.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Вита Голд кафе за отслабване...

Исках да попитам, найстина ли се отслабва от продуктите на Вита Голд ? До сега четох в други форуми, и найстина намерих доста позитивни и негативни неща. Кажете какво мислите
    Още нещо, каква е цената за кафето ?

Град
    Хасково
    Ами по принцип на всички такива чаичета и кафенца има написано какви храни да ядеш и какви- не и какъв режим да спазваш.. Ти ако си направиш даден режим и изключиш някои храни пак ще си отслабнеш... Това са само големи реклами и едни пълни глупости според мен.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не съм си го купувала ,но знам ,че има слабителен ефект и струва някъде към 12лв...сега може и да е повече
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Ми аз спазвам много строга диета и също спортувам... висока съм 164см и тежа 45кг, но ми се иска още някой килограм да сваля. Просто ми беше интересно дали кафето ще ми помогне да отслабна и да задържа фигурата си в добра форма. Попринцип, казват че такива кафета много помагат, но като ги спреш пак качваш каквото си свалил... надявам се това да е вярно за Вита Голд....

Супер фен Аватара на brokeninside13

хахахаха... ще е много хубаво ако някой отговори и ми каже дали си струва утре да си дам парите за това

Чак се чудя каква емотиконка да сложа... трагедия е, трагедия! Фигурата се поддържа със спорт и избягване на разни мазни вредни хранички(джънкфуудс), също и с хранене по-често, но по-малко. Такива кафета, таблетки и дъвки ги купуват момичетата, които наистина имат нужда да свалят доста и това ще им помогне в свалянето, защото понякога само диети и спорт не стигат.
    На всеки човек различно му стоят килограмите, но ОМГ! 164 ръст на 45 килограма. Хъх. Аз съм 163 някъде и тежа 52-3, +/-

не мисля че имаш много нужда да отслабваш още повече щом спортуваш .
    Аз съм 168-169 и съм 50 кг

Град
    Пловдив
    ти си извратена,бе,човеко !! 40 кила си напикана,а искаш да отслабваш..с кафета !!! не си заслужава..цъ..най-много да се натровиш от тея чудодейни напитки

Едит: Абе вие не сте добре бе,човеции ! Как може да се като точилки и пак-НЕЕ,искам да съм слаба... дохх
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

хахаха ми то си е моя работа колко искам да тежа, питам ви дали са добри резултатите от кафето...

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Не виждам смисъл в тези..медикаменти,но както решиш.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Цитирай Първоначално написано от presityxo
    ..питам ви дали са добри резултатите от кафето...
    Не!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    Хасково
    Я пусни една снимка да те видим колко си дебела

Град
    Шумен
    Един-единствен път се излъгах да изпия 1 пакетче и повече никога, АМА НИКОГА няма да направя тази грешка!
    А ефекта е Н-У-Л-Е-В !
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

Цитирай Първоначално написано от BlowMeAway1
    Един-единствен път се излъгах да изпия 1 пакетче и повече никога, АМА НИКОГА няма да направя тази грешка!
    А ефекта е Н-У-Л-Е-В !
    Какво точно е станало ? Все пак от само едно пакетче няма да се отслабне...

Иначе, днес си купих от една аптека кафето. Беше 12 пакетчета за 9.50 малко скъпичко, но дано има ефект

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Определено имаш излишни пари
    Същото като Нестле фитнес. Това пише на кутията:
    "Заместете закуската и още едно хранене по избор с пълнозърнеста закуска като Нестле Фитнес за 14 дни. Яжте много плодове и зеленчуци, и нискомаслени, богати на въглехидрати храни. Не забравяйте да правите физически упражнения"

С няколко думи: не се надявай 12 пакетчета нискокачествено кафе да ти направят магийката
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Яжте много плодове и зеленчуци, и нискомаслени, богати на въглехидрати храни. Не забравяйте да правите физически упражнения"
    И тук идва моментът, в който всеки осъзнава, че ще отслабне и без Нестле Фитнес, стига да прави всички горепосочени неща по принцип.

хахахаха ми ще пробвам за 1 седмица. Ако видя че има ефект, ще продължа Все пак, трябва да се опита, иначе никога няма да разбера

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си