- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога разбираме,че сме влюбени ?
Кажете си кога разбирате,че сте влюбени в даден човек.![]()
Ако си се влюбвала,нямаше да пускаш такава тема.![]()
мистериямойте "влюбвания" са за по седмица,така че не се броят
![]()
когато си готов да пожертваш всичко за даден човек и осъзнаваш че не можеш без него..огато ОСЪЗНАВАШ че любовта е истинска!![]()
Когато започнат да ти харесват и недостатъците муПървоначално написано от feelgood
![]()
![]()
moje bi kogato ne go poznavash dostatu4no i ne podozirash za golqma 4ast ot nedostatucite mu... molq ne me kritikuvaite ako produljavate da haresvate nqkoi dori s nedostatucite mu napravo si go obi4ate![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
На 3-тия ден!
nicolepcd
СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО! И плюс това, зависи и от двамата. Аз например разбрах, че съм влюбена в моето момче, когато отидох да уча в друг град, гледах другите момчета, дори се опитвах да си се представя с някои от тях, колко по - лесно щеше да бъде всичко, това, че нямаше да имам проблемите с родителите ми заради Него и така нататък, и след всичко това аз си казвах "каквото ще да става, той е моето момче, моята мечта, с него оставам до край". И те така. Когато пренебрегваш недостатъците и трудностите и въпреки правото на избор ти избираш точно Този човек. Ето това е критерият ми за любов.
Като почне да ме гъделичка под лъжичката.. ей тогава разбирам
![]()
Ами когато го видя ии всички около него сякаш не съществуват .. все едно е само той .. когато мисля само за него .. ии по чувството когато съм с него ..![]()
Точно .Първоначално написано от bog4eto
То просто се усеща.
Когато си готов/а да направиш всичко за човека,който обичаш, да минеш през ада за него/нея, да неискаш да се отделяш от него.....тогава.Когато почувстваш ,че той /тя е най-важното в твоя живот ,че ще умреш за него.
Щом питаш,значи НЕзнаеш какво е любов....![]()
Абсолютно вярноПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
АМи не знам..Редно ли е да се влюбваме.. ? Че после и да разбираме , че сме се влюбили..Ей такива ми ти философии...
Когато ти запърхат пеперуди в корема ...![]()
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
Който не се е влюбвал,не може да му се обясни.Когато се влюбиш,тогава само разбираш
При всеки е различно .. !!!Но най-вече човека започва да ти се вижда пезгрешен, перфектен ... не виждаш недостатъците му .. прощаваш му всичко .. даваш всичко за него .. не ти излиза от ума ... и повечето правим грешка, че живота ни започва да се върти само около него ..
+ всички останали пеперудки и сякви такива ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Когато не ми пука да зарежа нещо друго,за да съм с момчето.
когато станеш на путка заради путка и почнеш да се излагаш
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
когато си готов на всичко за един човек..
![]()
когато не спираш да мислиш за него ..
!
Винаги е в сънищата ти ; ):P
бе..да си влюбен или да обичаш някои?
..иначе то е различно при всеки.При последнотот ми така наречено влюбване една вечер като излезнах виждах всеки един човек с неговото лице![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
..иначе то е различно при всеки.При последнотот ми така наречено влюбване една вечер като излезнах виждах всеки един човек с неговото лице![]()
..иначе то е различно при всеки.При последното ми така наречено влюбване една вечер като излезнах виждах всеки един човек с неговото лице![]()
определено съм съгласна...влюбен си когато приемаш човека до себе си такъв-какъвто е и не забелязваш недостатъците м...имаш очи само за него,всяка мисъл е свързана по някакъв начин с него и тн...аз обаче от доста дълго време не съм била влюбена тъй,че лееко съм позабравила какво еПървоначално написано от NeZaPoznat
във всички случаи е много объркващо и ти пречи да се съсредоточиш
![]()