.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    Според вас чувствата оказват ли някакво влияние върху възбудата на човек? - ДА!

Тоест...можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства - НЕ!

Чуства без секс - Не!
    на същото мнение ...

Тоест...можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства - НЕ!

Чуства без секс - Не!
    +1

Град
    Wonderland
    дали?

Мога да изпитвам възбуда от човек,който ме привлича сексуално...външен вид и т.н.,а да не го харесвам като човек или да го обичам,но секса с човек към който изпитваш силни чувства е несравним.
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

Оф..
    Естествено, че е нормално!!!
    Какво очакваше да ти кажем?..
    "Не, не е нормално - хо ди на лекар" ????

Човек може да се възбуди дори от човек,които почти не познава,това е възмойно заради привличането,как хората правят например секс за 1 нощ.
    Когато правиш секс с любимия човек е много по-различно.Чувствата засилват възбудата.Самата мисъл,че това е човекът който най-много искаш,те настройва психически да ти е по-хубаво.
    Това,че се възбуждаш,много от приятеля ти е напълно нормално,това доказва ,че го харесваш и го искаш
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

Супер фен
    Разбира се ! Чувствата са всичко ! Лично аз никога не бих легнал с момиче, което едва познавам и нямам чувства към нея. Просто защото няма да ми донесе наслада. Но все пак при различните хора нещатата стоят по различен начин.

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise

Чуства без секс - Не!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Може и без чувства,но за мен се обезсмисля цялото занаятие.По-добре да си купя вибратор и сама.Предпочитам докато го правим да се прегръщаме,да си шепнем нежни думи..Това без чувства не може
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

да се възбудя от някои към когото нямам чувства може би ... има хора които те привличат така казано сексуално но въпреки това секс с човек който не обичам НЕ !!!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Няма да се изкефя на секс без чувства,но това за възбудата.Мога съвсем спокойно да се възбудя от непознат,но нищо повече.За да стигна до секс трябва да имам чувства.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Хм.. прекалено много време ми трябва, за да "пусна" на някой. Дори не мога да си представя да нямам чувства към него, ъпсурдно е, да не говорим, че е против принципите ми. Даже не знам как да го коментирам.. Ако можех, само с един щях да спя цял живот. Предпочитам да правя любов, а не секс.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Чуства без секс - Не!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си