.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Глад му е майката!~ Няма да споря с никой, ако искаш влез в темата кисело мляко и чети или ми пиши на ЛС. Имай впредвид обаче че 10 дена глад не знам как ще ти понесе, ако бяха 5 или 7 ок, ама 10....

Хаха! Нагоре някъде четох, че не било възможно да се свалят 10 килограма за 10 дни - винаги има начин!

Нямам намерение да убеждавам никого, че е възможно!

На практика начините за бързо сваляне на много килограми са 2(мое мнение).

Единия начин е глад - под глад имам предвид ядене на половин грейпфрут на всеки 2 часа между 10:00 и 18:00. Това е доста трудно постижимо, но действа(говоря от личен опит). За 10 дни могат да се салят между 7 и 10 килограма.

Втория начин е далеч по-ефикасен и лесен, но в ПЪТИ по-вреден! Не го препоръчвам на никой, въпреки че съм го правил. Този начи не изисква воля, но изисква много силна психика и не е за всеки. Свързан е с употребата на някои забранени, но леснодостъпни вещества(ще си премълча какви за доброто на малките потребители на форума).

Уверявам ви че и двата начина действат безотказно.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от b0nb0nchet0
    карай като мене- 1 кофичка кисело мляко на ден ..
    ми това е вариант да, а ти за колко дни с колко отслабна, защото и аз искам да се пробвам, ма като не знам никакви отзиви, се не мога да се наканя

Град
    София
    Това с киселото мляко е идея, но само по 1 кофичка Според мен след 2-3 ден ще се нахвърлиш като прегладнял вълк на мазното и тлъстото и ще качиш отново килограмите. Впрочем може ли някой да даде японската диета, че нещо не я намирам

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Такаммм, една кофичка Боженци 3.6 % е с енергийност 64 kCal. На ден са ти необходими 1 800- 2 000 /в зависимост от телесната повърхност и годините, както и категорията труд, ако работиш, може да има вариации/. По съвет на СЗО не бива да има калориен дефицит повече от 500 kCal. Остават минимално допустимите 1300- 1 500 kCal. А сметни колко пъти е разликата в калорийния внос при 1 кисело мляко дневно и препоръчителния такъв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    ^^ Нужните калории за един ден са различни според килограмите и големината на човека. Така на баща ми му трябват 2400, защото е огромен, а на майка ми 1700, защото е миньонче. Така че зависи колко е голям/а.

Град
    Стара Загора
    http://vbox7.com/play:f09643db - слушаш тази песен всяка сутрин,ядеш плодове и зеленчуци,намаляш солта,газираното,тестеното ,сладкото .. и тръгваш да бягаш !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^^ да , точно така, ако не се лъжа се изчислават необходимите калории, като умножиш килограмите си по 26 , но не съм 100% сигурна

Град
    София
    ^^ не е по 26, защото баща ми трябваше да е към 3100 и отгоре по тази схема. Някак си по друг начин е. Той ходи при една диетоложки всеки месец, защото беше пълен и тя ги смята и намаля. Но не знам схемата.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Ако карам като вас 10 дена да не ям по време на тренировка ще пукна.
    Вие сте природно луди...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^^ Нужните калории за един ден са различни според килограмите и големината на човека. Така на баща ми му трябват 2400, защото е огромен, а на майка ми 1700, защото е миньонче. Така че зависи колко е голям/а.
    Това съм и написала- може да има вариации в зависимост от възрастта, пола, телесната повърхност и категорията труд. В случая съм смятала не за майка ти и татко ти, а за госпожичката с 1 кисело мляко за ден.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на akinom
    Смешно ми е вече да влизам в подобни теми! Поставяйте си реални цели, бе момичета!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от justt
    Днеска в някакъв вестник четох диета...
    "Как да свалим 5 килца за 10 дни"
    ..Та диетата беше такава (прави се през ден):
    Сваряваш ориз и го ядеш заедно с кисело мляко.. Това се яде колкото искаш и цял ден.На другия ден си ядеш нормално, но без да прекаляваш.Следващия ден пак ориз и кисело мляко и така редуваш 10 дни. (малко тъпо го обясних, надявам се да си ме разбрала )
    Прави и упражнения и дано има резултат!
    Успех!
    ебати диетата

Тая тема е пусната преди 11 дни какво ли е станало с авторката??? отслабнала ли е...

