- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женско обрязване
Тези неща, които прочетох преди малко наистина ме отвратиха и учудиха..
Боже, какви глупости измислят хората.. какви простотии, какви извратени неща...просто нямам думи.. Преди време пък бях чувала, че на китайките им слагат нещо като стегната превръзка на краката, за да не им расте кракът голям.. ужас..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl_4e
И аз това за китайките съм го чувала,само че с малки обувки,които не сваляли от деца до една определена възраст..е не знам колко е вярно деИначе...абе кфи неща правят
ТАБУ по NG обикновено излъчва разни такива гадории..
Ами аз знам че им прегъвали пръстчетата надолу иии като няма кръвоснабдяване, тее изсъхват и падат (абе май не става точно така, някой който знае повече да поясни, работата е, че също е голяма изродия). И цялата тая работа била, защото НА МЪЖЕТЕ ИМ ХАРЕСВАЛА ГЛЕДКАТА НА МОМИЧЕ/ПОХОДКАТА НА МОМИЧЕ С ТАКИВА КРАЧЕТА. Правете си сметка кви са им били разбиранията за еротика...Първоначално написано от miloto_girl_4e
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
те за това са взривяват за няма и нищо
boje nemoga da povqrvam kak moje taka da gi izma4vat.abe dobre sme si nie 4e ne sme tam.kakvi izrodi samo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
epa da ne si go 4el/a
Ееее,животни ши*ани...![]()