- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Запитване към по старите от форума
http://www.jap-sai.com/Games/Rockman...ld_MD_Sell.jpgПървоначално написано от EroSennin
Този ли?![]()
Същият много луд есега ще потърся да го дръпна, благодаря, да ти се пада по често Royal Flush само за боята не съм сигурен :S
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Ам, всеки ден да падат по два-три, пък боята няма значение :Д.Първоначално написано от EroSennin
не ми обесняваи баш на мене какво е аниме защото гледам доста анимета поне гледах до скоро щото след нана не съм повече макар че мисля да почвам гоуст ин шелПървоначално написано от EroSennin
Това за което аз питах е аниме но от преди много годинипоне 15
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
HexGirl извинявам се не съм тръгнал да обеснявам, просто повечето жени не правят разлика между аниме и анимация, някой дори си мислят че е хентай :S ако ще гледаш аз препоръчвам http://zamunda.net/details.php?id=175130&hit=1 онзи ден го изгледах не беше никак зле и е 12-3 епизода
Scrat е ако и 2мата имате кралски флъш какво ставамай пиката бие всички
то покера бил много видове бе да ева :@ аз съм играл 2-3 пъти тексас нещо си и рекорда ми беше 5 поредни от различни бой
![]()
звучи добре мисля пускам да се сваля
че е и малко а пък аз смятам да не спя
ако не ми хареса бои ще ядеш :P
Шапкарю .....
аз по 1 време много се бях зарибил по анимета, щом 50ГБ с анимета свалих и изгледахе свалял съм и тъпотии като Joshikousei не че е лошо ама не ме на кефи :S Grenadier като видях тая как презарежда револвера се разпилях от смях
Иначе в топ 5 са :
1. Наруто (първите 3-4 сезона, малко от продължението, но сега адски много мангата)
2. Hellsing (просто велико)
3. Samurai Champloo (просто заедно с 1 и 2 тези ме кефят до полуда)
4. Курозука![]()
5. ДМЦ (класика в жанра, в 9ти епизод му се пада Royal Flush)
Death Note не съм го гледал цялото все нямам време но и то е добропървите 3-4 епизода ме грабнаха
![]()
имене пък не ми харесва Хелсинг нз защо повечя харесвам Тринити блод
Дет ноте е интересно наистина грабащо
Аз предпоъитам забавни неща като Голдан бои или пък Онизука![]()
Шапкарю .....
В Joshikousei и Grenadier имам доста тъпотии които предират да са смешни, особено при Joshikousei са през 2-3 мин и може да ти е интересно![]()
EroSennin
Kurozuka ми харесва определенолеко заплетено но ми харесва :P мерси много
Шапкарю .....
абе на мене ли ми се струва или нещата се повтарят и затова му се губят моментиимам някво чувство че на тая женка (Курозука)не и е чиста работата
бъркам ли ?
Шапкарю .....
е хареса ли ти ?
мисля че края е доста як![]()
абе новият филм за Dragonball бива ли го ?
Първоначално написано от EroSennin
мразя мрязя мразя това филмче и всичките ми продължения както мразя наруто и блиич
![]()
Шапкарю .....
има продължениекак се казва ? какво не ти хареса ?
еми сериялите са Dragon Ball, Dragon Ball Z , Dragon Ball GT пък и филм има абе мн е смотано дзне ме радва
Шапкарю .....
аз разбрах за курозука че не ти е харесало :S да драгонбал в началото не беше зле ама вече прекалиха. Защо не харесваш наруто ?
Напротив хареса микрая най вече
предпочитам ги такива аниметата по замислящи и леко странни сигорно и затова не харесвам Наруто
Да ти кажа предпочитам азиятското кино пред аниметата но проблема ми е с субсовете никои не превежда а пък с англииските се измъчвам
По тази причина и доста хубави анимета не мога да гледам защото нямат бг субсама все пак от време на време намирам неща които хем да са преведени както трябва хем да са по моя вкус
Ако ми кажеш нещо подобно на Курозука ще съм благодарнаама и да не е много епове че немам нерви
![]()
Мн съм притенциозна ама шанс
Шапкарю .....
Препоръчаха ми това http://zamunda.net/details.php?id=166634&hit=1 като имам време ще го изгледам то е за 2-3 дена. субтитрите ги предпочитам на ангийски, българските нещо повече ме дразнят, аз редовно като не знам дума пауза и проверявам за значението
Samurai Champloo ако не си го гледала гледай просто то е велико, е не толкова велико колкото дежа ву-то на куро но все пак
О сега видях че това е със бг субс http://zamunda.net/details.php?id=117537&hit=1 казват че също е добро и то е в списъка за сваляне
ако не си гледала http://zamunda.net/details.php?id=166546&hit=1 е крайно времепоказват 1 техника на пияният юмрук която присъства и във наруто
![]()
Абе май ни препоръчват еднакви неща![]()
първото го гледах няколко епа ама реших че нищо не разбирам и го спрях макар , че първоначално ми се стори доста привлекателно и си мислех че това момченце е момиченце![]()
А това аниме Fate го пускам да се сваля ама не ми изглежда много обещаващоще видим
Забраненото кралсво е култов филм много разсмива
Шапкарю .....