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от _princess_
    Аз не мога да разбера защо искаш за 10 дни да свалиш толкова килограми като после моментално ще си ги възвърнеш като приключи диетата ти... Абсолютно безсмислено е да се ебаваш така с организма си! Може и стрии да ти се появят и никак не е здравословно.. Никой не може да отслабне "трайно" за няколко дни.
    върви и им го обяснявай . Очаквам скоро тема 90 кила съм как да стана скелет до довечера

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    кво толкова бързате бе
    баси, мен един потребител от форума ми направи забележка за килограмите и ме жегна..
    за последните седмици /от както ми каза../ съм свалила вече 8 кила, само защото човека ме засегна
    още не ми е минало че го каза така грубо и че ревах 5-6 дни след това,но съм благодарна до някаква степен..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ Хм, какво е станало?
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    един умник ми каза да отслабвам при това много тактично в продължение на 4 страници, пригласяха му още няколко идиота и така..
    разбирам че му е толкова капацитета и не мога да го обвинявам
    същата нощ не съм спряла да плача и следващите дни като се сетех отново се почваше
    и сега все още се разтройвам при мисълта,но го превъзмогнах .. почти
    не че имах кой знае колко за сваляне ама на.. намери се кой да каже

/ към Decu /
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

На мен са ми много смешни тези, които обиждат на тема килограми, но още по смешни са ми тези които се обиждат като им се каже че са дебели.

Момичета и момчета - ИСТИНАТА БОЛИ!
    Живейте в реалността!

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от umopomra4eniq
    На мен са ми много смешни тези, които обиждат на тема килограми, но още по смешни са ми тези които се обиждат като им се каже че са дебели.

Момичета и момчета - ИСТИНАТА БОЛИ!
    Истината за кого?!В днешно време обиждат и нормалните, тези които просто не им стърчат костите.Хората се ще намерят нещо, за което да се заяждат.Бях 52 кг на 160 и бях дебела и нз си кво отслабнах и станах скелет, анорексичка и други такива.Еми то угода няма Все ще се намери някой недоволен.А колкото до тези които обиждат дебел... тряа просто да знаят че всичко се връща

Ами като си била 52 килограма предполагам много добре си знаела, че не си дебела. Попринцип хората, които са доволни от това как изглеждат не се впрягат на реплики от сорта "дебелак" или "дебела си", защото имат самочувствие. Впрягат се тези, които не харесват себе си и вътрешно знаят, че обидите са истина.

Peace!
    Живейте в реалността!

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от umopomra4eniq
    Ами като си била 52 килограма предполагам много добре си знаела, че не си дебела. Попринцип хората, които са доволни от това как изглеждат не се впрягат на реплики от сорта "дебелак" или "дебела си", защото имат самочувствие. Впрягат се тези, които не харесват себе си и вътрешно знаят, че обидите са истина.

Peace!
    Не не съм знаела да ти кажа.Има хора с по лабилна психика, аз например съм такава.И освен това много малко хора (в частност момичета са доволни от това как изглеждат)
    ПП: Не съм мислила да започвам война

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Според лунния календар,днес е подходящо време за започване на диета.. И аз се надъхах да сваля някой друг кг.и съм на диета,да

Taка ще започна с това че с глад НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА .. - да постига се и после килограмите се качват двойно така че ако искаш да си преебеш стомаха и да свалиш 10 кг - окей давай но после на твоя отговорност . И това с млякото е супер тъпо - стомаха ти се свива и после кво ?! .. почваш да тъпчеш и пак си ставаш същата . Аз смея да кажа че имам доста опит в тая област за това ти препоръчвам да си избереш една лятна диета от нета и да я почнеш има доста добри . Аз 3 месеца не ядях нищо абсолютно нищо пиех по 3 литра сок на ден - окей отслабнах , но си доведох и доста проблеми с корема за това пак казвам с глад не става Прави си диетата и ходи тичай или се разхождай .. дори можеш да тичаш вкъщи на място . пробвай но трябва да пиеш вода МНОГО вода тогава със сигурност ще има ефект Успех :P

Няма как да отслабнеш с 10кг за 10дни. Забрави. Храни се ЗДРАВОСЛОВНО и ще получиш желания резулат.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си