.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 121
    ми то попринцип не се ядат по 100 гр сухари .. това са ти 10 парчета.. все едно 10 филии хляб, кои яде по 10 филии хляб?!
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    100 гр сухари са по-калорични от 100 гр хляб.
    Незнам кой,как и по колко яде.Но много по-удачно е да изядеш 1 филия хляб и да се наядеш,отколкото 1 сухар и да си залъжеш стомаха за 1 час.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

всеки според тялото си
    But I am never beaten
    Broken not defeated,

Така след като изчетох всичките 6 страници , държа да кажа че момичето не е виновно за състоянието си . Моята съдба е същата само че аз отслабнах с 14 кг . Никой няма право да я вини че е виновна защото наистина само този който е минал през това знае какво е .. колко е мъчително , Все още помня безсънните нощи . белезите по ръцете , омразата , нервните пристъпи , часовете при психиатъра , скандалите с родителите , криеницата и лъжата за храната ,, и още и още .. лошото е че никой не осъзнава колко е противно .. колко е тежко да живееш в този свят .. красив , когато още не си попаднал в него и кошмара на всяко момиче когато вече не може да се измъкне от там .. а последиците са много . Аз лично нямам цикъл от 6 месеца , имам язва , свикнах с диоретиците , слабителните , косата ми опада , кожата ми стана суха , зъбите ми се прецакаха (емайл и т.н) , ноктите ми вече ги няма . и още куп неща и за какво ?! За да отида на кастинг и да ми кажат : 'съжаляваме , много си ниска не ставаш за манекен .' .. и какво ? - мислят си че си като другите разглезени момиченца .. а всъщност аз смея да твърдя че това което направих беше като да минеш през ада .. може да не ви се струва много отстрани но този който го е преживял сега ще ме разбере .. 3 месеца аз искарвах на сокове и вода .. след това започнах с пюретата и антидепресантите , часовете при психолога и системите , докато ме закрепят беше доста трудно , дори още не съм добре . Сега ям зеленчуци , плодове които най-често повръщам придружено с кръв и адски болки .. МОЯТ СЪВЕТ Е АКО ИСКАТЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ СПОРТА МУ Е МАЙКАТА , А НЕ НЯКАКВИТЕ ТЪПИ ДИЕТИ . НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ С ТОВА . ! ОБРИЧАТЕ СЕ НА СМЪРТ . МОЛЯ ВИ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ВЪРХУ НАПИСАНОТО ПО - ГОРЕ , МЕРСИ

^ Ужасна история. А цикълът.... няма ли начин да се появи?

Единственият път е да пия хормони , но нито майка ми , нито аз сме съгласни с това . особено в това ми състояние .

Град
    Bubble Land ((:
    Цитирай Първоначално написано от lazzza
    Така след като изчетох всичките 6 страници , държа да кажа че момичето не е виновно за състоянието си . Моята съдба е същата само че аз отслабнах с 14 кг . Никой няма право да я вини че е виновна защото наистина само този който е минал през това знае какво е .. колко е мъчително , Все още помня безсънните нощи . белезите по ръцете , омразата , нервните пристъпи , часовете при психиатъра , скандалите с родителите , криеницата и лъжата за храната ,, и още и още .. лошото е че никой не осъзнава колко е противно .. колко е тежко да живееш в този свят .. красив , когато още не си попаднал в него и кошмара на всяко момиче когато вече не може да се измъкне от там .. а последиците са много . Аз лично нямам цикъл от 6 месеца , имам язва , свикнах с диоретиците , слабителните , косата ми опада , кожата ми стана суха , зъбите ми се прецакаха (емайл и т.н) , ноктите ми вече ги няма . и още куп неща и за какво ?! За да отида на кастинг и да ми кажат : 'съжаляваме , много си ниска не ставаш за манекен .' .. и какво ? - мислят си че си като другите разглезени момиченца .. а всъщност аз смея да твърдя че това което направих беше като да минеш през ада .. може да не ви се струва много отстрани но този който го е преживял сега ще ме разбере .. 3 месеца аз искарвах на сокове и вода .. след това започнах с пюретата и антидепресантите , часовете при психолога и системите , докато ме закрепят беше доста трудно , дори още не съм добре . Сега ям зеленчуци , плодове които най-често повръщам придружено с кръв и адски болки .. МОЯТ СЪВЕТ Е АКО ИСКАТЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ СПОРТА МУ Е МАЙКАТА , А НЕ НЯКАКВИТЕ ТЪПИ ДИЕТИ . НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ С ТОВА . ! ОБРИЧАТЕ СЕ НА СМЪРТ . МОЛЯ ВИ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ВЪРХУ НАПИСАНОТО ПО - ГОРЕ , МЕРСИ

Дано се оправиш

Hip hop dance club Bubble Gums

Супер фен Аватара на sladkalady
    Да,дано се оправиш
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

леле
    късмет и дано се оправиш бързо
    But I am never beaten
    Broken not defeated,

Мега фен Аватара на EarthShaker
    какво леле... като не е мислила, така ще стане...

