.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93
    Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от weninka
    Дори и да не е, пак е некво гадно
    Какво точно му е гадното?Феновете му искат да се збогуват с него кво толкова има той знаеш ли колко пари е направил благодарение на тях ? само албума му трилър е продал над 700-800 милиона копия мислиш ли че семейството им дреме че е гадно, а и то не е гадно щото това е поклонение
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Кое по-точно е гадно? Хубаво е, че са толкова много хората, които искат да се сбогуват с него и го обичат!

Повече от фен Аватара на VQTUR
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Кое по-точно е гадно? Хубаво е, че са толкова много хората, които искат да се сбогуват с него и го обичат!
    Точно така

Просто на някои хора им е по-удобно да вярват в лъжите които се изговориха миналите години за него и да се правят на хейтъри... нооо никой не може да ги накара да повярват в истината.

Както се вижда - винаги ще има хора от едната и от другата страна - един ще го обичат, други мразят... това е!
    МОМИЧЕ СЪМ!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    2.Майкъл Джаксън няма толкова много операций а само 13
    Ахахахаахах

ПП:
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Той е най - великия за всички времена човек на тази планета !
    Ахааххахахахаха

Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    'Raybeez' наистина престани вече ..
    Някои хора наистина тъгуват за този човек !
    Престани да показваш колко надменен и безсърдечен си , имам чувството , че кръвта ти е студена ..
    НЕ ВЛИЗАЙ ТУКА БЕЕЕ !!
    Не е истина направо какво ти прави кефа , да петниш името на този човек , ти добре ли си психически ?
    Какво ти е направил ?!
    Нямате грам човещинка , писна ми !
    Само една статия да си беше направил труда да прочетеш за него , едно интервю , една песен .. Достатъчни за да промениш мнението си ..
    Ставате жалки с тези ваши изказвания , мнението няма да си го наложите ! Цялия свят знае , че той е невинен и цялия свят знае , че Той е най - великия за всички времена човек на тази планета !
    тоя коментар влиза в "hall of fame - най-големи простотии в сайта"
    Всъшност ти и Raybeez влизате в hall of fame - най-големи простаци във форума.. Явно нямате с какво да почувствате песните му и това което е направил. И това, че се правите на много умни и избивате комплекси, оплювайки всички, които имат по-различно мнение от вас сие за ваша сметка. Много сте зле, само това ще кажа!
    ей, простотио, просто коментара е смешен. За Джако нямам коментар, имаше няколко песни, които ме кефеха и толкоз. Ебати мелодрамите...
    we give it all.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Абе квото и да ми говорите
    Това да кажеш на изпълнител, който от 70-те прави музика: "Пропаднал негър и педофил", просто нямам думи.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от weninka
    Дори и да не е, пак е некво гадно
    Мм той така е искал.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Проблема е, че все защитниците му говорят за педофилията, докато другите не го коментират... толкова отчаяно отричате, че е педофил без да са повдигали въпроса, че започвам да се притеснявам кого се опитвате да убедите...

Както и да е - преди 2 седмици никой не беше написал и ред за DJ Ako, а сега... смешна история
    Абе не бе човек, аз ти говоря, че като изпълнител е легенда, не ти говоря, че е педофил и т.н.
    Музиканта Майкъл откъдето и да го погледнеш е велик !
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    София
    ^^ Браво

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    2.Майкъл Джаксън няма толкова много операций а само 13
    Ахахахаахах

ПП:
    Той е най - великия за всички времена човек на тази планета !
    Ахааххахахахаха
    http://wiki.answers.com/Q/How_many_p...el_jackson_had
    принтирай го и си го набий в смотаната тиква
    Особено това изречение "The day Michael Jackson broke Elvis and Beatle's sales records, the media turned him into a freak and child molester"

Град
    На слънцето :>
    Тъпо е, че хора, които никога няма да постигнат същото го обиждат. На бас се хващам, че никой от Вас не е прочел и ред за него, но дай да се правиме на интересни. Да, и аз мисля, че се попрекали и има доста хора, които по-скоро лицемерно го "обичат", но не мислите ли, че след всичко, което е постигнал и направил за музиката заслужава поне едно последно сбогом? Никой не говореше така за Елвис или принцеса Даяна.. и въпреки всичко и те имаха големите поклонения, на които се изсипваха сумаси му и народ.. и какво беше тогава? Беше почит. Оставете човека да почива в мир. Всичко се свърши вече, заключвайте темите и наистина да го оставим на мира. Като на някой не му харесва темата да не я отваря.. има ли смисъл да си правиш труда и губиш времето, за да напишеш безсмислен коментар по тема непонятна за теб обиждайки милиони хора?..

