- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Погребението на Майкъл Джексън
Погребението на Майкъл Джексън е утре от 20ч.
Знаете ли коя Бг телевизия ще отрази събитието?
и дали изобщо някоя Бг TV ще предава от там?
http://www.teenproblem.net/news/s/13930.html
МОМИЧЕ СЪМ!
Ако е от 20h Американско време, значи ще е някъде сутринта рано 4h българско време... надали ще има теелмост. Просто ще ддат в новините.
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Удостояваме педофила с 2-ра тема?
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
и няма да го излъчат?!
не, не може! нз дали е от 20ч бг време, но ще е мн тъпо ако минат само с репортаж по новините!!!
Goebbels той НЕ Е педофил!
Това се разбра след смъртта му, когато момчето, което го беше обвинил преди си призна че всичко е лъжа и баща му го е карал да лъже, за да получат пари!
http://www.facebook.com/ext/share.ph...u=YD7v2&ref=mf
МОМИЧЕ СЪМ!
не ме брига за разложения труп, да умре у кофите!!
Първоначално написано от BomberStomper
Няма да пиша, че ще получа бан.
Първоначално написано от AnincetoSexy
като не те ''брига'' що си правиш труда да пишеш в темата?!?!!?Първоначално написано от BomberStomper
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!
Службата в памет на Майкъл Джексън ще бъде излъчена на живо по пет телевизии. http://www.facebook.com/ext/share.ph...u=B3CrZ&ref=nf
Вече започвам да губя надежда че ще видя погребението по ТВто![]()
МОМИЧЕ СЪМ!
Много са ми интересни някакви идиотчета тук, които търсят внимание![]()
По темата: нямам представа..
най-голямото погребение в света.. БИ ТРЯБВАЛО да го дават по някоя телевизия.. може би с един-два дни закъснение, а може още същия ден..
едва ли някой ще пропусне да си вдигне рейтинга..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
just beat it, beat it, beat it, beat it... no one wants to be defeated
Моля ?!
само пишете глупости
тоя педофил оня изнасилвач
само откачалки
едни твърдят, че е педофил
други се самоубиват заради него... осъзнайте се![]()
Моля ?!
педофил е .. и кво
умрял е... и кво
ще го погребват... и кво ?
кво ме боли за тоя? ко интересно ще има на погребението ще го заровят и ще ревът... И КВО!?
то густо, то пусто
А,да.Очаквах идиотите да се появят.Ми разбирам,че не е умряла Андреа или Преслава,тогава щяхте сълзи да леете като лава от вулкан.Та,като не ви харесва темата,не пишете в нея.Човека е направил много за музиката,както и за благоворителност, и това е начин на хората да го почетат.И не е педофил,и не се е избелил.А дори да се е избелил,това не го прави по-малко велик.
Айде стига сте се излагали.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Точно, освен за Преслава и Андреа.Визираш чалгата и простотията предполагам...?Първоначално написано от Extremescream
И аз слушам чалга, но уважавам Майкъл Джексън.Не съм голям фен и т.н., но просто го признавам като певец и човек направил много за днешната музика, а и интеграция на негрите в САЩ.
За тея копелета, които ми казват, че бил бял негър, педофил и не знам си кво още.В момента не говорим за ЧОВЕКА МАЙКЪЛ, А ЗА ПЕВЕЦА МАЙКЪЛ !
Още повече, че от най-малко уважение, към човека, може да не пишете и изливате глупостите си.
Народа е казал: "За мъртвия или добро или нищо"
Първоначално написано от AnincetoSexy
Какво?Не искаме да гледаме погребението на Майки и за това сме обявени за тъпи и ограничени чалгари?Точно защото го уважавате не би трябвало да го гледате.Безкрайно нечовешко е да ти дават погребението по 5 телевизии и всички да се правят,че им пука,дори да не е така.Ако е по негово желание-това пък е най-позерското нещо,което е правил-признавам го.Всичко се обръща на шоу вече,ама чак пък толкова.
И какво като някой решил да се самоубива заради него?Не са първите ,нито последните нещастници,които само се чудят за какво да се самоубият.
