.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 121

Бързо отслабване?

Искам бързо да сваля някой килограм, така че от сърце Ви моля, не искам коментари от сорта на "тва не е полезно...", "ще се разболееш", "то не става така лесно..." ..........
    АМИ аз така свалих 15 кг, и съм в перфектна форма просто искам още някой килограм да махна. Доста съм слаба в момента... висока 164 тежа 45кг, но не ме интерисува Вашето мнение за килограмите ми. Искам да знам някой начини за бързо отслабване
    благодаря на тези който ме разбират
    Всичко е лъжа, заблуда и лъжа, заблуда... всичко е лъжа... ♫♫♫ ...

Good luck in anorexie.

Мила ти си скелет! ...Все пак няма да влизам в ролята на майка ( ),така че- можеш със бягане и елкарнитин (чух го от един приятел и като поразучих наистина се указа вярно).
    А може ли да споделиш как си ги свалила тези 15 кг?

Супер фен Аватара на girl91
    И защо авторката на темата да е скелет? Аз съм висока горе-длу колкото нея и тежа 45 килограма и въобще не приличам на скелет.
    Иначе по темата... не знам как се свалят бързо килограми.

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    и аз искам да разбера как си свалила 15кг. ? Но предполагам, че със много воля и спорт...
    Иначе ти колко кг. още искаш да свалиш?
    Айде няма да се прая на майка и да казвам, че не трябва да сваляш, но повече от 2-3 според мен няма смисъл ...
    може да ги свалиш със някоя лека диетка(а не от онея строгите дето са с по 1 чай на ден) и бягане, може да караш колело 9мн е приятно през лятото :P ) скачане на въж, и др. подобни..

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    И защо авторката на темата да е скелет? Аз съм висока горе-длу колкото нея и тежа 45 килограма и въобще не приличам на скелет.
    Иначе по темата... не знам как се свалят бързо килограми.
    костите Ви са леки... мисля, че така казваха бабите леки кости, широки кости...забравих к'во точно беше

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Мила ти си скелет! ...Все пак няма да влизам в ролята на майка ( ),така че- можеш със бягане и елкарнитин (чух го от един приятел и като поразучих наистина се указа вярно).

Ми не беше лесно, но успях. В началото много гладувах, но разбрах че не става само така. Почнах много да спортувам, всеки ден коремни преси и страшно много тичах. Също така, спазвах строга диета... 3 месеца изкарах само на плодове... и като кажа само плодове, найстина САМО ПЛОДОВЕ... всеки ден пишех в една тетрадка какво съм яла, и колко съм спортувала. И всичко това имаше страхотен резултат

Също така, много добре работи ябълковата диета Изкарах 10 дена само на ябълки, и свалих около 5кг

Някой да има други такива идей ?

Мега фен Аватара на EarthShaker
    и ся ако хапнеш нормално ше ти се залепи...

емодол ти го каза, успех в болницата

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    и ся ако хапнеш нормално ше ти се залепи...

емодол ти го каза, успех в болницата

хахах споко пич от Септември съм така... достатъчно си преебах корема. Исках да накарам баща ми да се гордее с мен, и все още съм дебела за него така че, пожелай ми късмет и останалите, давайте съвети

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Нямам думи....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Не, сериозно, ходи на психолог.
    Не се ебавам, не се и заяждам.
    Анорексията и булимията не са шега работа и повярвай, много съм запозната с тая тема.
    А ако просто се правиш на интересна с тая тема, държа да те информирам че си адски зле, за което също препоръчвам психолог.
    О б и ч а м.

disappointed. aggrieved.
    Hope.
    U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.

Град
    Варна
    немам думи

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Good luck in anorexie.
    няма какво друго да кажа

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    след време всички тези изтезания ще ти се отразят на здравето
    в твоя случай май и на психиката

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

еми зависи колко искаш да свалиш ... аз с диета за 8 дни свалих 5 кг като от тези 8 дни всеки ден си правех разходки и коремни преси и само 3 дни бях на фитнес ако толкова кг искаш да свалиш мога да ти я кажа

Мега фен Аватара на EarthShaker
    май не разбрахте, че бързото сваляне НЕ Е КАЧЕСТВЕНО СВАЛЯНЕ...

