- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ей кажете как да отслабна за 10 дни
Глад му е майката!~ Няма да споря с никой, ако искаш влез в темата кисело мляко и чети или ми пиши на ЛС. Имай впредвид обаче че 10 дена глад не знам как ще ти понесе, ако бяха 5 или 7 ок, ама 10....![]()
Хаха! Нагоре някъде четох, че не било възможно да се свалят 10 килограма за 10 дни - винаги има начин!
Нямам намерение да убеждавам никого, че е възможно!
На практика начините за бързо сваляне на много килограми са 2(мое мнение).
Единия начин е глад - под глад имам предвид ядене на половин грейпфрут на всеки 2 часа между 10:00 и 18:00. Това е доста трудно постижимо, но действа(говоря от личен опит). За 10 дни могат да се салят между 7 и 10 килограма.
Втория начин е далеч по-ефикасен и лесен, но в ПЪТИ по-вреден! Не го препоръчвам на никой, въпреки че съм го правил. Този начи не изисква воля, но изисква много силна психика и не е за всеки. Свързан е с употребата на някои забранени, но леснодостъпни вещества(ще си премълча какви за доброто на малките потребители на форума).
Уверявам ви че и двата начина действат безотказно.
ми това е вариант да, а ти за колко дни с колко отслабна, защото и аз искам да се пробвам, ма като не знам никакви отзиви, се не мога да се наканяПървоначално написано от b0nb0nchet0
Това с киселото мляко е идея, но само по 1 кофичкаСпоред мен след 2-3 ден ще се нахвърлиш като прегладнял вълк на мазното и тлъстото и ще качиш отново килограмите. Впрочем може ли някой да даде японската диета, че нещо не я намирам
![]()
Такаммм, една кофичка Боженци 3.6 % е с енергийност 64 kCal. На ден са ти необходими 1 800- 2 000 /в зависимост от телесната повърхност и годините, както и категорията труд, ако работиш, може да има вариации/. По съвет на СЗО не бива да има калориен дефицит повече от 500 kCal. Остават минимално допустимите 1300- 1 500 kCal. А сметни колко пъти е разликата в калорийния внос при 1 кисело мляко дневно и препоръчителния такъв.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^^ Нужните калории за един ден са различни според килограмите и големината на човека. Така на баща ми му трябват 2400, защото е огромен, а на майка ми 1700, защото е миньонче. Така че зависи колко е голям/а.![]()
http://vbox7.com/play:f09643db - слушаш тази песен всяка сутрин,ядеш плодове и зеленчуци,намаляш солта,газираното,тестеното ,сладкото .. и тръгваш да бягаш !
^^ да , точно така, ако не се лъжа се изчислават необходимите калории, като умножиш килограмите си по 26 , но не съм 100% сигурна
^^ не е по 26, защото баща ми трябваше да е към 3100 и отгоре по тази схема. Някак си по друг начин е. Той ходи при една диетоложки всеки месец, защото беше пълен и тя ги смята и намаля. Но не знам схемата.![]()
Ако карам като вас 10 дена да не ям по време на тренировка ще пукна.
Вие сте природно луди...![]()
Това съм и написала- може да има вариации в зависимост от възрастта, пола, телесната повърхност и категорията труд. В случая съм смятала не за майка ти и татко ти, а за госпожичката с 1 кисело мляко за ден.Първоначално написано от amk933
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Смешно ми е вече да влизам в подобни теми! Поставяйте си реални цели, бе момичета!
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
ебати диетатаПървоначално написано от justt
![]()
Тая тема е пусната преди 11 дни какво ли е станало с авторката??? отслабнала ли е...![]()
върви и им го обяснявай . Очаквам скоро тема 90 кила съм как да стана скелет до довечераПървоначално написано от _princess_
![]()
кво толкова бързате бе![]()
баси, мен един потребител от форума ми направи забележка за килограмите и ме жегна..
за последните седмици /от както ми каза../ съм свалила вече 8 кила, само защото човека ме засегна
още не ми е минало че го каза така грубо и че ревах 5-6 дни след това,но съм благодарна до някаква степен..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
^ Хм, какво е станало?![]()
What you give is what you get!
един умник ми каза да отслабвам при това много тактично в продължение на 4 страници, пригласяха му още няколко идиота и така..
разбирам че му е толкова капацитета и не мога да го обвинявам![]()
същата нощ не съм спряла да плача и следващите дни като се сетех отново се почваше
и сега все още се разтройвам при мисълта,но го превъзмогнах .. почти![]()
не че имах кой знае колко за сваляне ама на.. намери се кой да каже![]()
![]()
/ към Decu /
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
На мен са ми много смешни тези, които обиждат на тема килограми, но още по смешни са ми тези които се обиждат като им се каже че са дебели.
Момичета и момчета - ИСТИНАТА БОЛИ!
Живейте в реалността!
Истината за кого?!В днешно време обиждат и нормалните, тези които просто не им стърчат костите.Хората се ще намерят нещо, за което да се заяждат.Бях 52 кг на 160 и бях дебела и нз си кво отслабнах и станах скелет, анорексичка и други такива.Еми то угода нямаПървоначално написано от umopomra4eniq
Все ще се намери някой недоволен.А колкото до тези които обиждат дебел... тряа просто да знаят че всичко се връща
Ами като си била 52 килограма предполагам много добре си знаела, че не си дебела. Попринцип хората, които са доволни от това как изглеждат не се впрягат на реплики от сорта "дебелак" или "дебела си", защото имат самочувствие. Впрягат се тези, които не харесват себе си и вътрешно знаят, че обидите са истина.
Peace!![]()
Живейте в реалността!
Не не съм знаела да ти кажа.Има хора с по лабилна психика, аз например съм такава.И освен това много малко хора (в частност момичета са доволни от това как изглеждат)Първоначално написано от umopomra4eniq
ПП: Не съм мислила да започвам война![]()
Според лунния календар,днес е подходящо време за започване на диета.. И аз се надъхах да сваля някой друг кг.и съм на диета,да![]()
![]()
Taка ще започна с това че с глад НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА .. - да постига се и после килограмите се качват двойно така че ако искаш да си преебеш стомаха и да свалиш 10 кг - окей давай но после на твоя отговорност . И това с млякото е супер тъпо - стомаха ти се свива и после кво ?! .. почваш да тъпчеш и пак си ставаш същата . Аз смея да кажа че имам доста опит в тая област за това ти препоръчвам да си избереш една лятна диета от нета и да я почнешима доста добри . Аз 3 месеца не ядях нищо абсолютно нищо пиех по 3 литра сок на ден - окей отслабнах , но си доведох и доста проблеми с корема за това пак казвам с глад не става
Прави си диетата и ходи тичай или се разхождай .. дори можеш да тичаш вкъщи на място .
пробвай но трябва да пиеш вода МНОГО вода тогава със сигурност ще има ефект
Успех :P
Няма как да отслабнеш с 10кг за 10дни. Забрави. Храни се ЗДРАВОСЛОВНО и ще получиш желания резулат.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.