отвратен съм от безхаберито на някои хора към собствените си тела, за сметка на някакви измислени идеали за красота, наложени от телевизията..

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    какво леле... като не е мислила, така ще стане...

отвратен съм от безхаберито на някои хора към собствените си тела, за сметка на някакви измислени идеали за красота, наложени от телевизията..
    съгласна съм...
    Дано онова момиче по-горе се оправи .. това е трагедия
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Такааа и аз да се изкажа по темата.Сама знаеш че си доста слаба както каза.Миналата година по това време свалих 18 кг и станах 36 при ръст 161.Изглеждах като хммм скелет.Иии може би съм била болна от анорексия едла ли някога ще разбера ноооо...Напълно те разбирам защото пак бих го направила ако събера достатъчно воля.Работата е там че след време ще ги качиш (може да е след година 2 и повече но ще стане ) и ще ти е адски гадно и ще ти се реве за сичките пъти в които си се ограничавала а пак не си такава каквато искаш Ужасно е наистина.Аз не съм колкото бях преди да отслабна но както разбра не съм и 36 вече водха ме на диетолог за качване и т.н. , но за всеки качен килограм ще плачеш после и ще ти е адски трудно ,ако още не си си повредила психиката повярвай ми спри дотука..
    Иначе метод за бързо сваляне когато си толкова слаба няма Аз мога да ти кажа от личен опит какво действа - 1 ябълка на ден и 1 чаша мляко.Карала съм на това и подобно месеци наред и наистина действа стига да имаш волята и да си готова да ти пада косата да ти се лющи кожата и да не говорим за психозата Повярвай ми за диети мога много да те съветвам но първо искам да те питам имаш ли цикъл вече на тия кила?
    Като чета к'фо пишеш се уверявам че имаш яко комплекси....

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Изключително много съжалявам за теб, надявам се да се оправиш. Решението на проблема е да не се допуска все повече момичета да прибягват до такива методи за отслабване, затова трябва да има такива теми, да се обсъжда това и ако има такива като тови момиче, чието мнение цитирам, да им се влее малко акъл в главата.

Голям фен Аватара на akinom

Нямаш шанс в тази държава, да се оправиш..
    Всичко трябва да дойде от теб, да контактуваш повече, да промениш нагласата на мозъка си към храната, знам колко е трудно, но повярвай ми действа, когато обкръжението е голямо, когато си обичана и то просто идва.. ядеш си без притеснения и ограничения, радваш се на живота.
    Пожелавам ти да се оправишн, наистина.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Решението на проблема е да не се допуска все повече момичета да прибягват до такива методи за отслабване, затова трябва да има такива теми, да се обсъжда това и ако има такива като тови момиче, чието мнение цитирам, да им се влее малко акъл в главата.
    Какво да се обсъжда, като само вчера се пуснаха поне 3 теми за някакви "чудодейни" таблетки и напитки за отслабване? Въпреки, че не само аз, а и други потребителки се опитахме да налеем малко акъл в главата на авторките, получихме едно враждебно отношение. Ами да си чупят главата в такъв случай! В крайна сметка, човек се опитва да им помогне и да ги предпази, а те му джафкат насреща! И никой модератор не заключва тея безмислени теми. Да кажеш, че са по 80 кила, отчаяни вече, пробвали всичко, ама те някакви мърдащи скелети се чудят как да се самоунищожат по-бързо.
    Абсолютно комплексарски истории са ми това на разни разлигавени момиченца! Само един психически нестабилен човек би се влиял от някакви измислени наложени стандарти от хората. Само един мекушав човек би си загърбил същността, само и само, за да доказва на някой си колко е велик, че отслабва с всеки час. И да, изключително разлигавени сте, ама изключително! Другите да ви съжаляват, за мен сте си просто едни лигли, които са пренаситени от всичко вече и само се чудят от скука каква простотия да направят! Ако бяхте виждали поне един ваш близък как се бори със смъртта, колко системи са навързани по него и как иска само да ви държи ръката, за да е за последно с вас, изобщо нямаше да си правите гаври със здравето си! Изобщо не оценявате какво е здравето, изобщо! Никога не сте имали истински проблем, не сте имали болезнено изживяване, никога не сте живели в истинския свят, за да разберете, че трябва да се бориш, за да оцелееш, а не да се предаваш и да те тъпчат. Ако си имахте изобщо истински живот, нямаше да се чудите как да гладувате и колко ребра да ви се броят днес. Психолози, психиатри, все тая е. Как да ви налеят мозък в главата, като вие нямате?!

