- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гласувайте днес!
още в 7.30 сутринта с пенсионерите гласувах![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
След като разобличиха Кузов той си отнесе наказанието.Първоначално написано от Verminaard
А за 20-те изречения: няма да коментирам. Поне за мен Волен е добър оратор.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Ти някакъв специалист по всичко ли си?Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Защото да препоръчваш на хората да гледат най-пристрастната, лъжлива и манипулативна телевизия в България, не е никак умен ход.
Мислех, че Скат гледат само зомбирани пенсионери, надъхващи се от диктаторските речи на Волен, Валери Симеонов и компания. Явно не е така. Но това, че гледаш Скат, определено не говори ласкаво за умствения ти багаж.
Тhe Hell is coming!
Хубаво, че е добър оратор, но на България ѝ трябват ДЕЙСТВИЯ, не добре подредени приказки и мисли!Първоначално написано от Goebbels
Гласувах ПРОТИВ ДПС, Атака, РЗС и ГЕРБ. Май много избор не ми остана след това ми нежелание да бъда управлявана от тези партии. Е, няма да сполуча за жалост. Нито един от премиерите на България не съм харесвала. Сега обаче ще си имаме такъв, от който ми се гади и ми става лошо само като видя или чуя. Първата ми реакция след пресконференцията беше 1 съобщение към половинката, че вече и аз намирам причина да се махаме от тая страна. Просто като си помисля ББ премиер и ме втриса.
Спокойно, Костов ще управлява,вече е бил на държавното кормило, Бойко е прекалено тъп, той просто е една пионка.Първоначално написано от krem4et0
Освен това преди изборите основните притеснения на БСП бяха свързани с Костов, а не с Бойко
-- Aristotle
Ти изобщо прочете ли ми поста? За какво да правя нещо като няма смисъл? Когато става въпрос за Мен се боря, когато става въпрос за нещо което не зависи от мен както и от ВАС няма смисъл да си правя труда. Не мога да повярвам че вярвате в тия избори!!! Това е един театър който се разиграва пред нас. Ако на някой от управляващите му пукаше за тая смотана държава сега щяхме да сме на ниво. Дали ще е доган дали ще е сергей волен и там тия простотиии е ВСЕ тая! Важното е че нашите пари отиват при тях. А и като се замисля като гледам колко е тъп народа и аз щях да правя това. Щях да ви окрада ввсички ВИДНО, за да видя до каква степен на глупост сте стигнали за да ме преизберете пак и пак.... Никаква разлика кой ще ни оправлява. Ще бъде все същото. Нека ако някой намери разлика до след една година да пише!!! Нищо няма да се промени... Да не би новото(Първоначално написано от MakeMeLaugh
) правителство да направи адските реформи и стандарта на живот да се покачи и всички да забогатеем изведнъж, сигурно и ще дадат пари да оправят мършавите болници в които ме е гнус да стъпвам, или може би най-малкото ще си изпълнят обещанията
Напротив. Ще става все по-зле и все по-зле. Докато накрая не докарат народа до пълната слепота и не стане задължително да имаш камера в личното си клозетче
Аз се чуддя на тия които нямат против личните документи да са с пръзтови отпечатъци на всички пръсти както и да им сканират очитеее
![]()
БРАВО! БРАВО углопял народ! Толкова са ни смачкали и принудили да си гледаме собствените проблемченца за да останем слепи за глобалните проблеми които са започнали...и тепърва започват да се развиват МОЩНО! Пълното безумие с тия избори с тия пари, правителства икономики държави, сложни неща безмислени, без които сме живяли толкова добре в така далечното близко минало. РАЖДАЙТЕ деца няма проблеми 1,2,3,4 колкото яйцеклетки и сперматозоиди произвеждатескоро не само че ще спим и живеем един въху друг както вече от много години, а и ще плуваме в хора... Раждайте деца, че хората са МАЛКО и държавата няма работници
Сприрам че много се ядосвам
Очаквам ви критиките..
As S1m
KuRwA
![]()
Браво...в критичен момент, България показа, че може.
Щом Хасково излъчи мажоритарен кандидат, който не е от листа на ДПС, значи вече има смисъл!
аЗ лично не бих гласувала за ГЕРБ, а за Атака или БНС, ако имах тази възможност...Но все пак съм доволна от резултата.
Мечтата - референдум за сваляне на ДПС от властта и премахването му като политическа партия.
Абе всички са еднакви, вижте само колко партии са сменили. ББ, не беше ли бодигард на комунистите след това на царя и накрая ги плюе всички, Божидар Димитров не беше си стар член на БСП и в последният момент отиде в ГЕРБ ? за тия отрепки не си заслужава да се пише, дали ще са в ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, еднакви са минали са през всички, а хората си мислят че избират нещо ново
а и да аз вярвам, че еврейте отдавна са решили изхода на изборите. тези неща се решават на високо ниво и само се замазват очите на хората![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
+1Първоначално написано от EroSennin
Много зле. А най-много ме кефят тия които се пишат че разбират от политикаи заявяват някакви позиции и си мислят, че бойко е по-добър от серго и т.н.
