- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз го харесвам, а той мен?
е това ме очудва.незнам защо се чудиш въобще.то тоя е егати тъпанара дето незнае кво иска въобще не ти трябва такъ пиклецсер не си заслужава
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Просто не си заслужава . . . ест. както всяко друго момче тряя да се пра'й на големия ''MAN' .. . '![]()
![]()
Не си заслужава . . .
momi4eee .. seriozno ti govorq ti si super obyrkana i nedozrqla vse o6te ne 4e az sym golqmaat kaka .. noo iskam da ti kaja 4e edno mom4e te pravi na gyz i edva li ne te unijava i te dokarva do systoqnie da izleze6 cqlaat v sylzi ot staqtaaa .. zareji goo beee prostomu pokaji 4emoje6 i bez nego a ako negovite ebavki sa bili nqkakvi izkrenni 4ustav vs e6t se vidi zanapred .. tav e spored men![]()
Ехх много си наивнане се обиждай любовта е сляпа, но щом той ти е казал, че не те харесва и на всичкото това ти прави номера просто го зарежи...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
той теб не.
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
щом постоянно те бъзика за нещо толкова сериозно и те наранява,изобщо не ти е приятел...
абе такива инфантилни кретенчета ни за приятели ,ни за нещо по-сериозно стават..остави го да си проши глевата при другите мацки и да си намери майстора както се казва![]()
мс за отговорите ... но сега съм с друго момче оказа се че това кретенче ме харесва но му пречат клюкитее аз го разбрах след като тръгнах с един друг и той започна да ми се мазни и да ми обяснява.. а мен вече "ич ми нее" апффф колко е жалак сега
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
темата може да се заключи ..!