.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    ЯБЪЛКОВАТА ДИЕТА
    аз така отслабнах. яж само ябълки за 10 дена, и ще свалиш достаааа килограми
    Всичко е лъжа, заблуда и лъжа, заблуда... всичко е лъжа... ♫♫♫ ...

Супер фен Аватара на pinki
    Диетата на НИкол Кидмън Аз се подложих на нея, вече съм във 2рата седмица и съм на -4кг , надявам се още поне 2 да смъкна

За отслабване с траен ефект актрисата залага на двуседмична диета, през която се свалят около 7-8 кг. През първата седмица слабеенето е по-интензивно (смъкват се 4-5 кг), а през втората се забавя (по 150-200 г на ден). Забранени са алкохолът, захарта и солта. А пиенето на голямо количество минерална или преварена вода (над 2 литра) е задължително.

1-ви ден ..
    Закуска: 1 чаша кафе
    Обяд: 2 твърдо сварени яйца, 1 домат, 200 г суров спанак
    Вечеря: парче задушено или варено месо (пилешко или телешко), зелена салата

2-ри ден ..
    Закуска: 1 сухар, 1 чаша кафе
    Обяд: парче задушено пилешко или телешко
    Вечеря: парче шунка, 1 чаша нискомаслено кисело мляко

3-ти ден.
    Обяд: задушена или сварена до омекване глава от целина, 1 домат, 1 плод по избор
    Вечеря: 2 твърдо сварени яйца, 1 ч.ч. настъргани моркови, парченце нискомаслено сирене

4-ти ден.
    Обяд: 2 твърдо сварени яйца, 1 ч.ч. настъргани моркови, парченце нискомаслено сирене или кашкавал
    Вечеря: голяма плодова салата

5-ти ден.
    Обяд: голяма порция нетлъста риба
    Вечеря: салата от настъргани моркови с малко лимон, но без зехтин или олио

6-ти ден.
    Обяд: пилешки гърди на скара или варени, зелена салата, 1 чаша нискомаслено кисело мляко или билков чай
    Вечеря: 2 твърдо сварени яйца, 1 домат, парче нискомаслено сирене

7-ми ден
    Закуска: билков или зелен чай
    Обяд: голямо парче варено или печено пилешко или телешко, 1 плод
    Вечеря: риба на скара със зеленчуци

От осмия до четиринадесетия ден диетата се повтаря в обратен ред.
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Оффф стига с тия диети беее!!! Една позната си докара адски хормонални проблеми само заради някви тъпи диети ..
    Истината е : фитнес и здравословно хранене .. пък другото е въпрос на генетика

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора

Re: ей кажете как да отслабна за 10 дни

Цитирай Първоначално написано от tikvi4kataaaaa
    ..някви диети по приемливи ако ми кажете ще е супер щото постоянно търся но те си4ките некви ... както и да е искам нещо прости4ко а да си кажа 4е секи ден ходя да ти4ам и правя коремни само една диетка ми кажете щото ми писна от тия килограми и другото моля без убидни коментари
    яж от храните с 'отрицателни калории' и се движи/бягай/карай колело (велоергометър) + физически упражнения за стягане

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от beliqsmok
    Оффф стига с тия диети беее!!! Една позната си докара адски хормонални проблеми само заради някви тъпи диети ..
    Истината е : фитнес и здравословно хранене .. пък другото е въпрос на генетика
    диетите са тъпи, но приятелката ти е по-тъпа от тях и тези, които са ги писали/препоръчали

Да не ни липсва търпение. Не винаги излишните килограми се стопяват за 1 седмица.

Обикновено пълнеем, котато ядем повече от необходимото.

За поддържане на желаната форма при различните хора са необходими различно количество калории.

Много е важно да се търси разнообразие в диетата и да се избягва досадното повторение на едни и същи храни в менюто.

Когато идеята ни да си похапнем нещо забранено стане натрапчива, да се заемем с някаква работа, която ще занимава ума ни.

Да избягваме конфликтите - те създават стрес, а от него обикновено се пълнее.

По-малко се пълнее от храни, приготвени на пара или във фолио.

За приготвяне на салати да използваме зехтин, вместо олио.

Нарязаните или настъргани зеленчуци или плодове създават илюзия за по-голям обем.

Заменяме оцета с лимон.

Пълнозърнестият и ръженият хляб са по-слабо калорични и подобряват храносмилането.

Целите плодове засищат повече от соковете.

Да внимаваме с алкохола - всеки грам концентрат доставя на организма 7 калории.

Пъпешите и дините са далеч по-малко калорични от гроздето, бананите и сладките круши.

Да забравим за сосовете, приготвени с брашно.

В пилешките гърди /без кожата/ има много по-малко калории, отколкото в другите видове месо.
    sSSsSS

Град
    София
    Строга, но справедлива

(ефект: 8-10 кг за 13 дни)

Ако волята или, казано направо, инатът са сред силните ви страни, за по-малко от две седмици ще се обзаведете с фигура, която определено става за показване. Неслучайно започнахме с волята. Тя е най-важното, от което се нуждаете, за да преродите тялото си с диетата, която ще прочетете след две препоръки:
    1) Диетата е малко по-дълга - трае 13 дни. Но ако издържите, вие не само ще се вталите с поне 8-10 кг (максималното постижение е около 20 кг), а и няма да наваксате свалените килограми минимум година напред.
    2) Тъй като лишенията, на които трябва да се подложите, не са леки, дайте си 2-3 дни предварително за психологическа настройка. Вярно, ще се наложи да се поизмъчите малко, но пък после няма да ви е срам да облечете банския от две части или да карате направо по монокини.

Първи ден

Закуска
    черно кафе

Обяд
    2 твърдо сварени яйца, един домат, една маруля

Вечеря
    100 г месо, салата, сок

Втори ден

Закуска
    черно кафе без захар, един сухар

Обяд
    100 г месо, зелена салата

Вечеря
    парче шунка, чаша айран

Трети ден

Закуска
    черно кафе без захар, сухар

Обяд
    зелена салата, 1 домат, плод по избор

Вечеря
    ще се наложи да я пропуснете - пълно гладуване

Четвърти ден

Закуска
    черно кафе без захар

Обяд
    1 твърдо сварено яйце, 1 кафена чашка настърган морков

Вечеря
    голяма плодова салата

Пети ден

Закуска
    черно кафе без захар

Обяд
    половин варена риба

Вечеря
    1 кафена чашка настърган морков

Шести ден

Закуска
    черно кафе, сухар

Обяд
    голямо парче варено пилешко, зелена салата

Вечеря
    2 твърдо сварени яйца, чашка настърган морков

Седми ден

Закуска
    чай без захар

Обяд
    голямо парче месо, плодове

Вечеря
    не много от обичайната вечеря, която сте приготвили за семейството

След това продължете диетата така:
    8-ми ден като 6-и ден, 9-и като 5-и, 10-и като 4-и, 11-и като 3-ти, 12-и като 2-ри, 13-и като 1-ви. Пийте всеки ден по 1-1,5 литра вода.

с тази диета гаранция ще свалиш(от личен опит),но на каква цена....по-добре си спортувай и яж зравословно

не съм чувала някои да е свалил 10кг за 10дни. не казвам че е невъзможно,но не го вярвам.аз не съм никак слаба,но не съм и много дебела външно.тежа 64кг и съм 158см. сега се храня само с плодове и салати(освен когато съм на гости а това не е много рядко),но тогава ям по малко и се движа повече.когато съм в къщи правя коремни преси и излизам на разходка с кучетата.за 5 дни свалих 2кг.и пий много вода.минимум по 2литра на ден.ако този режим не ти харесва опитай с японската диета.на мен този режим ми омръзна.ако имате предложения как да сваля 15кг за 1месец пишете ми

Мега фен
    Много й помогна особено след като ъпваш 3 годишна тема lol

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Темата е стара.
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си