Трябва ли да си раста, да слушаш растафарска музика, за да си направиш косата на расти(dreadlocks). Да въпроса е глупав, но аз не съм запознат и не харесвам толкова растафарската култура, но харесвам растите.
трябва ли да си метъл с дълга коса,кубинки и кожени дрехи и подобни..татуси и др. за да слушаш метъл???едното не върви с другото сам избираш каква прическа да имаш и каква музика да слушаш![]()
Еми пич малко е тъпо да си с расти и да слушаш чалга примерно...
Да,трябва!Трябва да вярваш.аман от псевдорасти
луд ли си бе? що да е задължително.. тва си е вид прическа, изобщо не ми дреме че някви напушени сополи си я правят заради религията им, а и никой не може да ти каже кво да правиш и кво не. в крайна сметка това си е твоята глава с твоята коса![]()
^Подкрепям!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
тряя да го чувстваш бе брат Запознай се с растафарската култура и разбери стааш лисъмнително е ...
phah
Първоначално написано от DimovB
разбира се,че никой не може да ти каже,въпроса е,че е тъпо![]()
и според мен няма нищо странно да си с раста без да си там незнам какъв![]()
тъпо ще е, ако си селянин, мангал, чалгар, глупак, педераст, фешън и т.н. и си направиш прическата просто за да си модерен и да ти се кефят мацките.Първоначално написано от allergic
иначе не виждам какъв е проблема един обикновен бг младеж да си я направи заради това че му харесва, без да се обвързва със всичките глупости на черните.
и доколкото съм запознат истинските растафари ходят с естествени дреди, а изкуствено оформените изобщо не се приемат за част от растафарянството, а като някакъв моден кич.
да,също така може да тръгнеш с тениска на металика,нищо,че никога не си ги слушал,просто ти харесва как изглеждат.![]()
авторе, измисли нещо по-умно от това... от опит говоря
fail. try againПървоначално написано от allergic
умна прическа може биПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Ни стааш
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Андерс от In Flames, например, мисля че не е навътре в растафарската култура, но носи расти.
Растата е цяла култура! Само не превръщайте и това в нещо хипер мега гига фьешън ла*но! Тъпо ще е ако не си запознат с тая култура да си правиш раста, но, както казаха - косата си е твоя прави каквото искаш.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
тя вече е станала популярна сред дришловците![]()