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Лигла ше викаш на майка си!!!Виждам, че изобщо не си запозната за какво става въпрос, а ми се правиш на мн компетентна.Нали тряа да дойдат отнякъде тия комплекси.Не мислиш ли, че като казваш,че тези момичета са лигли без мозък продължаваш да им набиваш коплекса за малоценносткойто и без това имат.Едно ще ти кажа - не се прави на много разбираща защото лиглата тука си ти.Въобще не си навътре в проблема, така че въобще недей да пишеш.Истината е, че дори и "да се обричагт на смърт" тия "лигли" имат много повече воля от теб и са много по интелигентни от теб в тва пък изобщо не се съмнявам.Ако се поразровиш малко и попрочетеш, ще разбереш, че тези момичета са амбициозни и умни, само, че понеже никой не забелязва това те решават, че ако отслабнат всичко ще се промени.И това наистина става.Почват да се държат мило, да се закачат с теб.Хубаво е да си харесвам и за една жена комплиментите значат много.Може да ми се правите на чичко и леля Разбирачеви ама сте същите лицемери, коти се подиграват на леко пълните момичета.
    Уверявам ви, че всички такива момичета ще са ви благодарни ако си запазите мнението за себе си!
    МЕРСИ !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от harabelka
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Good luck in anorexie.
    няма какво друго да кажа
    Аз пък имам, написала го е на немско- английски, даже не напълно, защото на немски трябва да е с голямо "А", не се заяждам просто ме нерви, когато някой се прави на интересен, а не дава отговор на въпросите :>
    за информация - на английски болестта се пише anorexiA

=>>> т.е. като ще се прайш на интересна, поне го напиши кат' хората

СЕГА on topic : не мисля, че трябва да си измисляш някаква нова диета, тъй като от теб приложените са доста ефективни и ако се касае за още няколко кг, защото много и да искаш не можеш /т.е. само скелетът ти тежи около 30-35кг/, тъй че предполагайки, че искаш 2-3 кг, ще ри кажа, че те не са никакъв проблем, т.е. можеш пак с някоя от тези, които досега си спазвала, а аз иначе бих ти препоръчала млечна, ядеш по 1-2 кофички нискомаслено мляко на ден, ама само това и за 10 дни мисля, че ще си го свалила вече :>
    айде успех

Споменах неведнъж, че и аз съм търпяла подигравки като малка, но не съм тръгнала примерно да си режа косата или пък да гладувам! И в какво се състои волята им? Да гладуват, да си режат вените и да гълтат хапчета за отслабване ли? Това ли им е волята? Хах. Ако амбициозността и интелигентността се доказват с гладуване, мога отново само да се изхиля. Едно е да поотслабнеш и да стегнеш тялото си, за да се почувстваш уверена, друго е да се самопогубваш. Дали имаш нещо в главата си или не, не се доказва с това дали си 60 или 46 кг. Ако си мислите, че като следвате някакви глупави идеали, наложени от списания и телевизия, ще станете много по-харесвани, в груба грешка сте. Какъв е смисълът да се самопогубиш, само защото някой налага, че критерия за красота е да си 40 кг и ако случайно хапнеш нещо, да ходиш да си бъркаш с пръст в гърлото?
    И от къде пък ще ми казваш, че съм се подигравала на леко пълните момичета? Да си ме виждала най-случайно? Имам много приятелки и познати, които са пълнички. И никога, ама никога не им се подигравам. Бих се подигравала само на някоя(независимо дали младо момиче или възрастна жена), която вижда, че е с наднормено тегло(да, точно такава, а не закръглена, защото има разлика), а нагъва по 3 шоколадови вафли за минута и се налива с газирано като за последно. Мога само да те съжалявам, ако преди, когато си била да кажем в порядъка на 60-65 кг не са те заглеждали, а сега ти правят комплименти. ТОВА е ЛИЦЕМЕРИЕ! Ако си имала истински хора около себе си, биха те харесвали такава, каквато си, биха те подкрепяли да отслабнеш, щом ще се чувстваш по-добре(говорим в границите на нормалното), а не щом станеш 40 кила с напикани гащи, да идват да ти приказват каква красавица си и да ти се мазнят.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Good luck in anorexie.
    няма какво друго да кажа
    Аз пък имам, написала го е на немско- английски, даже не напълно, защото на немски трябва да е с голямо "А", не се заяждам просто ме нерви, когато някой се прави на интересен, а не дава отговор на въпросите :>