Личи си кой разбира и кой не
Гласувайте ще промените света към добро...
![]()
As S1m
KuRwA
![]()
1 “Ред, законност и справедливост” 174433 4.13%
2 ПП “ЛИДЕР” 137642 3.26%
3 ГЕРБ 1675324 39.70%
4 ДПС “Движение за права и свободи” 610808 14.47%
5 Партия АТАКА 395318 9.37%
6 КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ 747629 17.72%
7 СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ “ЗАЩИТА” 6420 0.15%
8 НДСВ 127251 3.02%
10 “БЪЛГАРСКАТА ЛЯВА КОАЛИЦИЯ” 8843 0.21%
11 Партия на Либералната Алтернатива и Мира (ПЛАМ) 2851 0.07%
12 ПП ЗЕЛЕНИТЕ 21630 0.51%
13 “СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” 5077 0.12%
15 П.П. “ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ” 3455 0.08%
16 ОБЕДИНЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ (ОБП) 2175 0.05%
17 Политическа партия “Национално движение за спасение на Отечеството” 1872 0.04%
18 Български Национален Съюз - НД 3901 0.09%
19 “Синята коалиция” 284044 6.73%
20 “За Родината - ДГИ-НЛ” 11553 0.27%
Kya, с тая нагласа, че никога няма да се промним скоро няма да видим бял свят.
както и да е. позволявай да те мачкат![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ха, коронен номер?
бтв,
http://www.blacksheep.bg/?p=358
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
аз си спомням преди..някакви години, профилактики ли им викаха, как беше.
почти всяко лято /а понякога при нас и зима нацелваха, мама им!/.
бързоварът спасява тогава...ако бойлерът се преебе или няма такъв.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
май ще се наложи последната опция винаги - звънкаш някому и.. "Ало, Гоше, идем тука с едни хавлии и кърпи, че си е ебало майката" :п
но без предупреждение наистина е курец. :\
Кой да ме мачка? Извинявай но постовете ти са адски неадекватни. Все едно изобщо не четеш какво съм написала. Нас ще ни мачкат, не само МЕН а също така и ТЕБ. И според теб има разлика за кого гласуваш така ли? И също така има и опция за промяна? Да опцията съществува, но е неосъществима заради хората които вярват в гласуването*.Първоначално написано от MakeMeLaugh
*Просто един от милярдите примери![]()
As S1m
KuRwA
![]()
A с НЕгласуването какво се постига?Първоначално написано от Kya
Освен по-големия процент за ДПС
-- Aristotle
С гласуването какво се постига? От къде знаеш че не съм гласувала?
А и 5 поста подред се опитвам да обясна че дали ще гласуваш или не няма значение и че "победителят" си е определен преди да се сетим че ще има избори. И не ми говори за партии, защото дали ще е ДПС МСМ ГТАСАХГ или там квото и да е ще БЪДЕ ВСЕ СЪЩОТО .: )
As S1m
KuRwA
![]()
Чифутите целят унищожаването ни?Първоначално написано от Kya
-- Aristotle
Като дървен философ си
А ти откъде знаеш, че няма смисъл да се гласува - сега ти ли се правиш, че разбираш и че знаеш всичко ;д
И това да не ти е някой конкурс за красота, че всичко се знаело.
Ако всичко се знаеше, нямаше да се дават толкова милиони за купуване на гласове и прочие. Циганите нямаше да ги бръзнат за нищо.
Нищо не ти пречи да гласуваш вместо да седиш у вас на една кълка, не разубеждавай хората към нещо, което може да донесе само +ве, но не и минуси.
ебаси![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
браво на Kya голям пич е, кефи мезначи за всеки глас на партиите се дават пари, така че и това е стимул. а това за рейсовете от турция или за миньорите са глупости, 5-10 000 човека няма да решат изборите :С Вие ще продължавате да спорите докато те си обикалят от 1 партия в друга и само ще се угояват без да правят нищо, плюем ДПС, но май само те си изпълняват обещанията, ББ сега ще изпълни интересите на бизнеса и заплатице ще паднат с 10-5%, а цените ще се вдигат и няма да обевят дефлация :@
Най-великият бг политик е сашо-апашо прецаква всички![]()
Всъщност момичето каза много истини.Първоначално написано от MakeMeLaugh
1-во: И аз съм съгласен, че правителството ни се нарежда от Вашингтон.
2-ро Време е да се замислим кой ще бъде новият спасител на нацията след провала на Бойко, които неминуемо ще настъпи.
Обзалагам се, че следващият надеждоносец и месия, които жидовете ще излъчат, ще бъде Яне.
Просто наблюдавай прочифутските медиите как непрекъснато превъзнасят и възхваляват Янето, както правеха с Бойко 2г. преди да народът да го "избере", което трябва логично да те наведе на мисълта, че и двамата са боклуци анибългарски отрепки.
Медиокрация!!!
-- Aristotle
Следващият не трябва да е до сега известен, защото сегашните всички са едни без значение червени, сини, розови или там каквито се водят. друго от което трябва да се види следващото правителство а да не гледа своите интереси нито тези на бизнеса, а тези на избирателите![]()