- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Погребението на Майкъл Джексън
Какво точно му е гадното?Феновете му искат да се збогуват с него кво толкова има той знаеш ли колко пари е направил благодарение на тях ? само албума му трилър е продал над 700-800 милиона копия мислиш ли че семейството им дреме че е гадно, а и то не е гадно щото това е поклонениеПървоначално написано от weninka
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Кое по-точно е гадно? Хубаво е, че са толкова много хората, които искат да се сбогуват с него и го обичат!![]()
Точно такаПървоначално написано от Forest_girl
![]()
Просто на някои хора им е по-удобно да вярват в лъжите които се изговориха миналите години за него и да се правят на хейтъри... нооо никой не може да ги накара да повярват в истината.
Както се вижда - винаги ще има хора от едната и от другата страна - един ще го обичат, други мразят... това е!![]()
МОМИЧЕ СЪМ!
АхахахаахахПървоначално написано от scyLLa
ПП:АхааххахахахахаПървоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
ей, простотио, просто коментара е смешен. За Джако нямам коментар, имаше няколко песни, които ме кефеха и толкоз. Ебати мелодрамите...Първоначално написано от Forest_girl
we give it all.
Абе квото и да ми говорите
Това да кажеш на изпълнител, който от 70-те прави музика: "Пропаднал негър и педофил", просто нямам думи.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Мм той така е искал.Първоначално написано от weninka
Абе не бе човек, аз ти говоря, че като изпълнител е легенда, не ти говоря, че е педофил и т.н.Първоначално написано от Raybeez
Музиканта Майкъл откъдето и да го погледнеш е велик !
Първоначално написано от AnincetoSexy
^^ Браво
http://wiki.answers.com/Q/How_many_p...el_jackson_hadПървоначално написано от ZipFail
принтирай го и си го набий в смотаната тиква
Особено това изречение "The day Michael Jackson broke Elvis and Beatle's sales records, the media turned him into a freak and child molester"
Тъпо е, че хора, които никога няма да постигнат същото го обиждат. На бас се хващам, че никой от Вас не е прочел и ред за него, но дай да се правиме на интересни. Да, и аз мисля, че се попрекали и има доста хора, които по-скоро лицемерно го "обичат", но не мислите ли, че след всичко, което е постигнал и направил за музиката заслужава поне едно последно сбогом? Никой не говореше така за Елвис или принцеса Даяна.. и въпреки всичко и те имаха големите поклонения, на които се изсипваха сумаси му и народ.. и какво беше тогава? Беше почит. Оставете човека да почива в мир. Всичко се свърши вече, заключвайте темите и наистина да го оставим на мира. Като на някой не му харесва темата да не я отваря.. има ли смисъл да си правиш труда и губиш времето, за да напишеш безсмислен коментар по тема непонятна за теб обиждайки милиони хора?..
He was the King..
не се притеснявайте, до месец ще сте го забравили
то с показността винаги така става. доста често хората, които помнят смъртта/някого не се чувстват длъжни да го тръбят на всички места.
главно защото това е лично и е редно да се пази..вътре.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
e.. недей така. Поне не с такава самоувереност за всички. Имаше хора, на които им пукаше за него и преди да умре..Първоначално написано от ScionOfStorm
2 операции през крив макарон през 1992 когато Опра прави интервю с Майкъл Джексън той тогава каза, че има само 2 операции и ти му вярваш ти кво искаш да каже "Да имам много операций" разбира се, че ще се защити и ще каже по-малко виж това http://www.youtube.com/watch?v=1F3KbCfNBwk виж лицето му как се променя мислиш ли, че това са само 2 операции, ако мислиш така се засили, забий се в стената и помисли пак...Първоначално написано от EternalEyes
окей, надявам се да ме оборишПървоначално написано от InnchetO
защото в този форум поне откакто съм потребител /и със стария акаунт/ не съм видял повече от 1-2 теми за Джексън. а и за какво "пукане" си говорим? и аз харесвам негови неща, това "пукащ ми за него" ли ме прави?
просто преувеличенията са на лице, и то доста силни..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ами, освен да опитам да те оборя... Немога да давам за пример другите, но аз попринцип слушам ретро и той ми е бил винаги един от любимите изпълнители.. дори бях питала майка ми да отида на концертите му в Лондон.. имам му цялата дискография на компютъра и около половината на телефона от преди да почине . Чела съм и знам много неща за него като човек. Аз попринцип не съм човек, който плаче, но когато чух за това, че е починал се разплаках.. повярвай ми, за близки хора е имало, за които не съм плакала, а за него се разплаках.. и всъщност незнам защо. В смисъл такъв, че попринцип, когато някой почине не плача, но тогава сълзите си потекоха.. however..
А и, ти по това, че има или няма теми за него ли съдиш дали на хората им пука? Да, както казах, сега малко се попрекали, но все пак. Не говори за всички на едно.. Наистина има хора, които са се интересували повече, обичали са го и, съответно, когато е починал не им е станало особено приятно.. Вярно, че има доста, които видяха, че хората плачат и си казаха "Яя дай да поплача и аз, че да не остана по-назад" но.. Не всички са така.
Хора, които незнаят нищо за него, а са чули някой и друг слух, вярват без да си проверят информацията. Който е отделил дори и 10 минути от времето си, за да прочете нещичко за него, не мисли така. Защо?
Сериозно, недейте така. Оставете човека да почива спокойно..
Първоначално написано от GossipGirl89
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!