- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Любим сериал за лекари?
смешно![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Анатомията на Грей
има много истини в този сериал..![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Клъцни/срежи много ясно.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Доктор Хаус и Клъцни-Срежи рлзз мн са яки![]()
+1Първоначално написано от Tempest
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Само веднъж гледах Психо и ми хареса,но гласувах за Анатомията на Грей .Доктор Хаус е велик сериал,но понякога ми става кофти след като съм го гледала...Най-гадно ми става от Спешно отделение
Клъцни-срежи...там ми е някво гнусно
![]()
А пък Смешно отделения е отвратителна гавра...бляк!![]()
Всичите ми харесват без "Клъцни-срежи" и"Психо",не за друго ама никога не съм ги гледала.Даже не знаех,че в "Психо" става въпрос за лекари..мислех си,че е нещо гадноо и скучно за откачалки.Гласувах за "Анатомията на Грей",защото ми е най-любимия от всички.На второ място е "Смешно отделение".Бронз за "Доктор Хаус" и "Смешно отделение не участва в класирането..не е чак толкова интересно..пък и то си е различен жанр - комедия..но и като такава не ми допада особено
![]()
М не мога да реша. Просто съм голяма фенка на Анатомията на Грей, Д-р Хаус и Кръцни/срежи. Но гласувах за Клъцни/срежи
Др. Хаус Въпреки че и Анатомията на Грей е доста инт![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
др хаус ест![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
<3Първоначално написано от mitakavg
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Всички без Смешно отделение ми харесват![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
при Хаус случайте са много рядки и заплетени почти не се срещат в реалността...Анатомията на Грей е супер сериал всичко точно има си екшън готини случай много кръв ... точно каквото харесвам, НО като започнат с тяхните интриги и драми ми късат нервите...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
доктор Хаус и Клъцни-срежи мога да ге гледам 24/7![]()
Д-р Хаус иии Анатомията на ГрейСтрахотни сериали, бих изгледала отново всичките епизоди.
![]()
![]()
Blindness feeds the world to madness...
Д-р Хаус![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Емм имам 2 любими сериала .. Д-р Хаус и Анатомията на Грей ама гласувах за Анатомията на Грей .
сичките ме кефят бе ама гласувах за Д-р Хаус![]()
![]()
![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Колкото и странно да звучи, гласувах за "Смешно отделение", не е от най-любимите ми сериали (по принцип), но на моменти е забавно и интересно.![]()