.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    майни комлиментите и цветята..предполагам не си с него да ти прави подаръци и да ти намила колко си хубава, умна и т.н. Пък и явно не е такова момче. Щом се държи с теб, както с приятелите си, значи му е удобно в компанията ти и държи на теб..проблема е тогава, когато не установява физически контакт или не ти обръща достатъчно внимание било то заради тях или не..

о боже..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Има ли шанс да не пускаш тъпи теми?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Аз пък смятам за стойностно гадже тази, с която мога да се държа както с приятелите си момчета. Да, има такива момичета, не всички сте лигли.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

с цветята шанс няма да ти прати!

Град
    Варна
    Ем не знам как сама можеш да го поправиш - говори с някой от приятелите му и го помоли да обясни на гаджето ти ситуацията.
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

...

Ами бъди по недостъпна към него и го накарай да осъзнае какво ще загуби с държанието си...За това повече трябва да се срещаш с огледалото де Сичко се крие във визията

...

Ама цветя не са толкова нужни според мен ...Просто леки подаръци от време на време пр.: плюшени играчки и т.н. стига съм говорил ,че ще си разкажа всичко

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    последно да се държи добре с теб или като с гадже..щото има разлика..
    Човек принципно се държи добре към приятелите си,към прителя/ката си също,но отношението е различно..
    И ти трудно ще го възпиташ да се помени ако не е роментичен ,не е свикнал да подарява цветя и т.н....Не очаквай от запалено по компютрите испорта момче да стане разнежен романтик,пишещ пени за теб и кзваш колко са ти прекрасни очите.Просто невъзможно!
    Та решението е просто като си търсиш гаджета да намираш такива по вкуса си,а не да се опитваш да превъзпитаваш който и да било

Ако се държи мило с теб няма да си му гадже ( ще го напуснеш и ще търсиш друг да се държи грубо с теб) Така е просто не го осъзнаваш.

Половината от вас са идиоти... "Гаджето" ти пък е голям идиот. Какво ще сядаш да говориш с него?! Той щом сам не се усеща, че се държи зле с теб, явно че не те цени толкова. Какво повече искаш от него?!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Половината от вас са идиоти... "Гаджето" ти пък е голям идиот. Какво ще сядаш да говориш с него?! Той щом сам не се усеща, че се държи зле с теб, явно че не те цени толкова. Какво повече искаш от него?!
    +1 Далеч от тия потенциални лицемери. Един с теб пред тях, друг като сте сами.

има малък шансс

Град
    Бикини-Ботъм
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Ми кажи му какво искаш.Ти като не му кажеш или покацеш,той от къде може да знае?Говори,а не на него да мълчиш и тука нас да питаш.

Може пък така да е по-добре,преди да се оплакваш,погледни и от добрата страна.Повечето момчета започват да отделят гаджетата си от останалите и не се държат толкова свободно или естествено пред тях,както пред приятелите си,така че какво лошо има,че се държи искрено,пък за останалото-си има време.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Според мен е тъпо да му кажеш...
    В смисъл...нали не вярваш, че ще те послуша или ще си вземе поука...или там к`вото и да е...
    Всеки човек си е индивидуален....Не можеш да го променяш...просто защото на теб ти се е приискало да ти прави подаръци...
    Може той, да има друг начин на изразяване...който да е много по стоиностен от подаръци и цветя... ... Не мисля, че това е най-важното в една връзка...

никъф шанс
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Ако едно момче държи на теб ще се държи така както заслужаваш!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

мъжкар или лигльо,който намери липсващото звено да звънне,ейй така да ми вдъхне надежда,за да не оставя лупата

Супер фен
    Може да се опиташ да му кажеш, а другият е да си намериш момче, което знаеш, че ще се държи добре с теб. Щом искаш момчето да се държи мило с теб, да ти подарява цветя и да ти раздава комплименти, защо си се хванала с такова момче?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    че к'во лошо има ... Аз с мойта как се държа ... Т'ва с цветята и т.н. ... А бе отмина му модата нещо
    Станислава

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    че к'во лошо има ... Аз с мойта как се държа ... Т'ва с цветята и т.н. ... А бе отмина му модата нещо
    Глупости на търкалета отминали... отминали са като си на 16 и 17. Аз от 1 година всеки Петък изпращам цветя на приятелката ми - 9 рози или 9 лалета (това са и любимите цветя). И го правя, защото за мен тя заслужава това и това е един вид символичен жест към това, колко много струва за мен!

че пич ти на колко си бре? И като изпращаш какво ... Това си е ваша традиция така да се каже... Ама не всеки го прави това
    Станислава

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    че пич ти на колко си бре? И като изпращаш какво ... Това си е ваша традиция така да се каже... Ама не всеки го прави това
    24 години

а от колко време сте заедно ... Над 2-3 години? То разбира се , че тогава нещата са малко по-сериозни , ама ние сме сега лапета Да почнем да се губим така ... Нашата работа не е толкова сериозна , повечето фанат за седмица , две и толкова Някой които търсят сериозна връзка може да правят такива жестове , но за другите (повечето) това хич не им минава през ума
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си