- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Работа през лятото
Е незнаех къде точно да пусна тази тема и реших да е тук(ако има дуга такава не съм е видяла съжелявам) ...Та въпроса ми е намерихте ли си работа за през лятната ваканция каква е и колко печелите![]()
![]()
иии бихте ли ми препоръчали нещо като за мен (момиче 15 г.)
Е това е ....![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
впрочем аз съм на 14 и също искам...ако разбереш нещо ми пиши в лични ...мерси предваритено
Да не ви отчайвам, но аз съм на 16 и до оня ден си търсих работа (понеже имам 16 години и съм трудоспособна...ПОПРИНЦИП... ) Обаче! Обаче трябват много документи, които трябва да се искарват, изискват време и на никой работодател не му се занимава с това...ии общо взето много трудно бихте могли да си намерите работа! Освен ако не е при някой приятели, познати и т.н.![]()
Вижте - вече и 12 годишни пикли си търсят работа!
http://www.bezplatno.net/listing-277...i_rabota_.html![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
даже и хонорар иска по 15 лв. на ден![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
мухахахах .. по 15 лв на ден иска оная .. имала опит в пеенето ,а в свиренето на флейти има ли опит![]()
![]()
Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!
България над ВСИЧКО !!
Първоначално написано от JustYourDr3am
![]()
![]()
![]()
предполагам, иначе не би сложила точно такава снимка на обяватаПървоначално написано от bug1965
![]()
![]()
![]()
![]()
лигла.. и ако си мисли, че някой ще я вземе на сериозно като пише на латиница и слага такива "подобаващи" снимки ..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Тцтц тая 12 годишната...И аз нз дали да не си потърся работа... на 14 съм,момиче, ама нз...
Смис не че ме мързи,а просто дет се вика цял живот ше има да работя...нз
А пък и на 14 ква мога да стана... продавачка на сладолед!
![]()
И аз искам няква работа ама съм на 14 момиче . В смисъл и една продавачка да съм пак ме топли!
Тая 12годишната ме уби! Те някои родители не взимат толкова...
Хм.. аз съм на 14 и много се лутах да търся работа.
Накрая ме наеха да раздавам тия листовки цяло лято.
Родителите ми подписаха и получих половината от парите.
Сега работя по 7 часа на ден,а в края на лятото ще си получа останалата сума..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Така някой ме попита как става и за да не си играя да пиша други ЛС-та ще постна тук първото![]()
"Ами от Варна съм,първо да кажа![]()
Първо звънях по обяви насам натам вземаха ме за няколко дни,но така не става![]()
Престраших се и спрях една мадама дето ги раздаваше тези листовки (става въпрос за рекламни брошури на всякакви магазини,кампании,събития.. ) и тя ми каза кой е шефа +телефонче.
Вечерта се прибрах и звъннах.Човека каза че съм малка ест. и ми трябва лична карта, подпис от наще и цял куп глупости..![]()
Майка ми отиде говори с него и подписа нещо след което ми съобщи къде трябва да съм на следващия ден.
Всяка вечер ми се обаждат и ми казват къде ще раздавам сутринта.
Листовките са страшно много, но сварвам да ги раздам![]()
И така до средата на август ще бачкам![]()
СЕга получих 200 кинта, а после още 200.
Казаха,че ако се справям ше има бонус още 50![]()
Пожелавам ти успех (: "
Айде късмет хора.![]()
Kaname senpai <3
Имай милост.![]()
Kaname senpai <3
Не, честно, не знам после тея листовки какво да ги правя, пък ми е тъпо да взема и после да я хвърля, както повечето хора.
Иначе аз помня преди няколко години, че вкарвах разни мънички елементчета в едни платки, понеже дядо ми прави електронни часовници, пък аз тогава си търсех работа и така. Наградата беше голяяям млечен шоколад(свещено).
Миналата година лепяхме плакати..20лв/ден![]()
Каква работа искаш на 15 г![]()
![]()
![]()
![]()
Humans need fantasy to be human.
Да е, кофти работа, и на мен ми се бачка някъде, защото искам да разполагам с повече пари, вече ми е наудобно от наще да им искам за нещо .. Искам да имам свои собстени, с които да правя каквото си искам.. Иначе за работа, освен някъде сервитьорки, разни ей такива с листовки, нищо повече не може да намерите .. Малка ни е възрастта още за нещо сериозно![]()
![]()
Аз съм си намерил , ще бачкам като хамалин в един цех за дървени играчки , ако евентуално нещо стане там ще му мисля ;д
Роден да бъде злобен. .