това е шок за организма и при първа възможност после той иска да си възвърне резервните запаси от мазнини, които са по-трудно свалими и от предните, защото са по-трайни...

малко логика + елементарни познания по анатомия са ви необходими...

^ Мхм.
    Баща ти??? Яснооо, тук най-вече става въпрос за психологични проблеми. Наистина иди на психолог.
    И поговори с баща си, ебати. Верно ли те кара да отслабваш още и още? Това ми напомня за онея трилърите, блаа.

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Понякога е нужно да влизаме в ролята на майките, явно самите им такива не ги ебе много-много какво става с децата им...

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Такааа и аз да се изкажа по темата.Сама знаеш че си доста слаба както каза.Миналата година по това време свалих 18 кг и станах 36 при ръст 161.Изглеждах като хммм скелет.Иии може би съм била болна от анорексия едла ли някога ще разбера ноооо...Напълно те разбирам защото пак бих го направила ако събера достатъчно воля.Работата е там че след време ще ги качиш (може да е след година 2 и повече но ще стане ) и ще ти е адски гадно и ще ти се реве за сичките пъти в които си се ограничавала а пак не си такава каквато искаш Ужасно е наистина.Аз не съм колкото бях преди да отслабна но както разбра не съм и 36 вече водха ме на диетолог за качване и т.н. , но за всеки качен килограм ще плачеш после и ще ти е адски трудно ,ако още не си си повредила психиката повярвай ми спри дотука..
    Иначе метод за бързо сваляне когато си толкова слаба няма Аз мога да ти кажа от личен опит какво действа - 1 ябълка на ден и 1 чаша мляко.Карала съм на това и подобно месеци наред и наистина действа стига да имаш волята и да си готова да ти пада косата да ти се лющи кожата и да не говорим за психозата Повярвай ми за диети мога много да те съветвам но първо искам да те питам имаш ли цикъл вече на тия кила?

^ Ти тъпа ли си, бе?!? Това, че ти си се ебавала неимоверно много с организма си, не значи, че трябва да съветваш и други хора да правят това.... Ви еба и в латерните....
    Всъщност не ме грее. Ставайте анорексички, мрете по болниците и това е. Какво се занимавам и аз да наливам акъл в някакви кухи до болка тикви.

Не съм и казала да го прави ти не можеш ли да четеш.Да знам че е вредно ако може да спре сега му е времето.Да и по болници съм ходила и ДА пак бих го направила.Зашото само момиче което е било и пълничко и слабо може да каже кое е по добре.За мен лично си заслужава.Много е лесно да гледаш отстрани и да казваш как кг нямат значение и т.н.Много е лесно когато си слабичък и си похапваш така добре.... А такива като мен и нея тряабва да са цял живот на диета и пак да не са такива каквито искат.Мойта тиква ,СКЪПА, определено не по куха от твойта в тва можеш да бъдеш 100% сигурна.И да мога да я съветвам защото съм мн добре запозната с диететиката.Тва че аз не я спазвам се дължи на това че искам резултати веднага а по тези "полезни" начини не става така.
    И накарая тя си решава кво да прави щом се чуства добре да е слаба никой няма право да я съди затова.Обадеи ми се когато ти бианке имаш коремче краченца и други нелицеприятни неща пък да видим на кого ще му е куха главата тогава

