- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дъщерята на Елиза...?
Ъъъ...здравейте сега сигурно ще изтърпя много викане и псуване..ама ще рискувамтаа искам да ви питам някой харесва ли го тоя филм? И ако има такива случайно..да ми помогнете..да ми кажете от къде мога да го сваля..защото намирам форуми в които са качвали филма но е било преди много време и серийте вече са изтрити
Извинявам се на тези на който досаждам и благодаря за вниманието
![]()
no exit
Адски много обичам Елиза ии разбира се Дъщерята на Елиза.Всичките серийки съм ги изгледала.В замунда може би или във вбокс,но там не е най-хубаво качеството.
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Сега ще го дават по БТВ ама забравих в кой ден и в колко влез и виж програмата![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
във vbox са с ужасно качество а и искам да ги изтегля ..в zamunda i arena ги няма ..а където са били качвани вече са изтритиняма от къде да го взема ..а много много ми харесва
(((((
no exit
във vbox са с ужасно качество а и искам да ги изтегля ..в zamunda i arena ги няма ..а където са били качвани вече са изтритиняма от къде да го взема ..а много много ми харесва
(((((
no exit
В един форум бях видяла че има някви линкове за теглене ама само на италиански.. иначе дъщерята на елиза дават в събота от 10.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Елиза ми харесваше, ама Дъщерята на Елиза- не особено
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Има някакви епизоди в bgshare.com![]()
Страхотен сериал,така ме потопи в атмосферата,че просто нямаше накъде повече.![]()
![]()
![]()
За свалянето не мога да ти помогна.Освен от вибокса,има си програма,която ти позволява да сваляш оттам,пък за качеството мога да кажа,че не е чак толкова зле.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
обикновенно не харесвам такъв тип сериали, но този ми харесва...много ме кефят роклите им![]()
Тази бозичка мама и баба я гледаха.Те казваха,че е много хубав филм.![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
А как се казва дъщерята на Елиза?![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com