.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Цял бретон на чуплива коса?

Искам да си направя цял бретон,но косата ми е чуплива.Та въпросът ми е косата няма ли да се изтощи като всеки ден да го изправям с преса?

Ебати въпроса-що си мислиш,че само бритона ти ще седи прав,като косата ти е чуплива

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    И момичетата с прави коси го изправят, пък да не говорим за теб. Мисля, че ще се наложи, ако поемеш риска да си направиш бретон.

Ще трябва естествено.Друг начин няма.

Да ще трябва да го изправяш.. пък и като го подстрижеш може повече да се начупи ако косата ти е по-къдрава

Супер фен Аватара на breathless
    Дам. Аз съм така, много е кофти. Всеки ден го изправям.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Цитирай Първоначално написано от SunshineInTheRain
    Да ще трябва да го изправяш.. пък и като го подстрижеш може повече да се начупи ако косата ти е по-къдрава
    dam sus sigyrnost ;]

Какво значи "цял бретон"? Аз разбирам, че е дълъг, пък като ви гледам мненията, стигам до заключението, че става дума за къс бретон.
    Ако говорим за къс бретон - и аз съм с чуплива коса, даже прекалено чуплива, но пък бретона ми стои прав, не се начупва.

Голям фен
    Бретона попринцип нв в прав и ще трябва да си го изправяш...
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Аз от това понятие "цял" бритон разбирам прав.Дано това имаш предвид.Но по принцип какъвто и да ти е бритона,той(формата му)ще е същият като косата ти...На мен например косата ми е чуплива и бритона си има свое собствено мнение...Но го изправям само след къпане.Ако не вали и няма мъгла или голяма влажност на въздуха си седи такъв.При твоята коса може и да не е така,но в повечето случаи..И все пак не виждам какво страшно има в изправянето след всяко къпане Нали е само бритонът не е цялата коса...

И мойта коса е чуплива обаче бритона ми е прав .. така че зависи от косата!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от smiLe49
    Ще трябва естествено.Друг начин няма.

ще трябва да го изправяш но ще седи сладко
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

:)

ммм според мен не само бретона ами цялата коса ще е добре да си изправяш. Незнам,поне на мен лично не ми харесва прав бретон на чуплива коса. :) апък и не е толкова страшно.Мойта коса е горе-долу права ама пак я изправям всеки ден-не ми коства кой знае какви усилия :):)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си