- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Френски или руски?
Ако бях на твое място бих избрала руския, но като се има в предвид, че се абстрахирам от това, че това е най-омразният ми език.![]()
Но принципно бих избрала френският, не съм го учила и би ми било интересно.А и съм заявила аз повече руски няма да уча.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Първоначално написано от shakalqka
Изразих се така,защото самите думи като ги слушам ми се струват някакви супер странни.Може би,защото не съм свикнала,незнам.Може би просто не е език за мен.В крайна сметка ще реша,като почна училище да видя как стоят нещата по колко часа седмично ще ги имаме и така.Понеже май разбрах,че втори език ще го учим само два часа седмично и май който и да запиша няма шанс да го науча ...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
По-добре не записвай френски! Тоя език е адски труден и да,вярно е,че руския има трудна граматика,но френския има още по-трудна! И аз имах страхотна госпожа по физика,обаче физиката е ужасен предмет и пак изкарах 5тици за годината,така че не вс зависи от госпожата. Освен това има много литература на руски,която би ти била много полезна. А и все пак ако много го харесваш запиши него! А личното ми мнение е,че и двата езика са трудни и на мен лично ми звучат ужасно.Но от двата определено мисля,че руския е мн по-добре!
![]()
ПП. Тва за заклинанието ме уби!![]()
На твое място бих избрал френски![]()