Днес си седях и майка ми ми прочете нещо и сега искам да ви го покажа и на вас да си кажете мнението.. Е НОРМАЛНО ЛИ Е ТОВА??

Майка: Заминавам завинаги за Испания, за 6-те месеца у дома счупиха бутилки в главата на сина ми, чиновнички ми крещяха, животът ми стана ад.
19-годишният Радослав след 8 години живот в Европа, където завършва гимназия, се опитал да разтърве две групи тийнейджъри в Благоевград, но попада в болница и го обвиняват за хулиган, семейството му иска да живее спокойно и сигурно въпреки носталгията по родния край, обратен път няма.
6 месеца след завръщането си у дома 19-годишният Радослав Христов, син на семейство гастарбайтери, напуска след броени дни Благоевград завинаги и заминава заедно с майка си за Испания, където 9-а година работи баща му. Радослав обясни, че напуска България с ясното намерение да не се върне никога повече след всичко, което е преживял за краткия си престой в родния Благоевград.
Ще се отрека от гражданството си, защото не искам да живея по начина, по който ни карат да свикнем тук, зави Радослав на майка си Таня Христова, която разказа през сълзи:
Със съпруга ми и сина ни живяхме 8 години в град до Барселона, работихме и бяхме уредили живота...

Немога да видя текста до край, защото го чета онлайн.

Източник: вестник Струма

Кажете вие сега, какво мислите за това? Е нормално ли е такова нещо?
И после защо младите хора напускали България ..... (аз съм без думи!)