He was the King..

не се притеснявайте, до месец ще сте го забравили

то с показността винаги така става. доста често хората, които помнят смъртта/някого не се чувстват длъжни да го тръбят на всички места.

главно защото това е лично и е редно да се пази..вътре.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    e.. недей така. Поне не с такава самоувереност за всички. Имаше хора, на които им пукаше за него и преди да умре..

Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    13 операции на баба ми хвърчилото. Доказани са само 2. 13 може да прочетеш в жълтините, но не забравяй, че там нищо не е истина.
    Както и хилядата простотии дето публикувахте с такова самоуверие, че сте прави.

Иначе съм съгласна с мнението на Сциона и Xcess.
    2 операции през крив макарон през 1992 когато Опра прави интервю с Майкъл Джексън той тогава каза, че има само 2 операции и ти му вярваш ти кво искаш да каже "Да имам много операций" разбира се, че ще се защити и ще каже по-малко виж това http://www.youtube.com/watch?v=1F3KbCfNBwk виж лицето му как се променя мислиш ли, че това са само 2 операции, ако мислиш така се засили, забий се в стената и помисли пак...

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    e.. недей така. Поне не с такава самоувереност за всички. Имаше хора, на които им пукаше за него и преди да умре..
    окей, надявам се да ме обориш

защото в този форум поне откакто съм потребител /и със стария акаунт/ не съм видял повече от 1-2 теми за Джексън. а и за какво "пукане" си говорим? и аз харесвам негови неща, това "пукащ ми за него" ли ме прави?

просто преувеличенията са на лице, и то доста силни..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    окей, надявам се да ме обориш

защото в този форум поне откакто съм потребител /и със стария акаунт/ не съм видял повече от 1-2 теми за Джексън. а и за какво "пукане" си говорим? и аз харесвам негови неща, това "пукащ ми за него" ли ме прави?

просто преувеличенията са на лице, и то доста силни..

Ами, освен да опитам да те оборя... Немога да давам за пример другите, но аз попринцип слушам ретро и той ми е бил винаги един от любимите изпълнители.. дори бях питала майка ми да отида на концертите му в Лондон.. имам му цялата дискография на компютъра и около половината на телефона от преди да почине . Чела съм и знам много неща за него като човек. Аз попринцип не съм човек, който плаче, но когато чух за това, че е починал се разплаках.. повярвай ми, за близки хора е имало, за които не съм плакала, а за него се разплаках.. и всъщност незнам защо. В смисъл такъв, че попринцип, когато някой почине не плача, но тогава сълзите си потекоха.. however..

А и, ти по това, че има или няма теми за него ли съдиш дали на хората им пука? Да, както казах, сега малко се попрекали, но все пак. Не говори за всички на едно.. Наистина има хора, които са се интересували повече, обичали са го и, съответно, когато е починал не им е станало особено приятно.. Вярно, че има доста, които видяха, че хората плачат и си казаха "Яя дай да поплача и аз, че да не остана по-назад" но.. Не всички са така.

Хора, които незнаят нищо за него, а са чули някой и друг слух, вярват без да си проверят информацията. Който е отделил дори и 10 минути от времето си, за да прочете нещичко за него, не мисли така. Защо?

Сериозно, недейте така. Оставете човека да почива спокойно..

Цитирай Първоначално написано от RiseGirl
    истинските му фенове, които ИСТИНСКИ тъгуват, не пишат километрични мнения по форуми и т.н.
    пазят си го вътре!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Не съм му била фенка, но не мога да отрека, че беше човек с огромен талант. Не ме интересува дали си е избелвал кожата или дали е ш*бал малки момченца - прекланям се пред музиката му, но наистина вече много взе да се преиграва... Преди смъртта му почти никой не се сещаше за него, а сега изведнъж всички почнаха да скърбят и да се вайкат как може да умре такъв велик човек... Аз също се почувствах странно и кофти въпреки че не съм му фенка, но в никакъв случай няма да легна да се тръшкам и да разправям на ляво и на дясно колко съм съкрушена и как не мога да повярвам, че е умрял, както 90% от хората направиха и все още продължават да правят... Адски лицемерно е

Както и да е. Rest In Peace
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си