СЕГА on topic : не мисля, че трябва да си измисляш някаква нова диета, тъй като от теб приложените са доста ефективни и ако се касае за още няколко кг, защото много и да искаш не можеш /т.е. само скелетът ти тежи около 30-35кг/, тъй че предполагайки, че искаш 2-3 кг, ще ри кажа, че те не са никакъв проблем, т.е. можеш пак с някоя от тези, които досега си спазвала, а аз иначе бих ти препоръчала млечна, ядеш по 1-2 кофички нискомаслено мляко на ден, ама само това и за 10 дни мисля, че ще си го свалила вече :>
    айде успех
    Алооооо, знам, че е с А, просто съм объркала клавишите?!? За Английски никога не можеш да ме хванеш, ахаха.
    Плюс това по-надолу на НЯКОЛКО пъти дадох отговор по темата.
    Аре стига си ме дразнила, че си ебати селската пръчка.

Никога не съм била 60 кг.Бях 52 при ръст 161 (само за инфо).И какво ми казваш аз откъде накъде съм казала еи кво си?!Ти откъде накъде ми казваш, че съм лигла???Не познаваш родителите ми, не знаеш къде уча, не му знаеш успеха в дск, нитпо пък знаеш дали не съм ходила и на някакви състезания конкурси и прочие, че да ми казваш, че седя и се чудя кво да измисля!!!Живота ми е мн по смислен от твоя уверявам те.Тва, че ти по цял ден си айляк си мислиш, че имаш "социален", разбираш ли, живот само те прави поредната.Доста си безинтересна знаеш ли?Като не ти харесва темата и мислиш, че сме зле недей пиши бе момиче.Никой не ти натиска пръстите на клавишите.За последен пъ ви го казвам дано ви се набие в кратуните РАЗДЕЛА Е ДИЕТИ !!!
    айде поуспокойте се малко и по-полека със заръките щото сте адски невежи

Баница мери си приказките и внимавай кого обиждаш!!!

Така е. Адски безинтересна съм, нямам си никакъв социален живот, невежа съм и то, само защото не гладувам, не се тъпча с хапове и не ме избиват комплекси. Тъжно.
    Иначе Бианка, ако не си мери приказките какво? Ще я уцелиш с някое ребро ли?

За твое тъпо сведение не всички се тъпчат с хапове... и да невежа си.И ти съшо можеш да си мериш приказките щото не с ребро а с развалени яйца ще те замерям

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Good luck in anorexie.
    няма какво друго да кажа

айде успех
    Алооооо, знам, че е с А, просто съм объркала клавишите?!? За Английски никога не можеш да ме хванеш, ахаха.
    Плюс това по-надолу на НЯКОЛКО пъти дадох отговор по темата.
    Аре стига си ме дразнила, че си ебати селската пръчка.
    да, само че съм написала съвсем интелигентно обяснение, за да се аргументирам защо съм отправила въпрсната забележка, за разлика от теб, само с думичките "аре" и "алоо" си ми ясна, та не знам коя е селянката в случая, а относно английския ти- не го знам какъв е, но какъвто и да е- не бъди сигурна, че не мога да те "хвана" :>
    П.П. Аз съм, чувала, че на село така се говори на "аре" , но не знам дали е така, само ти можеш да кажем, май доста време си прекарала там :/
    ФАКТЪТ, ЧЕ ЗАПОЧВАШ ДА ОБИЖДАШ С ЕПИТЕТИ, БЕЗ ДА СЪМ ТИ КАЗАЛА НИЩО ЛОШО, ГОВОРИ САМ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ТЕБ

Така е, пази ги тея ребърца, че ще ти трябват.
    Аз се спирам вече. Доскуча ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си