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Такааа и аз да се изкажа по темата.Сама знаеш че си доста слаба както каза.Миналата година по това време свалих 18 кг и станах 36 при ръст 161.Изглеждах като хммм скелет.Иии може би съм била болна от анорексия едла ли някога ще разбера ноооо...Напълно те разбирам защото пак бих го направила ако събера достатъчно воля.Работата е там че след време ще ги качиш (може да е след година 2 и повече но ще стане ) и ще ти е адски гадно и ще ти се реве за сичките пъти в които си се ограничавала а пак не си такава каквато искаш Ужасно е наистина.Аз не съм колкото бях преди да отслабна но както разбра не съм и 36 вече водха ме на диетолог за качване и т.н. , но за всеки качен килограм ще плачеш после и ще ти е адски трудно ,ако още не си си повредила психиката повярвай ми спри дотука..
    Иначе метод за бързо сваляне когато си толкова слаба няма Аз мога да ти кажа от личен опит какво действа - 1 ябълка на ден и 1 чаша мляко.Карала съм на това и подобно месеци наред и наистина действа стига да имаш волята и да си готова да ти пада косата да ти се лющи кожата и да не говорим за психозата Повярвай ми за диети мога много да те съветвам но първо искам да те питам имаш ли цикъл вече на тия кила?
    Това твоето е точно анорексия, което си е психически и физиологичен проблем. Ходи на психолог, защото анроексията завършва със смърт в големия си процент. И недей да даваш малоумни съвети на другите. Може да си мислиш, че не е сериозно но ходи на п с и х о л о г.
    О б и ч а м.

disappointed. aggrieved.
    Hope.
    U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Не съм и казала да го прави ти не можеш ли да четеш.Да знам че е вредно ако може да спре сега му е времето.Да и по болници съм ходила и ДА пак бих го направила.Зашото само момиче което е било и пълничко и слабо може да каже кое е по добре.За мен лично си заслужава.Много е лесно да гледаш отстрани и да казваш как кг нямат значение и т.н.Много е лесно когато си слабичък и си похапваш така добре.... А такива като мен и нея тряабва да са цял живот на диета и пак да не са такива каквито искат.Мойта тиква ,СКЪПА, определено не по куха от твойта в тва можеш да бъдеш 100% сигурна.И да мога да я съветвам защото съм мн добре запозната с диететиката.Тва че аз не я спазвам се дължи на това че искам резултати веднага а по тези "полезни" начини не става така.
    И накарая тя си решава кво да прави щом се чуства добре да е слаба никой няма право да я съди затова.Обадеи ми се когато ти бианке имаш коремче краченца и други нелицеприятни неща пък да видим на кого ще му е куха главата тогава
    Ти си тъпо говедо. Тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, тъпо! Щом си мислиш, че е по-добре да мреш по болниците, отколкото да изглеждаш нормално, МРИ, само недей да подстрекаваш и другите към такъв начин на живот.
    Авторке, моля те, не я слушай тая, не е добре с главата.... Съвсем добре си с килограмите, дори си доста слаба. Просто спортувай, за да се стегнеш, отслабване не ти трябва.

И на психолог съм ходила айде малко по-спокойно.Много добре съм запозната с тоя проблем.Вие недейте да ми казвате какво да правя щото хич си нямате идея аз доколко съм навърте в тая тема.
    Айде мерси за заръките и със здраве

Голям фен Аватара на akinom
    Момичета, чувството да си слаб е нещо страхотно! Но само, когато си се постарал за това, усилията се възнаграждават със спокойсвтвие, самоувереност, щастие.. за някои момичета, това е от огромно значение. Представете си като са били по 60,70 кг и са ги наранявали психически съучениците им, те как да реагират, според вас? Няма да се дадат да им съсипват живота,я! Ето, аз няма да крия в 4-5 клас бях 65кг. 160см. висока.. унижения големи, все с наведена глава ходех на училище беше ме срам да излизам на дъската, всички се смяха и ме унижаваха, нямах и приятели, което беше най- смазващото..нямах на кого да се опра, да споделя, майка беше в чужбина. И сама един ден се реших и почнах да свалям килограмите и за 6 месеца смъкнах 20 кг... спрях до там, зашото вече заприличвах на скелет, но толкова бях щастлива... няма такова чувство, казвам ви! Намерих си и приятели, станах по- общителна, въобще коренно се промених.. Продължавам да спазвам диети, ограничения, сигурно ще ми остане до живот, но съм горда с постигнатото и нежелая дори да си спомням за онези години, само като се погледна и настроението ми се оправя! Не губете воля, но и непрекалявайте със слабеенето.. за бързото сваляне на кг, мога да кажа само, че се връща после тройно, всичко с мярка и много спорт.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си