- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бързо отслабване?
little_lady93 винаги съм се чудела как е възможно да има толкова заблудени хора? Въобще замисляш ли се колко глупости изписа досега и ако за теб идоли са моделите от списанията то тогава жалко за теб ,но недей да съветваш и другите да се превръщат в жалко подобие на човек.
Не е истина колко много се вживявате и вие в проблемите на авторката!Като си мисли,че е дебела,да си отслабва там както знае,а че е болна няма съмнение,ама и на вас не би трябвало да ви пука,още повече как се отнася към вас,явно е ,че няма и 1 от съветите ви да послуша.Затова спрете с тия драми!
Оф кажете ми че сте природно тъпи и не можете да четете.На никого не кавам какво да прави- точно вие правите това.Всеки има право на избор!
Мн ще е добре да го разберете най-накрая.Ми като си ви харесва стойте си кифли (в онзи смислън на думичката).И моля ви не тръгвайте сега да търсите в чичко Гугъл думичката "затапки" щото сте ми оригинални като турски анцуг.То с добро явно не става!Нека е война![]()
Алооо, кифла ли ме нарече?Това, че не спазваме "убийствени" диети, не значи, че нямаме хубаво тяло.
![]()
няма перфектни хора миличка.Първоначално написано от Little_Lady93
И междодругото анорексичките са супер тъпи, иначе нямаше да си причиняват това![]()
А и междодругото имат ужасна памет. И мозъка,както всеки друг човешки орган иска храна, и като не си я добавя, не може да работи добре...
Bianca видях ти тялото не се пали толкова![]()
и да нарекох те кифла!Искаш ки да ти разясня кво значи
![]()
Да, моля те, разясни ми, не го разбирам това понятие.Първоначално написано от Little_Lady93
![]()
Кифла съм, защото ребрата ми не се броят ли? Щом си казала...
кифла = дебело неприятно момиче .Мисля да наблегна на второто![]()
тогава ти си тънка кифла. И да наблегнем на неприятнаПървоначално написано от Little_Lady93
Ахахаха, вярно, че не съм в най-невероятната си форма, ама дебела ли ме нарече?Първоначално написано от Little_Lady93
Лолз.
Не не мисля че си чак дебела ....но има какво да се желае![]()
ооо да надхвърляш 40кг. к'ва дебела кифлаПървоначално написано от Bianca
![]()
Примерно?Първоначално написано от Little_Lady93
Да, знам, че мога да махна 2-3 кг, обаче предпочитам да си ходя така пред това, да ме захранват със системи.
Пък и аз мога да ги смъкна, но въпросът е там, че имам търпение и ще е трайно, за разлика от вашите бързи и нетрайни диети.
Bianca,много си добре така,какво и се обясняваш,да си умират те,а ни е другите ще си се храним здравословно(или кой както иска) и ще сме си ОК.Първоначално написано от Bianca
![]()
Little_Lady93 и другите й "дебееели" 40 килограмови приятелки гледайте днеска " На кафе" с Гала от 9 или 9:30 до 12 и си вземете малко поука! Ще дават една бивша(а може би още не се е излекувала) анорексичка която ще разказва. Така, че гледайте го (ако сте се събудили) за да чуете колко е хубаво да се лежи бо болниците
Радвам се че ви забавлявам ,но аз пък мисля че има какво да се желае.И откуде дееба знаете аз колко тежа мн ми е интересно![]()
Като толкова си се харесвате аре чупката!Кво прайте в тоя раздел ?
как какво правим?Възхищаваме се групово на умните идеи ,които бликат от тебПървоначално написано от Little_Lady93
![]()
как какво правим?Възхищаваме се групово на умните идеи ,които бликат от тебПървоначално написано от Little_Lady93
![]()
бързо отслабване=бързо напълняване
бих ти казала просо да се храниш здравословно и всичко ще е наред
повечко плодове.. сега лятото -ако не ядеш пресни плодове и зеленчуци .. то кога(дини, праскови, кайсии... и тн)
мм вместо сладолед.. студено кисело мляко, за някои може и да звучи гадно, но е освежаващо
вместо бял хляб.. ръжен, пълнозърнест и в най-краен случай сухари ама от пълносърнесто или ръжено брашно
какво др да ти кажа.. овесени ядки с кисело мляко и мед за ослаждане е вкусно
общо взето това е - и естествно мн движение, упражнения ама то това си е ясно ..
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
сухарите са много калорични.![]()
Според мен яж от това,което ти се яде,но по-малко.Като знаеш,че нещо ти е забранено,го искаш повече.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
под сухари нямам предвид бейк ролс или тъй подобни, умишлено казах с пълнозърнесто, ръжено брашно, които да съдържат фибри
полезни са, защото активизират метаболизма
нискокалорични са, защото едно парче е окло 40 ckal, което да ти кажа не е нищо![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
И аз неговоря за бейкролс,а за обикновето сухари.100гр са около 370 калории.Както и да еее :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.