- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли шанс момче да се държи добре с приятелката си ??
майни комлиментите и цветята..предполагам не си с него да ти прави подаръци и да ти намила колко си хубава, умна и т.н. Пък и явно не е такова момче. Щом се държи с теб, както с приятелите си, значи му е удобно в компанията ти и държи на теб..проблема е тогава, когато не установява физически контакт или не ти обръща достатъчно внимание било то заради тях или не..
о боже..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Има ли шанс да не пускаш тъпи теми?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз пък смятам за стойностно гадже тази, с която мога да се държа както с приятелите си момчета. Да, има такива момичета, не всички сте лигли.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
с цветята шанс няма да ти прати!![]()
![]()
Ем не знам как сама можеш да го поправиш - говори с някой от приятелите му и го помоли да обясни на гаджето ти ситуацията.
All I hear is "Burn!
Ама цветя не са толкова нужни според мен ...Просто леки подаръци от време на време пр.: плюшени играчки и т.н.стига съм говорил ,че ще си разкажа всичко
![]()
![]()
![]()
последно да се държи добре с теб или като с гадже..щото има разлика..
Човек принципно се държи добре към приятелите си,към прителя/ката си също,но отношението е различно..
И ти трудно ще го възпиташ да се помени ако не е роментичен ,не е свикнал да подарява цветя и т.н....Не очаквай от запалено по компютрите испорта момче да стане разнежен романтик,пишещ пени за теб и кзваш колко са ти прекрасни очите.Просто невъзможно!
Та решението е просто като си търсиш гаджета да намираш такива по вкуса си,а не да се опитваш да превъзпитаваш който и да било
Ако се държи мило с теб няма да си му гадже ( ще го напуснеш и ще търсиш друг да се държи грубо с теб) Така е просто не го осъзнаваш.
Половината от вас са идиоти... "Гаджето" ти пък е голям идиот. Какво ще сядаш да говориш с него?! Той щом сам не се усеща, че се държи зле с теб, явно че не те цени толкова. Какво повече искаш от него?!
+1 Далеч от тия потенциални лицемери. Един с теб пред тях, друг като сте сами.Първоначално написано от AceXe
има малък шансс![]()
Първоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
![]()
![]()
Може пък така да е по-добре,преди да се оплакваш,погледни и от добрата страна.Повечето момчета започват да отделят гаджетата си от останалите и не се държат толкова свободно или естествено пред тях,както пред приятелите си,така че какво лошо има,че се държи искрено,пък за останалото-си има време.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Според мен е тъпо да му кажеш...
В смисъл...нали не вярваш, че ще те послуша или ще си вземе поука...или там к`вото и да е...
Всеки човек си е индивидуален....Не можеш да го променяш...просто защото на теб ти се е приискало да ти прави подаръци...
Може той, да има друг начин на изразяване...който да е много по стоиностен от подаръци и цветя...![]()
![]()
![]()
... Не мисля, че това е най-важното в една връзка...
![]()
никъф шанс
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Ако едно момче държи на теб ще се държи така както заслужаваш!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
мъжкар или лигльо,който намери липсващото звено да звънне,ейй така да ми вдъхне надежда,за да не оставя лупата![]()
Може да се опиташ да му кажеш, а другият е да си намериш момче, което знаеш, че ще се държи добре с теб. Щом искаш момчето да се държи мило с теб, да ти подарява цветя и да ти раздава комплименти, защо си се хванала с такова момче?
че к'во лошо има ... Аз с мойта как се държа ... Т'ва с цветята и т.н. ... А бе отмина му модата нещо![]()
Станислава
Глупости на търкалета отминали... отминали са като си на 16 и 17. Аз от 1 година всеки Петък изпращам цветя на приятелката ми - 9 рози или 9 лалета (това са и любимите цветя). И го правя, защото за мен тя заслужава това и това е един вид символичен жест към това, колко много струва за мен!Първоначално написано от t0d1t0
че пич ти на колко си бре? И като изпращаш какво ... Това си е ваша традиция така да се каже... Ама не всеки го прави това![]()
Станислава
24 годиниПървоначално написано от t0d1t0
а от колко време сте заедно ... Над 2-3 години? То разбира се , че тогава нещата са малко по-сериозни , ама ние сме сега лапетаДа почнем да се губим така ... Нашата работа не е толкова сериозна , повечето фанат за седмица , две и толкова
Някой които търсят сериозна връзка може да правят такива жестове , но за другите (повечето) това хич не им минава през ума
![]()
Станислава