- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога разбираме,че сме влюбени ?
определено съм съгласна...влюбен си когато приемаш човека до себе си такъв-какъвто е и не забелязваш недостатъците м...имаш очи само за него,всяка мисъл е свързана по някакъв начин с него и тн...аз обаче от доста дълго време не съм била влюбена тъй,че лееко съм позабравила какво еПървоначално написано от NeZaPoznat
във всички случаи е много объркващо и ти пречи да се съсредоточиш
![]()
Първоначално написано от bog4eto
![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Най-сигурният начин да разбереш че си влюбен е лесен. Караш женското същество да ти сготви мусака. Ако след като изядеш мусаката не се чудиш как да разкараш готвачката - значи си влюбен![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
това с влюбването в доста относително.. кой е точно е казал какво е любовта, че да тръгнеме сега да определяме кога сме влюбени
при всеки си е различно
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
съгласнаПървоначално написано от bog4eto
Когато заспиваш и се будиш с мисълта за него/нея !![]()
Just be YourSelf
когато видя индивида от женски пол гола
Първоначално написано от NeZaPoznat
Напълно съгласна![]()
Ми то се усеща - постоянно мислиш за него, искаш да си с него, като го видиш и нещо ти трепва... пеперудките в стомаха![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Когато започнеш да усещаш онази тръпка в стомахчето... пеперудките ...
Когато гледаш други хора и в никакъв случай, не можеш да си се представиш с тях... когато каквото и да правиш човека не ти излиза от ума... И само при споменаването на името му на лицето ти се изписва ееййй такава голяма усмивка...
Но като цяло никой не може да ти каже, кога си влюбен. То се усеща...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Мисля ,че ако се влюбиш няма да го поставяш под съмнение(говорим за истинско влюбване,не физическо)
Когато усетиш че вече не можеш да мислиш за друго освен нея/него и просто започнеш да изпитваш привличане.Търсиш повод за близост и т.н. ... Абе за всеки различно!
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
"Еба ли му майката" е най-точния отговор според мен.![]()
+1Първоначално написано от CharismatiC
![]()
когато постоянно мисля за даден човек, когато всичко, което прави ме кефи, когато мии става гадно като го видя с друга/други![]()
Първоначално написано от CharismatiC
![]()
Когато се оглеждш навсякъде за него, въпреки че знаеш, че не е там![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Незнам . Трудно е да се опише процеса на влюбването.Аз лично се осещам,когато започва да ми трепва нещо отвътре,когато си мисля за даден човек.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
когато осъзнаеш,че само за него мислиш... забравяш всякакви недостатъци и този човек се превръща в твой блян...
Да точно. Не спираш да мислиш за него... Четеш смс-ите му по няколко пътиПървоначално написано от smiLe49
(шегичка, не е задължително)
Когато си влюбен винаги го идеализираш...
Nickelback - Far Away
da kajesh na nqkoi che gu obichash e adski trudno neshto osfen ako ne gu naprafish kato si piinal ili po sms ... kogato imash nujda ot tozi chufek kogato fijdash che kogato ne e do tebe ti e gadno ... s negu ti e hubafu spored mene tugafa mojesh da kajesh na daden chufek che gu obichash ili che si fliben f nego..
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
Голям х*й - весела къща!