- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първо гадже..
Болната ми тема хехе![]()
Първото ми гадже, сериозно гадже беше когато бях на 16 години. Голяма любов, голямо чудо, което траеше само 3 месеца. Защо 3 месеца? Ами защото баткото реши, че вече съм му омръзнала)) Много рев, много нерви...големи депресии преживях, които в момента намирам за глупост. Но сега ( 3 години след това)се сещам с усмивка на лицето за тези дни, защото ги свързвам с моето прохождане в любовта и то именно с човек, който обичах.
![]()
♥ ♥ ♥
на 13 с един пичага на 18
love is gone!
хах каква интересна темичкаа , ами на 13 и половинаа ;ppp
DobriteArmin van Buuren - Fine Without You (feat. Jennifer Rene) *
Бях на пет![]()
Логично сме били в детската градина.
Спомням си,че като ходихме на куклен театър [с групата] се целувахме xD
Щом загасяха лампите и осветяваха сцената и куклите...беше нашето време.
Ех спомени,спомени ммм
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
На 14..беше много тъпо.Но истински се чувствам сякаш за пръв път съм с гадже в момента с 7 месеца зад гърба ни заедно![]()
![]()
10Ходихме 3 месеца
Ама истинско - целувки и понякоа обарване
![]()
![]()
![]()
![]()
ла-ла-ла
чувствам се глупавовсички тук отрано отрано аз бях на 16 (сега сам на 17 таи че небеше отдавна)
Life is simple we make choices and never look back.
на 14 години![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Около 12.![]()
Първата споделена любов - на 15г. Ама не изтраяхме много, защото човекът почти веднага почна да плещи и мрънка за секс (пък аз съм девствена щото и не бях уверена, че искам първият ми път да е с него)![]()
На 15Ма беше споделено и въобще всичко беше идеално... Изтърпяхме се цяла година, и даже не успяхме да си омръзнем... и не успяхме нито веднъж да се скараме... пълна хармония БЕШЕ
![]()
еlsy![]()