- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вита Голд кафе за отслабване...
Исках да попитам, найстина ли се отслабва от продуктите на Вита Голд ? До сега четох в други форуми, и найстина намерих доста позитивни и негативни неща. Кажете какво мислите![]()
Още нещо, каква е цената за кафето ?
Не съм си го купувала ,но знам ,че има слабителен ефект и струва някъде към 12лв...сега може и да е повече
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Ми аз спазвам много строга диета и също спортувам... висока съм 164см и тежа 45кг, но ми се иска още някой килограм да сваля. Просто ми беше интересно дали кафето ще ми помогне да отслабна и да задържа фигурата си в добра форма. Попринцип, казват че такива кафета много помагат, но като ги спреш пак качваш каквото си свалил... надявам се това да е вярно за Вита Голд....![]()
хахахаха... ще е много хубаво ако някой отговори и ми каже дали си струва утре да си дам парите за това![]()
Чак се чудя каква емотиконка да сложа... трагедия е, трагедия! Фигурата се поддържа със спорт и избягване на разни мазни вредни хранички(джънкфуудс), също и с хранене по-често, но по-малко. Такива кафета, таблетки и дъвки ги купуват момичетата, които наистина имат нужда да свалят доста и това ще им помогне в свалянето, защото понякога само диети и спорт не стигат.
На всеки човек различно му стоят килограмите, но ОМГ! 164 ръст на 45 килограма. Хъх. Аз съм 163 някъде и тежа 52-3, +/-
не мисля че имаш много нужда да отслабваш още повече щом спортуваш .
Аз съм 168-169 и съм 50 кг
ти си извратена,бе,човеко !! 40 кила си напикана,а искаш да отслабваш..с кафета !!! не си заслужава..цъ..най-много да се натровиш от тея чудодейни напитки![]()
Едит: Абе вие не сте добре бе,човеции ! Как може да се като точилки и пак-НЕЕ,искам да съм слаба... дохх
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
хахахами то си е моя работа колко искам да тежа, питам ви дали са добри резултатите от кафето...
Не виждам смисъл в тези..медикаменти,но както решиш.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Не!Първоначално написано от presityxo
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Един-единствен път се излъгах да изпия 1 пакетче и повече никога, АМА НИКОГА няма да направя тази грешка!
А ефекта е Н-У-Л-Е-В !
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
Какво точно е станало ? Все пак от само едно пакетче няма да се отслабне...Първоначално написано от BlowMeAway1
Иначе, днес си купих от една аптека кафето. Беше 12 пакетчета за 9.50малко скъпичко, но дано има ефект
![]()
Определено имаш излишни пари![]()
Същото като Нестле фитнес. Това пише на кутията:
"Заместете закуската и още едно хранене по избор с пълнозърнеста закуска като Нестле Фитнес за 14 дни. Яжте много плодове и зеленчуци, и нискомаслени, богати на въглехидрати храни. Не забравяйте да правите физически упражнения"
С няколко думи: не се надявай 12 пакетчета нискокачествено кафе да ти направят магийката
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
И тук идва моментът, в който всеки осъзнава, че ще отслабне и без Нестле Фитнес, стига да прави всички горепосочени неща по принцип.Яжте много плодове и зеленчуци, и нискомаслени, богати на въглехидрати храни. Не забравяйте да правите физически упражнения"
хахахахами ще пробвам за 1 седмица. Ако видя че има ефект, ще продължа
Все пак, трябва да се опита, иначе никога няма да разбера