- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бързо отслабване?
ПАтката в случая си ти.Егати простото същество.В началото започнах с тва че е слаба боже колк сте зле.Вие само и даватенякви съвети които не искала недей отслабва дрън дрън.Момичето го е написало ясно и точно че не я инт ващо мнение дали е мн слаба или не.Аман от натрапнициПървоначално написано от Bianca
![]()
Тва сичко и го казвате от от мн завист щото и вие си мечтаете да имате нейната или мойта воля ама НЕ!!! Тряа се малко упористост за тая работа а вие очевидно нямате такава
![]()
Ето затва става дума .Тука съм напълно съгласнаПървоначално написано от akinom
![]()
Аз нямам вашата воля, ама работата е там, че не ми и трябва, имам си по-хубаво тяло и без диети.Първоначално написано от Little_Lady93
Така че не говори за завист, моля те.
П. П. Това вашето не е воля, ако имахте воля, нямаше да се чудите как да отслабнете по-бързо и нетрайно. Само за постепенно, но качествено отслабване се иска воля.За другото се иска тъпотия, а като гледам – имате я в излишък.
кажи какПървоначално написано от miminka__94
![]()
Всичко е лъжа, заблуда и лъжа, заблуда... всичко е лъжа... ♫♫♫ ...
Първоначално написано от Little_Lady93
Първоооо, хора, нормален човек съм... по дяволите, не съм психично болна. Само дето имам баща който не се интерисува от мен, не означава че нещо не съм наред с главата. Иначе да ти отговоря на въпроса, все още имам цикъл.
mila ne 4e ne6to ama kato si tolkova slabi4ka e absurd ti da svali6 tolkova .Ne izkam da zvu4a gadno sori![]()
Не мисля че си психично болна а просто че имаш ниско самочуствие.Спокойно знам какво е родителите ти да не те забелязват и когато се опиташ да им кажеш нещо никога не те чуват или по лошо започват си раговора през тебПървоначално написано от presityxo
Всичките тия работи идват от семейството...
Такааа, чудя се от къде да започна... миналото лято, бях около 162-163 висока, и тежах около 60 килограма... Абсолютно всички ме правеха на гъз заради килограмите ми. Да не говорим че баща ми беше един от тях... за това реших да отслабна за да докажа на всички че мога да постигна перфектно тяло. Така като много обичах сладкото, заместих до с ядки, но най отслабнах с глад... Нямах много енергия, и за това спах когато имах възможност. В момента, всичките ми приятели и познати, ми казват че изглеждам перфектно. Цялата тая работа почна от края на Август, и както виждате, продължавам![]()
Написах тази тема в този форум, за да ми препоръчате диети, а НЕ да ми казвата че съм анорексична или че трябва да отида на психолог. Знам че това което правя не е полезно, но това си е лично моя работа. Благодаря ви на всички който ме разбирате![]()
Щом като си е твоя работа - отиди на диетолог да ти направи диета. Всички умирате просто сами диетите, има си хора за тая работа.
Само дато като отиде на диетолог 100% диетата която ше и направи ще е за качване![]()
presityxo, колко кг искаш да свалиш?
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Aз съм си спокойна, защо мислиш че ме безпокои факта, че ще мреш по болниците? Недей да ми обясняваш колко си запозната, щото и аз съм доста навътре в темата, както отбелязах в първия си пост тук. Човек ви пише какво е правилно да се направи във случая и така нататък, тя се репчи. Ама знаеш ли колко ме ебе дали ще станеш плешив скелет без зъби (ако не си вече такъв?) Е, ако не знаеш, ще ти кажа- никак. Bianca е абсолютно права, направо ми взе думите. Съгласна съм със всяка дума от тоя пост:Първоначално написано от Little_Lady93
Тва е.Първоначално написано от Bianca
Със здраве, да. Аз поне ще се постарая за мойто![]()
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
^ Ама моля ти се, те гладуват и се тъпчат с хапченца, кафенца и чайченца за "феноменални резултати", защото са твъъъъърде дебели.
Болестно състояние е това и поправия явно няма. Предпочитам да имам леко коремче, отколкото да ме захранват със системи. Имаме си две бивши анорексички във форума(поне за толкова си спомням), накарай ги да ти разкажат какъв кеф им е било тогава.
И къде са родителите в такъв случай? Пият си кафето или не се прибират изобщо вкъщи?Авторке, децата са жестоки понякога. И не само те. Човешката злоба съществува навсякъде. Ако не за килограми, то все ще намери кой да ти злобее за нещо друго. Престани да си такава мекушава и да се поддаваш на чужди влияния. Продължават да те избиват комплекси, въпреки че имаш нормални килограми, даже си малко слабичка. Трябва да се пребориш с подигравките в миналото и да продължиш напред, иначе нищо добро не те очаква.
^ Родителите в почти всички случаи са безсилни.
