- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имат ли значение чувствата
на същото мнение ...Първоначално написано от KiSsMyAsS
+1Първоначално написано от KiSsMyAsS
Мога да изпитвам възбуда от човек,който ме привлича сексуално...външен вид и т.н.,а да не го харесвам като човек или да го обичам,но секса с човек към който изпитваш силни чувства е несравним.
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
Оф..![]()
![]()
![]()
Естествено, че е нормално!!!
Какво очакваше да ти кажем?..
"Не, не е нормално - хо ди на лекар" ????
![]()
![]()
Човек може да се възбуди дори от човек,които почти не познава,това е възмойно заради привличането,как хората правят например секс за 1 нощ.
Когато правиш секс с любимия човек е много по-различно.Чувствата засилват възбудата.Самата мисъл,че това е човекът който най-много искаш,те настройва психически да ти е по-хубаво.
Това,че се възбуждаш,много от приятеля ти е напълно нормално,това доказва ,че го харесваш и го искаш![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
Разбира се ! Чувствата са всичко ! Лично аз никога не бих легнал с момиче, което едва познавам и нямам чувства към нея. Просто защото няма да ми донесе наслада. Но все пак при различните хора нещатата стоят по различен начин.![]()
Може и без чувства,но за мен се обезсмисля цялото занаятие.По-добре да си купя вибратор и сама.Предпочитам докато го правим да се прегръщаме,да си шепнем нежни думи..Това без чувства не може![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
да се възбудя от някои към когото нямам чувства може би ... има хора които те привличат така казано сексуално но въпреки това секс с човек който не обичам НЕ !!!
Няма да се изкефя на секс без чувства,но това за възбудата.Мога съвсем спокойно да се възбудя от непознат,но нищо повече.За да стигна до секс трябва да имам чувства.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Хм.. прекалено много време ми трябва, за да "пусна" на някой. Дори не мога да си представя да нямам чувства към него, ъпсурдно е, да не говорим, че е против принципите ми. Даже не знам как да го коментирам.. Ако можех, само с един щях да спя цял живот. Предпочитам да правя любов, а не секс.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
+1Първоначално написано от KiSsMyAsS