.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен

Защо гласувахте ?

Първо се извинявам ако има такава тема .. аз поне не открих в търсачката ...
    Второ искам да ви попитам не за кого гласувахте или за кого бихте гласували ... , а каква е причината , за да гласувате .. каква промяна искате да видите ...

аз лично имам още 3 години докато получа право на глас ... и съм сигурна в себе си , че нито веднъж няма да пропилея този мой шанс да дам гласа си ... сама да реша бъдещето си , а не някой рязан турчин с извинение който дори не живее тук ... Много хора ще кажат " С това деление на българи , цигани и турци до никъде няма да стигнем " ... Може и така да е ... , но аз предпочитам като вървя по улицата не всеки втори който пресрещна да говори със събеседника си на турски , не да гледам турски новини ... също не ми е приятно някой си от някъде който може да се върне в България чак на следващите избори да определя моето бъдеще и на половината българи ... кои са те .. кой им дава това право ... бих гласувала дори и само , за да предодвратя един купен глас ... Бих гласувала само и само , за да знам , че България е в това състояние ( на мизерия , беднотия и т.н. няма нужда да ви обяснявам вие добре знаете ) заради нас БЪЛГАРИТЕ , а не заради ромите и турците ... Наречете ме расистка каквато искате ... ,но аз знам какво искам също като Бойко и като Доган ...
    Искам да чуя и вашето мнение ... Защо гласувахте ? Какви промени очаквате ?
    Благодаря на тези които ще си изкажат мнението

Причината е, че не искам Доган да ме управлява!

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    БРАВО НА ВСИЧКИ КОИТО ОЩЕ И ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ.БРАВО НА ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА СРЕЩУ Доган .ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gigi_00
    БРАВО НА ВСИЧКИ КОИТО ОЩЕ И ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ.БРАВО НА ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА СРЕЩУ Доган .ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ

Защо го написа с малкиии буквии ДОГАН [/size] изрудд пълен боклукк ... отирай си всички рязани бургии и марш от България

Аз лично днес гласувах с надеждата за едно по-добро бъдеще, за нашата родина!!! От както имам право да гласувам, само веднъж поради невъзможност не съм гласувал. Смятам, че всеки трябва да упражнява дадеата му възможност да пусне своя глас - независимо за коя партия. Писна ми и на мен както сигурно и на много други - турците да ни управляват и едни и същи хора да "щъкат" из парламента още от 1990 година до сега!!! Това да не гласуваш - означава, че не ти "пука" за България и за бъдещето ни, като народ...

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Цитирай Първоначално написано от gigi_00

Защо го написа с малкиии буквии ДОГАН [/size] изрудд пълен боклукк ... отирай си всички рязани бургии и марш от България
    Срам ме е да му напиша името.Дано от днеска да ни очаква едно по добро бъдеще.Кашата е голяма не може да се оправи за 1-2-3 седмици.Дано тези които оправляват да оправялват за народа а не за лични интереси.ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ.ВЪН ТУРЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Гласувах за БЪДЕЩЕТО на БЪЛГАРИЯ!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от global
    Аз гласувах, за да се приеме ДOИП.

ТУК
    Общо подписи: 19

Малко не ти достигна

Мега фен Аватара на ZipFail