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
Безсилни не е точната дума. По-скоро не умеят да общуват с децата си. И аз като малка търпях доста подигравки и тормоз от съучениците си по най-различни поводи. Беше ми се сринало напълно самочувствието, супер натрапчиви мисли ми се въртяха в главата, такива, каквито не трябва изобщо да се въртят в главата на малко дете, което има цял един живот пред себе си, толкова изтормозена бях. Майка ми се правеше, че нищо не се случва, не ме подкрепяше изобщо, даже ми се ядосваше, ако й звъннех да дойдe да ме посрещне от някъде си, защото ме беше страх тоя и оня да не ми направи нещо. В един момент обаче започнах да споделям повече с баща ми, той говореше с мен, успокояваше ме, изслушваше ме и най-важното - опитваше се по всевъзможни начини да реши проблемите ми. Благодарение на него самочувствието ми се върна, станах по-силна и преборих най-големите си страхове. Не, защото съм изключително смела, защото съм пораснала или поради някаква причина, ами именно поради това - че получавах подкрепа.
И никой не може да ме убеди, че родителите са безсилни, абсолютно никой. Комуникацията с детето е най-важна и ако нея я няма, се случват много проблеми, които остават висящи. То това с "безсилието" е най-лесното да го кажеш. В момента, в който разбереш, че детето ти има проблем(независимо дали става дума за ниско самочувствие или проблем с приятели), не трябва да тръгваш да се шашкаш и да се тръшкаш, или пък да му крещиш и да го поставяш в строг тъмничен затвор, ами да си хладнокръвен и да умееш да увериш детето си, че си зад него, че ще му помогнеш, че в теб ще срещне опора и защита, а не някой, който само си говори врели-некипели и е срещу теб. Все едно да кажеш, че ако детето ти пропуши и пропие на 12-13, нищо не можеш да направиш. Вярно, ситуацията, която се обсъжда в темата е много по-деликатна, но пък тъпите оправдания, които се използват, са мо-тамо.
Aй не ми казвай кой е тъп и кой не.Супер си зле апък за Нианка въобще няма да коментирам.Грижи си се за здравето мн се радвам за теб... ще плачеш и ти след някой друг месец ама да видим.Болни неболни не сме слепи.да си отваряла наскоро списание?!Първоначално написано от TheMostBestest
Списание? Ти какво - гледаш анорексичките от списанията и ги въздигаш на пиедестал? Ако утре моделките станат по 85 кг, ти ще станеш ли като тях, за да си като по модата? Недейте да се излагате. Няма нищо по-важно от здравето. Умееш ли да се храниш здравословно и да спортуваш(но не с 250 щраквания на бутона на мишката в минута или пресягането за новата порция бонбонки), проблеми с теглото надали ще имаш. Едно е да искаш да отслабнеш, за да имаш хубаво тяло, с плоско и хубаво коремче, друго е да ти мръдне горе и да изпадаш в разни крайности.
И като си слаба баща ти ще почне да се интересува от теб,заради едното тяло???
А ти да си отваряла наскоро учебник по български език?Първоначално написано от Little_Lady93
Реторичен въпрос, не ми отговаряй.
Не съм аз злето. Само един мега комплексиран и психически нестабилен човек би се докарал до твоето ниво. 'Да си отваряла списание?' Нененене, няма да коментирам. То няма какво да се коментира просто. Просто прекратявам диалога с тебе, мега си тъпа...
Както мАрМаЛаДкА каза- предпочитам да имам коремче. (примерно).
Не си падам по ходещи скелети без коса и зъби, които припадат по улиците, щото така е якооо.
Между другото, много си дебела, ей за тва никой не те харесва, вземи отслабни малко, какво е това безобразие. Ако бях на твое място веднага бих се подложила на някоя липосукция. Даже не една, а десет. Мазно кюфте.![]()
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
TheMostBestest мн си интелигентна просто.Айде стига вече с тия нападки че ми писна.И мен не ме кефи че реалността е такава ама кво да се рпай.Живеем в общество продиктувано от модела на слабата и перфектна жена, по която не трябва да има и 1 косъмче , а целулитът се смята за престъпление.Дали ти харесва или не никой не те пита.Просто е така.И като си толкоз запозната би тряало да си чела че такива момичета като нас обикновено са амбициозни и имат "акъл в главата".Да си виждала тъпа ( сети се сама в кой смисъл) анорексичка???
"Няма защо да се страхувате от съвършенството, и без това никога няма да го постигнете"
piece
![]()
[/quote]
А ти да си отваряла наскоро учебник по български език?
Реторичен въпрос, не ми отговаряй.
Не съм аз злето. Само един мега комплексиран и психически нестабилен човек би се докарал до твоето ниво. 'Да си отваряла списание?' Нененене, няма да коментирам. То няма какво да се коментира просто. Просто прекратявам диалога с тебе, мега си тъпа...
Както мАрМаЛаДкА каза- предпочитам да имам коремче. (примерно).
Не си падам по ходещи скелети без коса и зъби, които припадат по улиците, щото така е якооо.
Между другото, много си дебела, ей за тва никой не те харесва, вземи отслабни малко, какво е това безобразие. Ако бях на твое място веднага бих се подложила на някоя липосукция. Даже не една, а десет. Мазно кюфте.[/quote]
+1