Цитирай Първоначално написано от Sarge
Цитирай Първоначално написано от mrtn
Ако си мислите, че във всяка държава е идеално лъже те. Аз бях в Унгария развиваща се държава, която уж е по добре от България. Да конкретизирам бях в Будапеща. Инфраструктура, пътя беше ужасен, Чистота и там си има мизерия, каквато я има и тука, не всичко там е къщи, с басейни има си и блокове, има си и бездомници. Има си и ромски квартал и това изброеното.Но все пак това е развиваща се страна, всяка държава е минала през мизерията, безпаричието и кофти управлението. А и позамислете се, че има и страни, които са много по зле от България!

Такааам, аз вчера се върнах от Будапеща. Ходя там честом щото много ми харесва града.

1. Инфраструктура както в Будапеща и Унгария-идеална, толкова гладки пътища има на малко места.

2. Чистота- Може би в циганските квартали е мръсно, но в голяма част града е много чист.

Да, има и бедни, но не са толкова много като в България. Унгарците също много се оплакват, че са зле, но в действителност са с една идея по-добре от нас. И ще продължават да се развиват. Единствената ми забележка е че хората масово не отбират от чужди езици, а унгарския е много весел Но Будапеща е един от най-красивите градове в света!!!
Не отричам, града е много красив.Но на мене пътя лично не ми хареса особенно. Зависи къде си бил и в коя част на града. То е огормен град, исках да кажа с това мнение, че не във всяка страна е иделано и че и там има мизерий както тука. А за циганските квартали си прав бях минал през единия и беше ужасно мръсно. Но в културно отношение страната е идеална. Езика е доста интересен и мне лично ме кефи