Визирам простотията като цяло и чалгата е първото нещо,което ми дойде на ум.И не сте ограничени защото не искате да гледате погребението.Това се отнася за онези хора,дето наричаха Майкъл педофил и тн.За мъртвия-Добро или нищо.
И не е педофил-оправдан е,а и момчето,което го съди призна,че е било шашма за пари.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
За някои не е педофил, за други си остава такъв, каквото и да говорите. Спрете вече да си налагате мнението, защитавайки го. Да не сте му баби, мами, сестри и прочие? Оставете семейството му, приятели и роднини да защитават името му, вие си гледайте вашия живот.
Иначе тези дни мнооого пускаха Майкъл Джексън, та чух още негови песни, които не ми бяха толкова известни досега, но нищо не ми хареса. Колкото до погребението - не беше ли в неделя?
поредната глупост на живите.
да не се остави на мира семейството му /че дори и те не му правят достоен помен/ да го почете.
евала на всички "загрижени" фенове и медии и прочие, които няма да оставят един страхотен музикант и..противоречив човек да си тръгне мирно от този свят.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Отвратена съм !
С творчеството му не съм пряко запозната , слушала съм много малко от песните му , гледала съм много малко от клиповете им , чела съм прекалено през редовете за този човек .. Била съм малка , а той не е излизал на сцена от достатъчно много време, за да грабне интереса ми .. НО знам кой е Майкъл Джексън и се гордея , че съм живяла заедно с този човек , когато и той е живял !За него винаги ще се говори , за него винаги ще се знае , за нас никой няма да пише , но ние ще си знаем , че сме били там ..
В тази тема ще пиша .. Ще напиша , че прочетох много неща за него през последните 7 дена .. Четох навсякъде и за пръв път не през редовете : Съветвам - нека всички , който не са отворили душата си за него , да го направят сега .. Изключително мъчно ми стана , когато разбрах /твърде късно/ , за това какъв живот е живял .. За резултати след аутопсията - 50килограма , цялото тяло в дупки , голямо количество медикаменти в тялото и малко храна , анорексия , скелет , разрушена психика .. В забързалия се живот много , НО не достатъчно успяха да започнат да уважат този човек , заради трудното си минало , заради всичко , което е правил за цялата планета та и за мене , за хиляди милиони подарени на децата без домове и още какво ли не .. За обичта към феновете си , за обичта към децата си .. Гледах и 9те части на предаването : За живееш с Майкъл Джексън , най - много ме трогна моментът в който се качва и играе на една игра , със скейтборт .. Самотата погълнала сърцето му и хилядите хапчета са съсипали живота му .. Калко жалко е да те обичат милиони хора по света , а ти да се чувстваш толкова нещастен и самотен ..
ПОКЛОН пред един ВЕЛИК и НЕНАДМИНАТ за времето си изпълнител , личност , човек ! Само Бог може да накаже злохулстването срещу името му , само БОг успя да му помогне и да го заведе на по добро място ,, Не искам да изкарвам гнева си към хората , към простащината им .. Но факт е , един не образован и не запознат с някой 'теми' човек показва колко глупав всъщност може да е .. За КРАЛЯ мога да пиша още много , много за живота и за това , което ме накара да плача за него .. Но няма смисъл и кой да го прочете ..
Искренно се надявам , че ще мога да видя погребението му .. Поне така за последно ще мога да се докосна до човек , който никога не съм докосвала , до човек който беше достоен да бъде на тази земя , но ние не бяхме достойни , за да живее сред нас ..
Вечен поклон към Майкъл Джексън !
![]()
П.С - Спрете сеАз не харесвам метъл , и като видя такава тема не я отварям , НЕ го правете и вие ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Погребението на Джако ще бъде утре (07.07.09) от 10 сутринта американско време
Източник : http://www.tmz.com/2009/07/02/jackso...ples/#comments
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
написа си тъпизмите...Първоначално написано от sladkish_14
отворете душата си за него... от к'ъв зор ?
а с това, че намеси Бог в поста си те искара по тъпа от самия пост...
свободна си.
то густо, то пусто
$1000 му струва билет за погребението
е как ли пък не
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()