- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шапка идиотка
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Абе някой знае ли къде има магазин с по-голям избор (Пловдив, Пазарджик .. в този район) .. Навсякъде има само дънкови или с БГ знаме

ми муцкъъ ,той туз младеж хич ни знаи,че тез шапкии са ужаснуУуУ димудееЕеЕеЕ.Как да им убяснявъме на тез ниграмотници,че с тия шапки на нищуУуУ ни ПриЛичЪъЪъЪтПървоначално написано от Sneki

има на много места.Нз защо не намираш

кой е казал,че той иска да е модерен... не разбирам защо тряа да се стремим да сме модерни,това е безсмисленоПървоначално написано от Sneki

ех ама си умнааПървоначално написано от Sneki

Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.

Бахти .. човек да не попита нещо.. Всеки си има вкус бе хора .. Ми че то може да е модерно и със скафандри да ходим ..

тези шапки бяха на мода преди 10 години, бро. събуди се

Аз просто никога не съм се влияела от модата и никога не съм разбирала защо толкова мн хора я следват,вместо да проявят свой собствен вкус. Такива ги наричам 'овце', защото точно овцете са такива-едната накъдето тръгне и всички след нея. Различните винаги се отличават сред тълпата,а това да следваш схващанията на някви си там хора,че еди какви си дрехи са хубави и модерни е глупаво... Тва си е лично мое мнение!
Колкото до темата: защо не си вземеш дънкова,те са мн хубави...
да когато бях 5-6 годишна носех такива шапкиПървоначално написано от DimovB

но наистина мисля че не се продават вече
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Първоначално написано от Sneki

Мене ако питаш е обратното щото така наречените нормални знаят какво искат да носят и то дори и да не е модерно на тях не им пука и си носят тва, което си искат.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов

тцтц Тва,че не ходя с разни смешни,свръх прилепнали панталони и емо прически далеч не значи,че се обличам по модата от преди 10 години. Още малко ше ме изкараш,че съм тръгнала по улиците с рокли с обръч и дантелени чадърчета,като в 18ти век.Първоначално написано от Sneki
Както и да е,аз не мисля,че си заслужаваш да си хабя нервите с тебе, такива като теб аз ги съжалявам, а не се занимавам да споря с тях. Мисли каквото си искаш,следвай си тъпте моди и утре като излезне на мода да се ходи по прашки и жартиери по улиците или пък да носиш само скъсан чувал ти и така ще тръгнеш,защото нямаш собствено мнение, защото вървиш по стъпките на другите,но така няма да оставиш следа!

най-малко ще си супер смешния ако тръгнеш да се разкарваш с идиотСка. сега само клошарите ходят с такива

съгласнааааааааПървоначално написано от BloomF

Sneki точно ти ли ще говориш за мода?!Коя е модната икона на teenproblem, та да казва кой кво да носи, кое било модерно....Мацката от най-ФйЕшЪнсКия ГраТ ПлЕВин лИ?..и аз се чудя що толкова хора от ПлевИн са дизайнери..момичееее смешна си в очите на хората...не смешна-жалка за тва, че са мислиш за последен писък мода...Като си такава компетенция я светни ме кво да си нося така..кои цветове ще се съчетаят добре..розово с оранжево..а?!

...всеки твой коментар е избухващ смях.. (нищо лично)
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
http://media.photobucket.com/image/%...ix/0000014.jpgПървоначално написано от lipstik
<3forbidden taste is the sweetest<3
Ало,ТУРБО ФИЙЕШЪН СЛАДКЪТЪ....Успокой се.НйЕ нА вСиЧкИ иМ пУкА КфФфФфОо0о МиСлИш тИ...оСвеНн тФааА чОвЕкЪт ПиТа КъДе Да НаМеРи,а НйЕ коЛкО сА моДяРни И фЯшЪНПървоначално написано от Sneki

За съжаление не мога да помогна на автора
My heart is broke but I have some glue
metaxa ТУРБО ФИЙЕШЪН СЛАДКЪТЪ определението е доста зарибяващо.. Sneki..пиши се така в скайп + муДйеЛкаПървоначално написано от metaxa

Щастието на човека е в малките събития..!

Браво на всички дето затапиха Фешан глезлата .... И пак казвам всеки си има вкус и стил .. На модата съм и ... (цензора)

http://prikachi.com/files/981784w.jpg тази си я зех за тва лято и да кажа че вобще не се чувствам с демоде шапка.смятам че е сладурска и тва е най-важното
банната ;(

точно такаМного си е яка даже
Що бе човек тея шапки и да не са на мода почти секи рибар си има такава. Ко му е лошото докат си гледаш плувката да са занимаваш с шапката ти "идиотка"Първоначално написано от Sneki