.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Нимфомания ли е ?! И помогнете ми няка

Преди година и три месеца правих секс за първи път с приятеля ми , който тогава беше на 21 и беше супер яко преживяване, в началото малко болеше , но после ме ръга още пет пъти и беше готино. После ми предложи да му духам и аз нали съм чувала от приятелки че е някакво гнусно такова и не щях ама той каза че ако не му духам ще се разделим пък аз много го обичам и се навих нали. И му духах някъде около 20 минути и той се кефеше такъв и оттогава си му духам всеки път нали , обаче в последно време ми вика че съм нимфоманка щото като се видим някъде на по усамотено и клякам пред него и искам да му го лапна
    той преди си умираше от кеф пък сега ми говори че съм прекалявала и ми е супер гадно щото го обичам и ще умра без него пък и секса е супер як а аз съм свикнала да го правим редовно и като го нямаше за една седмица щях да полудея и взех на майка ми вибратора ( добре че не се усети)
    Та кажете ми нещо в мен ли е проблема или той си има и друга

Просто спри да му духаш толкова редовно. Доколкото разбрах, теб ти харесва сексът, а не фелациото
    ..I won't take nothin' less then a deeper love..
    Waitin' for a Miracle!

Ела ще наваскваме ...така с него хем няя го праиш толко често,че да те мисли за нимфоманка ,хем няя ти липсва ...аз ще ти помогна

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Вземала си на майка си вибратора гледай да остановиш по голям контрол върху желанията си иначе те ща са причината за всичко лошо което ще ти се случи

Супер фен Аватара на ubuntureload
    А ти на колко си на 13 може би ...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Нимфомания ли е ?! И помогнете ми няка

Цитирай Първоначално написано от WildOrchid
    Преди година и три месеца правих секс за първи път с приятеля ми , който тогава беше на 21 и беше супер яко преживяване, в началото малко болеше , но после ме ръга още пет пъти и беше готино. После ми предложи да му духам и аз нали съм чувала от приятелки че е някакво гнусно такова и не щях ама той каза че ако не му духам ще се разделим пък аз много го обичам и се навих нали. И му духах някъде около 20 минути и той се кефеше такъв и оттогава си му духам всеки път нали , обаче в последно време ми вика че съм нимфоманка щото като се видим някъде на по усамотено и клякам пред него и искам да му го лапна
    той преди си умираше от кеф пък сега ми говори че съм прекалявала и ми е супер гадно щото го обичам и ще умра без него пък и секса е супер як а аз съм свикнала да го правим редовно и като го нямаше за една седмица щях да полудея и взех на майка ми вибратора ( добре че не се усети)
    Та кажете ми нещо в мен ли е проблема или той си има и друга
    Ако вземеш да се гътнеш - Орта ш' си помислАт, чИ си фИен на Майкъл

Ми ще чакаш той да поиска да му духаш и тогава, кво само му го дъвчев, прав си е човека, тва да не е за 1 ден, че само да го джвакаш

And I'm SIck Of Blow Jobs, Bitch Leave Me Alone....

The Game - Dope Boys
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от IRule
    Ми ще чакаш той да поиска да му духаш и тогава, кво само му го дъвчев, прав си е човека, тва да не е за 1 ден, че само да го джвакаш

And I'm SIck Of Blow Jobs, Bitch Leave Me Alone....

The Game - Dope Boys
    I need a fineass bitch to suck my dick and bring me beer,
    so,hommie,just chill out and have no fear

Темата е шега

Град
    varna
    още една мида
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Мега фен Аватара на machoka
    а3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми