- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Определяне размера на пениса по пръстите на ръцете
Преди малко една приятелка ми каза,че може да разбере размерите на пениса на пръстите на ръцете.Показах и пръсите си и тя наистина позна.Чудя се дали е съвпадение или наистина може да се определи размера по пръстите?
аз не знам за такова нещо.. ако може сподели как става да си правя изводите по отраничко![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
И на мен ми стана интересно как ги определя,но при въпроса ми към нея срещнах разочарование.Каза ми,че ако съм момиче ще разбера,уви,мъжко съм.
Едно време се носеха такива легендиИ момичетата мерихме на момченцата пишлетата, но всъщност нз дали е истина
Помня, че се правеше нещо със средния пръст на момчето
Май към дължината на изпънатия пръст се прибавя дължината на пръста докато е сгънат
абе нещо такова беше...
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
кажи на приятелката ти, че е извратена и това е невъзможно![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Тя само ги погледна,позамисли се малко и назова много точни размери.Не е мерила нищо.Първоначално написано от pinki
а верно че и аз нещо такова бях чулаПървоначално написано от pinki
колко е вярно нз.. но има някфи такива зависимости в тялото даже бях чела една статия подобна
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Не става дума за мерене,а само за оглед на пръстите.
а мой човек научкала еПървоначално написано от x3eme
що не и каза, че не е познала да видим какво щеше да отвърне
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Първоначално написано от x3eme
тя да не е врачка бе..
пък може и да е случайност.. пробвала ли е с други момчета
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
вещица![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Защо ми е да я лъжа при положение,че наистина го разбра.В темата питам дали е случайност или и някоя от Вас дами го може това "умение"?Първоначално написано от pinki
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
ще опитам с приятеля ми за по-сигурноПървоначално написано от x3eme
Но честно да ти кажа най-вероятно е случайност
Замисли се има представители от мъжкия пол, които има доста големи членове (23-25 см, че и повече), а сега си представете колко дълги пръсти тр да имат?
![]()
^^Не е казано,че критерия трябва да се определя от дължината на пръстите.
Mи с точност не ми е ясно дали може,ама приблизително.Ако човека има дълги пръсти уж има и голям член.Носа ако му е дълъг/дебел и члена е същия.Ама то не е гаранция.Може да има нос като Пинокио,ама долу да е нюню![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Едва ли може да гледа през кецове,че да ми гледа краката![]()
елементарно, видяла е къде са ти ожулени ръцете и е преценила![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Първоначално написано от EroSennin
страхотна логика !
![]()
Не сериозно няма как да го определи! Дори и разтоянието м/у показалеца и палеца да показва колко ти е голям патлака ПАК не се връзват нещатаако ти е 25 санта?!
Това са само митове, налучкала е според мен.
Чувала съм какви ли не методи за това като пръсти, ходила, носове... то ако ставаше така...
Иначе логиката на EroSennin не е напълно грешна![]()
Come out, come out wherever you are...
лъже
Такивата митове и легенди се носеха още преди 7-8-10 години ... Това е простотия и е научно доказано, че нито 1 част в човешкото тяло НЕ МОЖЕ да определи големината на пениса. Нито големите крака/ръце/носове/очи/уши/косми квото се сетите ! Вероятно е попитала твоя бивша или си и споделил някога и не помниш, или нещо от тоя сорт ... Що не накараш някой твой познат, който не я познава и тя него и да го направи същото, но да го помолиш той да даде честен отговор, ако тя познае и него тогава е странно, но ако сбърка знай, че те занася здравата![]()
De-Phazz - Anchorless