят в елитните гимназии,само за да се каже,че учат в такава

а аз..че се местим у 7мо

Град
    София
    lisi4ety, а ти наясно ли си, че когато завършиш ПГ дипломата ти е в джоба и имаш привилегии тук там? Наясно ли си че ТОЧНО СЛЕД ТОХА можеш пре-спокойно да си хванеш работа за 1000+ лв. - нищо общо с тия 300лв. за които говориш.. запознай се първо с нещата и тогава ми спори. Не се заяждам, просто ти казвам, че утайките отиват в 1, 22 и 7 СОУ, тези които не са ги приели никъде другаде, или просто са ги изключили през годината. НЕДЕЙ сега да ми спориш и за това защото 4-ма от старото ми училище ги изключиха и ги взеха там, а едно момиче което се беше надценило с желанията след изпитите никъде не го приеха и КЪДЕ ВЛЕЗЕ? В 1-ВО!! С изключение на руското, където се държи на дисциплината, в горе посочените, колкото и да учиш, околните ако са боклуци и ако вдигат шум и те разконцентрирват ВСЕ Е ТАЯ, защото учителите са свикнали когато работят с такъв клас, да речем 29 човека, а ти 1 която да учи сериозно, учителят не те забелязва а просто си казва "Пф, тия нищо не вдяват" и няма изобщо да ти обръщат внимание! А тези които имат шанс като на тези от ФЕГ, НФСГ, НТБГ - те просто си влизат там, такива деца не остават по СОУ-тата! Айде учи ми в СОУ, и ще те видя дали ще имаш възможността да те изпратят да следваш НАПРАВО във чужбина с отворени врати НАВСЯКЪДЕ.. т'ва никога не може да стане! ЕДИН ПРИМЕР: Ти искаш да ми кажеш, че е все едно дали си завършила за фризьорка или си завършила Харвърд? Дали!?Не знам каква диплома смяташ че ще вземеш от някакво пробито СОУ (без руското и ФЕГ, НЕГ и т.н.).. за интензивно изучаване на езика ли? И после какво? На стаж в "ТИТАН"?? Най-важно е какво ще следваш, висшето образование ти отваря много възможности, а в днешно време без висше си за никъде!
    Тоест, аз с 34 и нещо бал съм луд, че съм влезнал в руската. А мога да ти кажа, че от нея вратите са ни отворени в МГТУ, МГТУ, Институт имени А. С. Пушкина, МАИ, няколко университете в Лозана, Франция и още някакви други европейски университета, така че зависи и от управата на училището. Ако директора е свестен и създава връзки и изключва и за най-дребното нещо и най-мизерното даскало може да стане елитно след време.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Град
    гр. София
    kalashnik, прочети ми хубаво поста и ще видиш, че пише с изкл. на руското! Колко тъп трябва да си да имаш примерно 30-32 бал и да се набуташ в 7,22 или 35 соу и производните квартални училища, при положение че спокойно можеш да си влезеш в НТБГ или НФСГ, кой знае колко свободни места са останали и без това там..?!

Супер фен Аватара на lyfche
    А ти учила ли си там,че говориш така ?

Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от lyfche
    А ти учила ли си там,че говориш така ?
    Имах познати, които след първата година се махнаха, просто защото се залъгаха че там е добро обучението и хората са на ниво.

Град
    Екатеринбург, Русия
    133 е по-добро руското училище към посолоството но Русия. Бях няколко месеца в него и после се преместих в 133-то и мога да кажа, че 133-то е класи над него, за другите вече не знам, защото не съм много запознат с българските училища, но като минавам покрай 7-мо направо се ужасявам.

Град
    sofiq
    31 ili 22
    sweet97

Цитирай Първоначално написано от ale1234
    31 ili 22
    Аз лично предпочитам 31во.

Guest
    Ми или 31 или 22 . Сестрата на една приятелка завърши там и МНОГО пропадна За 31 съм чувала много хубави неща , но една приятелка ми каза че тази година 8 клас са много зле

Повече от фен Аватара на whitediamond
    [quote="kalashnik"]Влизай в 133 СОУ. Миналата година влязох в него и съм много доволен. Учителите, поне тези които ми преподаваха на мен са страхотни, е с едно малко трътлесто русо очилато изключение, ама иначе са супер свестни останалите. На много удобно място е освен това. Учениците също са пичове. Абе по просто казано - ако дойдеш няма да съжаляваш.

Онова трътлесто русо очилато нещо случайно да е Караваневска?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си